rne 26 Napisano Avgust 20, 2012 U prolazu, 57 postova Lokacija: leskovac Motocikl: honda transalp Prijavi odgovor kao problematičan Drugari treba mi pomoc,crko regler oznaka sh 548d/13 t 70. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Avgust 21, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo pravljeni Joskin regler koji se, kako kazu, dobro pokazao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Avgust 21, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Drugari hitno potreban odgovor,koja dimenzija gume se fabricki odnosno po manualu ide za Transalpa 120-90-17 ili 130-80-17? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Avgust 21, 2012 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Drugari hitno potreban odgovor,koja dimenzija gume se fabricki odnosno po manualu ide za Transalpa 120-90-17 ili 130-80-17? 130-80-17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Avgust 21, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Drugari hitno potreban odgovor,koja dimenzija gume se fabricki odnosno po manualu ide za Transalpa 120-90-17 ili 130-80-17? 130-80-17 Po manualu? Jel to sigurno?Opklada je u pitanju Ovako stoje stvari,Brki82 kaze da je 130-80-17 i da to pise na njegovoj nalepnici koja je zalepljena na zadnjoj viljusci a kod mene na nalepnici pise 120-90-17,sta je po manualu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5849 Napisano Avgust 21, 2012 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan I jedno i drugo, zavisi od godišta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Avgust 21, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan I jedno i drugo, zavisi od godišta Hvala Arakis I ko sad da plati cevape Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Avgust 21, 2012 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan 98. godište 120 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Avgust 21, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Pošto smo i jedan i drugi u pravu,predlažem da podelimo opkladu. Ja ću da kupim kilo leba a ti kupi kilo ćevapa:-D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sejn 17 Napisano Avgust 22, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko kolka je cena zadnje gume 130/80/17 Anakee2 i gde ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Avgust 22, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko kolka je cena zadnje gume 130/80/17 Anakee2 i gde ima. 110e,ima lik u Subotici ali se narucuje. Evo ti br pa pitaj 0621538446 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Avgust 22, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Pošto smo i jedan i drugi u pravu,predlažem da podelimo opkladu. Ja ću da kupim kilo leba a ti kupi kilo ćevapa:-D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sejn 17 Napisano Avgust 23, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko kolka je cena zadnje gume 130/80/17 Anakee2 i gde ima. 110e,ima lik u Subotici ali se narucuje. Evo ti br pa pitaj 0621538446 Hvala druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 333 Napisano Avgust 25, 2012 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dzaba sto sam stavio dodatna stop svetla kada me budala udari.Skliznula mu noga iz papuce,haha,kada je moja saputnica to cula,jedva sam je obuzdao da nepolupa klinca.Steta nema sem pada i polomljene plastike za tablicu i razgoropadjene bajkerke. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Avgust 26, 2012 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me da li se na mom TA koji je iz 1987 moze pomeriti ugao pretpaljenja? Po nekoj mojoj logici NE? Pretpostavljam da je ugao pretpaljenja definisan u CDI? Pitam ovakve stvari.. jeeer... experimentishem sa HHO .. I da.. cisto da ne spamujem, hvala unapred na odgovorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Avgust 27, 2012 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me da li se na mom TA koji je iz 1987 moze pomeriti ugao pretpaljenja? Po nekoj mojoj logici NE? Pretpostavljam da je ugao pretpaljenja definisan u CDI? Pitam ovakve stvari.. jeeer... experimentishem sa HHO .. I da.. cisto da ne spamujem, hvala unapred na odgovorima Mozes da se igras sa zazorom na svecicama i tako malo das ili skines predpaljenje, ali to nije neko resenje. Na primer meni je pucao sa manjim zazorom. Manual kaze 0.8 - 0.9 mm, a ja uvek stavljam 0.9mm i nema problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 333 Napisano Avgust 28, 2012 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan vrtljam ovo sokocalo i vidim da po mnogim zemljama u Evropi postoje udruzenja Ta.Organizuju skupove,posecuju se,razmenjuju iskustva.Kako mi stojimo sa time? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Avgust 28, 2012 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan vrtljam ovo sokocalo i vidim da po mnogim zemljama u Evropi postoje udruzenja Ta.Organizuju skupove,posecuju se,razmenjuju iskustva.Kako mi stojimo sa time? Nesto mi govori da je ova tema na ovom forumu sve od TA udruzenja u nasoj zemlji neka me neko ispravi ako gresim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5849 Napisano Avgust 29, 2012 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...otprilike je tako Bilo je druženja TA šofera prošle godine, mislim da se išlo na Taru ali to je sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Avgust 29, 2012 Very Funny Rider, 1125 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Mogli bi jedno...nesto blizu...tipa avala..kosmaj itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 333 Napisano Avgust 29, 2012 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan red bi bio,nemora daleko ali vidim da ovi iz stranih klubova idu,posecuju se,lepo je to ako te put navede negde a imas prijatelje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Avgust 29, 2012 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to super, ali cene benzina otkidaju vise...Ako ne moram da predjem 500km da bih stigao do skupa i nazad onda ok... danas je poskupeo benzin za jos 2 din.... Jeste da TA skup nije svaki dan, i da bi se naslo para.. ali opet.. A najveca sramota od svega je ta registracija koju toliko placamo... jeftinija je za moj punto 2001 godiste.. sramota nevidjena... Kao da vozim tenk pa im ostecujem put.. Evo vlast se promenila, i valjalo bi opet organizovati neki veliki skup po pitanju te registracije, jer sutra vas opet ceka ista.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Avgust 29, 2012 Very Funny Rider, 1125 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to super, ali cene benzina otkidaju vise...Ako ne moram da predjem 500km da bih stigao do skupa i nazad onda ok... danas je poskupeo benzin za jos 2 din.... Jeste da TA skup nije svaki dan, i da bi se naslo para.. ali opet.. A najveca sramota od svega je ta registracija koju toliko placamo... jeftinija je za moj punto 2001 godiste.. sramota nevidjena... Kao da vozim tenk pa im ostecujem put.. Evo vlast se promenila, i valjalo bi opet organizovati neki veliki skup po pitanju te registracije, jer sutra vas opet ceka ista.. "Laki je malo nervozan" Shala mala Sve je skupo...kriza je prisutna..jbg Hocemo neki datum da sastavimo...kraj septembra ili tako nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Avgust 29, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan vrtljam ovo sokocalo i vidim da po mnogim zemljama u Evropi postoje udruzenja Ta.Organizuju skupove,posecuju se,razmenjuju iskustva. Kako mi stojimo sa time? Još jedni mega-skuteraši pa dobro... znali smo i za gore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Avgust 29, 2012 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan vrtljam ovo sokocalo i vidim da po mnogim zemljama u Evropi postoje udruzenja Ta.Organizuju skupove,posecuju se,razmenjuju iskustva. Kako mi stojimo sa time? Još jedni mega-skuteraši pa dobro... znali smo i za gore Ne razumem ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...