rusic 261 Napisano Mart 21, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan unervozio sam se ko da cheka porudzhbu iz luisa ... otvorio sam opet glupi prekidach i isekao parche lima i ishmirglao ga na dimeziju ovog originalnog... stavio nove konektore na kablove.... povezao sve i jupiii radi kao nikada pre ... poruchicu ove delove chisto da imam rezervu ali ova moja budzhevina radi.. izlepio sam sve i izolovao zbog kishe... bravo ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6023 Napisano Mart 21, 2009 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Mart 21, 2009 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan daj sliku sedišta tog pohabanog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 21, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan bolje da nadjes dobrog tapetara, on ce ti zameniti i sundjer ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Mart 22, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan @Arakis ;D @Flujd probaj sa ovim likom: Dejan Trninic 063 636 156 ima delove za sve endurache.... ja sam uzeo par delova od njega... polovni delovi, jeftini, stizhu na kucnu adresu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Mart 23, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan hej... fakin CDI levi CDI mi na jednom od kablova gubi kontakt... probao sam da fiksiram kabl da ne bi od vibracija pravio probleme ali ne vredi.. svaki dan po jednom moram da se parkiram, skinem sedishte itd itd... moracu da kupim ovaj noviji drzhach: i ne znam dal ima neko sposoban da mi pregleda te kablove (neki proveren elektrichar kod koga vi idete) ili moram da menjam CDI a ove stare da nosim kao rezervu... el neko poruchivao ove delove? glupo mi je da uzmem polovan, otkud znam koliko je radio... predlozi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Mart 23, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Ne zeza te kabel,nego konektor na cdi,treba mu prelemiti kontakte na stampanoj plocici.Otpustio je zato sto ga sediste pritiska. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Mart 23, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan kome da ga oteram da pregleda/sredi to? sve mi je jeftinije od 100tinak evra za nov CDI... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Mart 23, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan kome da ga oteram da pregleda/sredi to? sve mi je jeftinije od 100tinak evra za nov CDI... Od Joske tesko da ces naci boljeg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Mart 23, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Pravac Temerin kod majstor Joske i nema brige. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Mart 23, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ako je suditi po stanju njegovog transalp-a stvarno nema boljeg ajd onda da ispitamo moju mazgu... shaljem ti moj mob na PM pa se chujemo kad budesh imao vremena... ili vikend ili neko veche... may the force be with us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Mart 23, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Preterujete malo Sredicemo naravno.Bolje da je vikend,jer me radnim danima nema kuci do 4-5 popodne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Mart 27, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Moram da se pohvalim Kostalo je 3600 din,ali bez kiseline.Nabavka iste je malo bilo teze,ali sam ipak uspeo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Mart 27, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja platih pre mesec dana akumulator sa sve kiselinom i formiranjem negde oko 3200, naci cu racun pa cu postaviti tacnu cenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Mart 28, 2009 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan ja u zeo u louis-u i plati 30 eura, a kiselinu sam nekoj prodavnici kod mene u Lazarevcu , tačnije u Velikim Crljenima i platio 60 dinara 1l Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Mart 29, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Juce u sred puta prestade da mi radi brzinomer, danas uzeo da rasklopim da vidim sta je i vidim da je plastika pojedena na prvoj slici sam oznacio koji deo plastike je oblajzao, pola od debljine plastike nedostaje a na drugoj slici sam oznacio metalne doleve koji nalezu na tu plastiku, tj koji je vrte e sad jos neka mi neko pojasni taj sistem, tj deo izmedju tocka i te plastike, metal koji sam oznacio na drugoj slici je fiksiran ali ima malo lufta oko njega, da li bi trebalo da ga ima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Mart 30, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Danas uspesno resen problem, kupljena plastika u centar S-u a sad odoh u krevet jer sam ustao u 6 a u 15h treba da sam na poslu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6023 Napisano Mart 30, 2009 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ona mala metalna podloška sa ispustima treba da ima malo zazora, bar je tako kod mene. A još jedan savet: Skini kompet sajlu brzinomera, dobro je očisti i naulji. Proveri kako ti se okreće puž u kućištu pinjona, sve dobro (ne previše) podmaži tovatnom mašću i lepo sklopi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Mart 30, 2009 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan koliko si platio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Mart 30, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Obrati paznju na "comando rinvio" ako taj prenosnik ima veliki aksijalni hod opet ce pojesti plastiku. Metalno kuciste operi lepo benzinom i koristi iskljucivo litijumsku mast za podmazivanje plastike . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Mart 30, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Gde mogu da kupim une srafove sto drze vizir tj one gume sa maticom unutra, skroz su iskidane i deformisane i nema sanse vise da ih provucem kroz vizir? Centar S nema i 3T Racing nema! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6023 Napisano Mart 30, 2009 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ček, a gde se to nalazi na viziru? One dve baš napred? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Mart 30, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ček, a gde se to nalazi na viziru? One dve baš napred? Četiri srafa drze vizir, prolaze kroz oklop i kroz vizir i zavijajuje se u jedan gumeni cilndre. Ti cilindri imaju u sebi maticu, kako se sraf spolja steže tako se ta guma siri i priteze vizir uz oklop. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Mart 30, 2009 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Gde mogu da kupim une srafove sto drze vizir tj one gume sa maticom unutra, skroz su iskidane i deformisane i nema sanse vise da ih provucem kroz vizir? Centar S nema i 3T Racing nema! Ima u Luisu ovo, www.louis.de?topic=artnr_gr&artnr_gr=10006100. Probaj kod raznih majstora, trebalo bi da imaju - ali retko su voljni da se odreknu, teško se nabavlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6023 Napisano Mart 30, 2009 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, nisam baš obratio pažnju, Ivan mi je ugrađivao novi vizir i on je sve nameštao, a već je i mračak padao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...