tiran1n 10 Napisano Jun 17, 2011 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Ruma-Graz Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre 10 dana nabacio Anake 2, nisu lose samo moras da pazis na pritisak u gumama, treba ima malo vise nego drugima, otprilike od 0,3 do 0,4 bar-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spori 63 Napisano Jun 17, 2011 U prolazu, 94 postova Lokacija: bg Motocikl: R1150GS, DR650SE, RM85L Prijavi odgovor kao problematičan Mata Mladenovac 064-3232-258 Samo, ako ides kod njega na montazu onda kod njega i kupi gume, bice sigurno jeftiniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola - MK Resava 19 Napisano Jun 17, 2011 U prolazu, 41 postova Lokacija: Despotovac Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Mata Mladenovac 064-3232-258 Samo, ako ides kod njega na montazu onda kod njega i kupi gume, bice sigurno jeftiniji. Hvala spori! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1932 Napisano Jun 18, 2011 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Mata Mladenovac 064-3232-258 Samo, ako ides kod njega na montazu onda kod njega i kupi gume, bice sigurno jeftiniji. Tako je, onda ti je montaza besplatna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Jun 18, 2011 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Heheh. samo je vazduh besplatan. ...jos uvek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jun 19, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan A imate vulkanizera i u Laboratoriji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4178 Napisano Jun 20, 2011 Ne silazi, 6542 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan A imate vulkanizera i u Laboratoriji Ko to radi, nisam znao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5849 Napisano Jun 20, 2011 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dođi pa vidi, kompletna vulkanizerska linija + Mišelin gume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tiran1n 10 Napisano Jun 20, 2011 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Ruma-Graz Prijavi odgovor kao problematičan Hej ljudi, nesto mi saug ne radi kako treba, tj. kada je rucica skroz povucena jedva da dohvati 2000 obrtaja, (a pre je bilo oko 3000-3500 obrtaja) i cime je pomerim 1mm prema nazad obrtaji padnu skroz. Jel' zna neko o cemu se radi, malo sam se buljio u samu sajlu i nisam video da na njoj ima nesto da moze da se podesava??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Jun 20, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan gde mogu da nadjem one srafove sto drze komplet prednju masku,tacnije one zuto cinkovane sa tiplom.Ima ih 4 komada, iznad i ispod fara.Ispali mi na offroudu A da,na zadnjem offu,odvila mi se prednja klesta i drzala se oba srafa na mozda dva kruga!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jun 20, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan A imate vulkanizera i u Laboratoriji Ko to radi, nisam znao. Aaaaa, Đunto... nisi pazio na času Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4178 Napisano Jun 21, 2011 Ne silazi, 6542 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Dođi pa vidi, kompletna vulkanizerska linija + Mišelin gume Lepe novosti, jel ima za moj motor Anake II A imate vulkanizera i u Laboratoriji Ko to radi, nisam znao. Aaaaa, Đunto... nisi pazio na času Pa čim malo popustim pažnju eto.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1932 Napisano Jun 21, 2011 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan @Djunta PA zar ti nisi presao na Hajdenau? Uzgred, jesi li nasao far? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4178 Napisano Jun 21, 2011 Ne silazi, 6542 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan @Djunta PA zar ti nisi presao na Hajdenau? Uzgred, jesi li nasao far? Far upravo stigao. Haidenau nisam uzeo jer nema Scout model da se nađe kod nas još uvek a običan ne bi. Dalje, sumnjam da ću ove sezone na ozbiljniji off zbog zdravstvenih ograničenja tako da bi Mišosi ipak bili dobar trenutni izbor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5849 Napisano Jun 21, 2011 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da ima Đunto, taze Amakee II od marta meseca mislim da je DOT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Jun 22, 2011 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Noćas, vraćajući se iz BGD-a, opet ubijem životinju. Nešto malo ( kao jež ) ali sa braon dlakama. Boju dlake sam saznao sa prednjeg blatobrana koji je pukao i odlomilo se parče. Ako neko sazna ko ima za prodaju ili doživotnu pozajmicu prednji blatobran neka javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1932 Napisano Jun 22, 2011 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Noćas, vraćajući se iz BGD-a, opet ubijem životinju. Nešto malo ( kao jež ) ali sa braon dlakama. Boju dlake sam saznao sa prednjeg blatobrana koji je pukao i odlomilo se parče. Ako neko sazna ko ima za prodaju ili doživotnu pozajmicu prednji blatobran neka javi. Nije bas ni blizu ni povoljno, ali ako ti je zelja jaka... http://cgi.ebay.co.uk/HONDA-TRANSALP-XL600V-FRONT-MUDGUARD-XL-600V-/280649225382?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item4157ff54a6 A, evo malo povoljnije, ali isto u pm. http://cgi.ebay.co.uk/HONDA-XL600-TRANSALP-FRONT-MUDGAURD-FAIRING-PANEL-XL-/230633994734?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item35b2db79ee 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Jun 23, 2011 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hej ljudi, nesto mi saug ne radi kako treba, tj. kada je rucica skroz povucena jedva da dohvati 2000 obrtaja, (a pre je bilo oko 3000-3500 obrtaja) i cime je pomerim 1mm prema nazad obrtaji padnu skroz. Jel' zna neko o cemu se radi, malo sam se buljio u samu sajlu i nisam video da na njoj ima nesto da moze da se podesava??? Sajla se ispod tanka spaja na dvije sajle koje vode na svaki karburator. Da ti se nije jedna otkacila, pa dajes saug samo na jedan cilindar? ...i inace nije lose skinuti s vremena na vrijeme sajle sa karburatora i ocistiti klipice s kojima zavrsavaju. Dokumentirana je boljka na Transalpima i Africama zastekavanje sauga. Pri tome svakako treba biti oprezan kod vracanja. Onaj plasticni navoj je stvarno slab, lako se izvrne. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Jun 25, 2011 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje... Gde da kupim za transalpa gumene "harmonike" za vile ? Jel pasu ove iz Louisa? Ili ima jeftinije ? http://www.louis.de/_10c0c73fca2a5e3957ec632038c4655387/index.php?topic=artnr&artnr=10045815〈=en I da postavim sliku vizira by Ivan, trazeno mi Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Jun 25, 2011 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Harmonike u www.3t-racing.com. Prošle godine kupio marke Ariete za 20 evra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Jun 25, 2011 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Debeljan na odgovoru. Zvacu ih u ponedeljak i naruciti. Valjda znaju koje su za transalpa?Secas se koje si uzeo od ovih? http://www.3t-racing.com/ariete.php?kat=Mandzetne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Jun 25, 2011 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan 09950. Izgleda da su poskupele u međuvremenu. Prilično su kvalitetne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Jun 25, 2011 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti. Poskupele, sta cu, narucicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Jun 25, 2011 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje... Gde da kupim za transalpa gumene "harmonike" za vile ? Jel pasu ove iz Louisa? Ili ima jeftinije ? http://www.louis.de/...0045815〈=en Narucio sam iz louis-a ove http://www.louis.de/...&artnr=10045810 evo mozes videti kako mu stoje A usput i da vam pokazem svima kako je ispala nova boja . Boja je inace crna metalik sa braonkasto zlatnim perlicama koje se vide samo na suncu, steta sto se to ne moze uhvatiti fotoaparatom, mozda uspem sutra.. Ostalo je jos sediste da presvucem u crno, da namestim naslon za suvozaca na topcase, i jurim trenutno retrovizore na limundu Skupio se konacno neki kes, bice registrovano uskoro, jedva cekam da se vozim Pozdrdrav za ekipu P.S. od modifikacija ubacio sam soket za upaljac na levoj unutrasnjoj masci, iz luisa je soket.. vezan je mesnatim zicama direkt na akumulator, tako da se akumulator preko tog soketa moze i puniti bez skidanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jun 25, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan uhhhhhhhh,mnogo dobra ova crnp-zlatna kombinacija!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...