aca-pn 6440 Napisano Avgust 22, 2014 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ako cete na Grzu, mogu da vam sredim prenociste u planinarskom domu. 300 din je bila cena prosle godine, ne znam da li se ove nesto menjala. Ima i kupatilo, toplu vodu za tusiranje, a dom je skoro renoviran. Ima mesta za 50 ljudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Avgust 22, 2014 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Može glasanje, Fruška ili Grza, mogu datumi ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Avgust 22, 2014 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna sta su sve strojili na Transalpima od 35 konja? Presao sam skoro, to jest, vratio se na trandzu, pa me interesuje da li neko zna gde blokiraju? Ne secam se tacno kako je isao transalp, a posle bmw-a nemam osecaj da li je ustrojen jos uvek ili ne. Dobio sam od vlasnika one usisne gume (kao rezervni deo) koje su suzene po sredini, kontam da mu je to blokada pa je to i menjano... Sta bi jos tu moglo biti strojeno. Krajnju brzinu ovde ne mogu da proveravam, nemam gde, na auto putu bi me kostalo vise od motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17395 Napisano Avgust 22, 2014 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3703 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan [Куоте наме = 'Иван Калабрић' тиместамп = '1408740886' пост = '1666556'] Да Ли Неко зна Ста Су СВЕ стројили на Трансалпима од 35 коња? Прешао Сам Скоро, То јест, Вратио се на трандзу, па ми интересује да ли неко зна где блокирају? НЕ СЕЦАМ СЕ Тачно Како је Исао Трансалп, после бмв-Немам осецај да ли је устројен Јос увек или НЕ. Добио сам од власника једног усисне гуме (Као резервни део) Које Су сузене ПО средини, контам да му је то блокада годишње ЈЕ да сам мењано ... ста би јос могло Бити Ту стројено. Крајњу брзину Овде Не могу да проверавам, немам где, на ауто-путу ме костало висе од Би мотора ... [/ куоте] Prečnik izduvnih cevi na auspuhu kod "neštrojenih" motora je veći nego kod "štrojenih". Tačnije rečeno kod motora sa punom snagom gornja i donja cev na auspuhu su nejednaki (donji otvor je dosta veći od gornjeg), dok su kod "štrojenih" obe cevi iste (tesne). Moguća je razlika i kod dizni i iglala u karburatorima. Ja sam proveravao podatke za motor za Švajcarsko tržište i za Nemačko tržište i igle i dizne su različite. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Avgust 23, 2014 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ok hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Avgust 23, 2014 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/100764-honda-transalp-otvaranje-sezone-20142015/page__st__140__gopid__1666634#entry1666634 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Septembar 4, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima da se kupi ovo kod nas? To je ona gumica što drži plastike. Znam za Centar S itd, ali neću da me klepaju po ušima za cenu/kom. Znam i za varijantu dx.com i aliexpress, ali da prvo vidim da li se neko snašao ovde kod nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Septembar 16, 2014 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno diskici taman pred platu 21-og. btw gde beše broj onog za sajle zakidale se dve žice sajle za kvačilo pa bolje na vreme da zamenim a nije skupo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovica vl 15 Napisano Septembar 16, 2014 U prolazu, 32 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: Transalp pd06 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno diskici taman pred platu 21-og. btw gde beše broj onog za sajle zakidale se dve žice sajle za kvačilo pa bolje na vreme da zamenim a nije skupo. u leskovac suva reka majstor za precizne mehanike 700din tvoja kosuljica njegova sajla.provereno i radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1082 Napisano Septembar 24, 2014 Drug član, 1090 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko koliko moze da se podigne korman na TA a da ne mora da se nista dira oko creva i sajli. Čini mi se da sam negde ranije nasao da je to nekih 25mm. Malo bih ga podigao nezgodno mi da da vozim stojeci. I jos jedno pitanje, u cemu je fora sa aftermarket kormanima tipa ovog. Probao sam TA sa ovakvim kormanom i u najmanju ruku je cudan posebno pri manjim brzinama., Kada se vozi stojeci dosta je bolje. Primetio sam da slican korman ima i Afrika twin. Da bude jasnije ovikormani za razliku od originala nekako idu na gore i ravniji su, na originalu su krajevi vise povijeni unutra, ka vozacu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 997 Napisano Septembar 24, 2014 Very Funny Rider, 1134 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Moze tacno 25mm...cak i tad su kablovi zategnuti skoro do maximuma. Sto se tice kormana probao si na mom verovatno. Bolji su dok stojis i imas bolju kontrolu nad neravnim terenom zbog vece poluge. Meni na kraju i iskreno nije valjao jer mi je mnogo bio napred ispravljen pa me posle 100km voznje bolela tetiv ili misic kod lopatice. Konkretno ovaj korman iz linka je mnogo drugaciji od afrikinog. Sirina prvenstveno. Transalp ima problem sa stajanjem. Ako ces da ti bude full udoban moraju se spustati fuzasteri...ili da se podigne korman za barem 7-8cm..ali onda kablovi i gume u gornjem trouglu postaju problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Septembar 24, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Tačno 25mm ni mm više. Ja sam ih radio, još sam produžio vile za 60mm, bukvalno knap, iako nisam ni merio, pre nego što sam pravio.Trebao si probati moj TA sad na druženju, a doduše, nisam ni napomenuo, mada se videlo sa neba da je moj TA drugačiji od drugih. RadicM je pokušao, kažem pokušao da sedne na moj TA, i nije uspeo, previsok za njega... Meni. koji sam visok 183cm, podizači kormana od 25mm pomažu na off-u. U glavi mi je da menjam korman, ne znam još uvek. Gledao sam taj Maretov, koji je imao na njegovom TA, deluje zanimljiv, ali pominje da ima te bolove na duže od 100km, a meni, koji živim u ravnici, treba barem 150-200 kilometara do nekog off-a (govorim o planinama), pa me ovo malo odbija o promeni kormana. Sa ovim mojim sam u cugu prešao 750 kilometara asfalta, bez da su me bolela leđa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1082 Napisano Septembar 25, 2014 Drug član, 1090 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jeste Merre probao sam tvoj bivsi TA. Kada sam seo, prvo sto sam pomislio je kako cu da ovo vozim , nekako je krajevi kormana mnogo napred i u vis. Međutim kada ustaneš onda to dobija smisao. Po meni vrlo slican polozaj kormana ima i Afrika (bar ono sto sam ja probao). Obzirom da uglavnom sedim, ostajem na originalnom, samo cu verovatno da ga podignem 20-25mm, ima podiszaca u Lous za oko 30€. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Septembar 25, 2014 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Niste videli moj transalp...ja imam rox podizač volana a njega možeš i gore i napred i nazad... http://www.roxspeedfx.com/category/adv-handlebar-risers.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1082 Napisano Septembar 25, 2014 Drug član, 1090 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Deluju lepo nema sta, ali kostaju ko pola tandzare 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Septembar 25, 2014 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Negde oko 60 eura, al su funkcionalni. Možeš da podešavaš po osi... Izgleda šašavo al deluje, mene leđa više ne bole Ja naručio tj.moj prijatelj preko ebay http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xhandlebar+riser+rox&_nkw=handlebar+riser+rox&_sacat=0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zakis 88 Napisano Septembar 27, 2014 Svrati ponekad, 323 postova Motocikl: Honda Transalp xl650v Prijavi odgovor kao problematičan e jel ovo ima negde da se kupi kod nas ili mora da se porucuje, znaci 2.5 cm moze bez problema da se podigne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Septembar 28, 2014 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu tacno da se setim koliko je moje povisenje al mogu da izmerim. Slavko vozi Yamahu xt i njemu je menjana neka sajla. Ja ostavio Saletu iz Temerina da mi montira podizače i vidi da zameni neku sajlu ako treba.. dodjem sutra po motor a on kaze da nije bilo potrebno za menjanjem sajli al je ipak malo premestio.. inače,ovih podizača nema kod nas koliko znam već u Louisu. Sekula ti to donese. Ja sam se ipak odlučio za ove sa ebay-a za malo više para. Bolje su jer mozes podesiti volan prema sebi ili od sebe..npr ako voziš off pomestis volan prema napred.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 334 Napisano Octobar 4, 2014 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Grrr..nov akumulator,Unibatov,3700 din.,valjda ce da izdrzi dok traje garancija.Na svakih 6 meseci kontrola akumulatora u servisu.Moze li komplikovanije jos?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zakis 88 Napisano Octobar 5, 2014 Svrati ponekad, 323 postova Motocikl: Honda Transalp xl650v Prijavi odgovor kao problematičan moze brate, ako ne odes da ti udare pecat na 6 meseci gubis garanciju a to im je i cilj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Octobar 6, 2014 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Kupio akumulator, nisam išao na kontrolu, super šljaka već dve godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dayo75 3 Napisano Octobar 6, 2014 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Od pre par dana ponosni vlasnik Honde Transalp 650,2001god. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Octobar 6, 2014 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Daj fotku, dobrodošao u honda TA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zakis 88 Napisano Octobar 6, 2014 Svrati ponekad, 323 postova Motocikl: Honda Transalp xl650v Prijavi odgovor kao problematičan jel ima negde u ns da se kupi spojka za lanac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Octobar 9, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...