dangubas 1197 Napisano April 23, 2018 kojekude, 251 postova Lokacija: nbgd Motocikl: tražim, gledam, probam, biram.. Prijavi odgovor kao problematičan arigato @lemy -YU na uputstvu a i tebi danke još jedared Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano Maj 6, 2018 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Kolege, Zanimam me da li je neko kupio ili bar isprobao ciradu iz Pontis Motori (Kraljevo)? Hteo bih da narucim, ali nisam siguran koju velicinu, na sajtu pise XL za srednje enduro i pominju Transalp, ali za XXL kazu pokriva najvece i u listi spominju Stroma koji kapiram nije veci od Transalpa... XL - 215x150x90 XXL - 250x150x100 Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1032 Napisano Maj 6, 2018 Drug član, 1070 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Koristio sam ja tu mislim najvecu. Pokriva lagano transalpa. Materijal je neki tanak, mislim da ga zovu kisobran platno. Nisam siguran koliko mi je potrajala, mislim da je 2 godine pa su sunce, kiša i vetar ucinile svoje. Svakaki sam bas razmisljao da je opet porucim jer za taj novac je ok a veličina je dobra sto je bitno kod endura 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan85 121 Napisano Maj 6, 2018 U prolazu, 80 postova Lokacija: Zvecan Motocikl: Aprilia Caponord 1000, Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam koristio ceradu ali jesam ostale proizvode iz Pontisa. Njihovi proizvodi su ekstra za ulozeni novac.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan85 121 Napisano Maj 6, 2018 U prolazu, 80 postova Lokacija: Zvecan Motocikl: Aprilia Caponord 1000, Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko mozda ima i spreman je da proda centralni stender za Transalpa 650? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano Maj 6, 2018 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, lemy je napisao: Koristio sam ja tu mislim najvecu. Pokriva lagano transalpa. Materijal je neki tanak, mislim da ga zovu kisobran platno. Nisam siguran koliko mi je potrajala, mislim da je 2 godine pa su sunce, kiša i vetar ucinile svoje. Svakaki sam bas razmisljao da je opet porucim jer za taj novac je ok a veličina je dobra sto je bitno kod endura Super, to me bas zanimalo, vazno da radi posao i zastiti makinu, pa koliko god trajala za te pare... hvala za info! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano Maj 9, 2018 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko trazi push clip, ili kako god se zovu oni plasticni za drzanje plastika na mestu, evo na aliju, original, odlicno pasuju i rade. Ne znam koliko ih ima na 600tkama, ali meni su neophodni za 650ku, uvek se neki zgazi ili izgubi... https://www.aliexpress.com/item/shhworldsea-auto-clip-and-fastener-rocker-panel-push-type-retainer-fits-into-6mm-hole-4-runner/32339631563.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.aY8bm3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Maj 9, 2018 Very Funny Rider, 1124 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Imas to da kupis u Lav auto na Žarkovu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5808 Napisano Maj 9, 2018 Svakom po zasluzi, 12403 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...i na Bubanj potoku subotom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano Maj 9, 2018 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan Eh da, ali gde je car iscekivanja 3 nedelje da stigne, pa razmisljanje da li si se z... Salu na stranu, hvala za info, koristio sam razlicite kupljene ovde koji nisu kao original i smarali su me kad treba da iz skinem, a ovi su bas identicni originalnim, pa zati podelih sa vama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2985 Napisano Maj 17, 2018 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Ex kolege, zdravo.Potrebna mala pomoc ako ima nekog iz Arilja i okoline ili neko zna motor.Uzeo bih ga kao prelazno resenje za sezonu, ako se isplatihttp://www.polovniautomobili.com/motori/12397043/honda-transalpПослато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1692 Napisano Maj 17, 2018 Drug član, 1205 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Zq te pare trandza ne postoji, a pogotovo kao uvaj sto na nesto i lici. Ako se pokaze da je i masina ok, mislim da bi bila dobra kupovina. . Dok ti cekas da ti neko da savet, neko drugi je vec krenuo da ga gleda. Ako ne ode u prvih dva tri dana znaj da i nije nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2985 Napisano Maj 17, 2018 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan @maliDobro si mi rek'o...Bez zezanja, svaka ti na mestu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2985 Napisano Maj 17, 2018 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Ali nisam nesto zagrejan pa se lomim.Trazim veci enduro a na ovo naleteh slucajno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Maj 17, 2018 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Iz Arilja sam.. samo sto mi ovaj TA nije poznat, bio je jedan od poznanika ciji je brat mehanicar za korektne pare.. ali ovo je ispod svake cene.. PS. 100% mu fali nesto osim izlepljenih migavaca izolir trakom.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2985 Napisano Maj 17, 2018 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Ovom decku je brat mehanicar za motore.Rekao mi je da mu je sredjivao CDI i odrzavao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Maj 18, 2018 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Bokes je napisao: Ovom decku je brat mehanicar za motore. Rekao mi je da mu je sredjivao CDI i odrzavao... Kako se zove taj brat? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2985 Napisano Maj 18, 2018 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Nem pojma Šumi, nisam propitivao decka.Elem, u motor ima dosta ulaganja, onog osnovnog (gume, disk, plocice, lanac i lancanici, mali servis, rega...) ali to mi nije problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2985 Napisano Maj 18, 2018 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Bitno mi je da je masina dobra i da ram nije kriv...Mouda skoknem sutra da ga pogledam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2985 Napisano Maj 20, 2018 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Čačani, jel se neko danas vozio od Guče prema ČA TA?Ne mora da se zapljune, samo htedoh da mu kažem da mu ne radi zadnja pozicija kako treba.Pojačava se sa gasom a vrlo često i da ne radi ili prekida :-/Eto, čisto da zna, da proveri struju... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1032 Napisano Maj 29, 2018 Drug član, 1070 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Da nema mozda neko na prodaju originalni, kratki vizir ta TA 600 pd10 (poslednja serija 1996-1998) ? Ja imam poviseni Givi ali cenim da ce mi to smetati na offroad voznji pa bih da imam i tu opciju. Ako nema na prodaju mozda bude i opcija neka trampa ako neko zeli poviseni a ima originalni, mada bih radije zadrzao oba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano Maj 29, 2018 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Dao mi covek original vizir kad sam kupovao TA tako da imam... A mene treba harmonike za prednje vile (po mogucstvu plave) i ceo metalni puz za sajlu brzinometra posto onaj plasticni zupcanik pojede za 2000km pa pretpostavljam da mora ceo da se zameni... Za vizir pisi broj u pm pa da se cujemo i dogovorimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5808 Napisano Jun 7, 2018 Svakom po zasluzi, 12403 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, gde ima da se nabave diskovi - prednji i zadnji za TA 1997. godine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano Jun 7, 2018 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Arakis je napisao: Drugari, gde ima da se nabave diskovi - prednji i zadnji za TA 1997. godine? Probaj ovde, mala radnja, ima TRW Lucas program po porudzbini, ja sam korman nabavio, iz Madjarske mu stize roba, cena je bila vise nego ok, a i kad sam pitao za ngk iridijum cena bila odlicna... Bas i mene zanima da li ima i po kojoj ceni! http://www.5mp.eu/web.php?a=lucassrbija&o=ik7oPCYyNA 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1032 Napisano Jun 13, 2018 Drug član, 1070 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje za iskusne oko temperature. Primetio sam da mi se ventilator pali relativno kasno. Na starom TA se ne secam da je skala isla dovde. Dok se vozi normalno skala je negde na sredini , mozda malo preko sredine ako je toplije. U gradu ovih dana kada su bile velike vrucine i stani kreni voznja skala ide skoro do kraja obelezenog polja. Bila mi je čak juče i frka pa sam pratio da li mi radi ventilator. On radi ali imam utisak kao da ga kasnije uključuje. Takođe, ako to ima neke veze, skala od temperature mi pulsira u ritmu migavaca kada su uključeni. Sada na asfaltu i nije neka frka ali me plasi sta se da bude na offu kada se vozi sporo i pod opterecenjem. Mrzilo me da slikam pa sam nesto nacrtao, gde je skala kada se ukjučuje ventilator. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...