kepo 4527 Napisano Januar 27, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Xexe, doći ćeš i ti kod nas na klocne ;D Neeeee. neeeeee ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 27, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi ako moze da se ogrebem za jedan gadget, i meni dosta ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6003 Napisano Januar 27, 2009 Svakom po zasluzi, 12427 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Vazda, samo smisli šta ti treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Januar 27, 2009 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan izuzetno ocuvano izgleda! Cestitam na kupnji! ...veci vizir imas, orginalni je puno manji. Sa zmigavcima je problem vjerojatno u prekidacu, oce to na TA. Crash bar je odlicna investicija, jedno izvranje ih isplati, a isto vrijedi za nosace kofera cak i ako nikada ne okacis kofere na njih. Sic izgleda ok, ali ako oces prepravke, ima dobar majstor u Sremskoj Mitrovici. Skini sic (prije toga ove plastike ispod sica) i provjeri gdje su CDI na tom modelu. Nisaam siguran za tu godinu, ali stariji modeli su imali na nezgodnom mijestu CDI, pa ga je zuljao sic, i onda rikne nakon nekog vremena. Dobrodosao!!! ...nesto mi cijelo vrijeme fali na zadnjem kraju, a to su rukohvati za suvozaca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 27, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Vazda, samo smisli šta ti treba Paaaaaaaaaa da moze da: - slusam MP3 - ima antiradar - glumi Garmin - ima prognoza za 5 dana - obelezava najbolje kafane - me sam vodi kuci ako malo popijem eto to je nesto osnovno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Januar 27, 2009 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Vazda, samo smisli šta ti treba Paaaaaaaaaa da moze da: - slusam MP3 - ima antiradar - glumi Garmin - ima prognoza za 5 dana - obelezava najbolje kafane - me sam vodi kuci ako malo popijem eto to je nesto osnovno :o Ako je to osnovno, ne smem ni da mislim sta bi bilo tek dodatno... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Januar 27, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6003 Napisano Januar 27, 2009 Svakom po zasluzi, 12427 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene stoje drugačije, na dole dužinom i jedan pored drugog. (Malo mi se tresle ruke od hladnoće pa je slika mutna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Januar 27, 2009 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno odlicno ocuvan primerak. Cestitam na kupovini, odlican izbor. Dobrodosao u sektu! Kutije od CDI-ja i kod mene stoje uspravno. Na vrhu konektora sa vec vide izuljani delovi, sto ukazuje na hitnost postupka u kome ce se kutije naci u lezecem polozaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6003 Napisano Januar 27, 2009 Svakom po zasluzi, 12427 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...i na aluminijumskom limu - hladnjaku, pa da uživaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Januar 27, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6003 Napisano Januar 27, 2009 Svakom po zasluzi, 12427 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, meni su postavljeni u NO. Srećom, ima mesta kad se izvade iz plastičnih "džepova" da se učvrste između te plastike i aluminijumskog lima koji bi ih "stisnuo", učvrstio i pri tom bolje hladio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6003 Napisano Januar 27, 2009 Svakom po zasluzi, 12427 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ma smisliću nešto, ali nisam primetio da je sedište ogulilo konektore na CDI. Nego, jedno pitanje: Kako se može spustiti sedište na TA bar jedno 10 mm, samo prstima dohvatam asfalt? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Januar 27, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma smisliću nešto, ali nisam primetio da je sedište ogulilo konektore na CDI. Nego, jedno pitanje: Kako se može spustiti sedište na TA bar jedno 10 mm, samo prstima dohvatam asfalt? Onda ces udarati CDI! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6003 Napisano Januar 27, 2009 Svakom po zasluzi, 12427 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Vidi stvarno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Januar 27, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi stvarno Pitaj Johann(a) on je nedavno nosio da spusti sediste na F800. Skida se sundjer sa sedista tako da nema veze sa CDI. Pa na cemu ce da sedi onda, na dasci? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Januar 27, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Ma smisliću nešto, ali nisam primetio da je sedište ogulilo konektore na CDI. Nego, jedno pitanje: Kako se može spustiti sedište na TA bar jedno 10 mm, samo prstima dohvatam asfalt? Sa sedistem tesko da mozes da se spustis. Moze da se spusta zadlji amortizer ali onda motor postaje tvrdji. Kod mene moze da se spusti jedno 5-6cm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6003 Napisano Januar 27, 2009 Svakom po zasluzi, 12427 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Onda ništa, mlataraću nožicama ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 27, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan prosto,,smakni sa sedista 1 cm sundjera,,,,neces tolko to primetiti,mozda malo guza,al priviknuces se ;D ;D ;D ;D ili zadnji amortizer,,moze za 2 do 3 cm,provereno :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6003 Napisano Januar 27, 2009 Svakom po zasluzi, 12427 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kako li si je ti vozio Bokiliću?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 27, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa prosto,bila spustena za 3 cm,,,,, ;D ;D ;D ;D .......... :) :) a mogu ti kazem i kako :D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6003 Napisano Januar 27, 2009 Svakom po zasluzi, 12427 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ali nećeš ;D TA96, video sam slike kako čovek radi, stvarno je majstor...i to je u opciji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...