Joca_GS 185 Napisano Februar 6, 2011 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ima li ko link sa svim nalepnicama za TA 97` ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Februar 6, 2011 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan to ti nije losa ideja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sejn 17 Napisano Februar 6, 2011 Svrati ponekad, 139 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam to isto trazio za TA 94. Ako neko ima informacije nek javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Februar 7, 2011 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,107590.900.html ...ima ovdje vektora. Stavio sam link i na prosloj strani, ne pratite gradivo ili nesto fali? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sejn 17 Napisano Februar 7, 2011 Svrati ponekad, 139 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moze li mi neko od iskusnih reci dimenzije lezaja za zadnji tocak,imam dosta lufta u zadnjem tocku predpostavljam da je lezaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Februar 7, 2011 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Sejn, prednji su 6202, zadnji su 6203 i ležaj zupčanika je 6204. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sejn 17 Napisano Februar 7, 2011 Svrati ponekad, 139 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sejn 17 Napisano Februar 8, 2011 Svrati ponekad, 139 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugari evo jos jednog pitanjca za iskusnije : Savetuju mi Total 4T sport 10-40 polusintetiku.Sta mislite o tome ima li ko iskustva snjim,pozdrav,Sejn Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba Vet 72 Napisano Februar 8, 2011 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan kupio sam ulje bardahl 15w50,xtc 60,gazda i prodavac radnje se kunu da je polusinteticko,a na flasi pise sintetic?! moze li neko da mi kaze sta je od ovoga istina,jer ako je sinteticko ja ga necu sipati jer u moj motor ide polusinteticko. hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1932 Napisano Februar 8, 2011 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan kupio sam ulje bardahl 15w50,xtc 60,gazda i prodavac radnje se kunu da je polusinteticko,a na flasi pise sintetic?! moze li neko da mi kaze sta je od ovoga istina,jer ako je sinteticko ja ga necu sipati jer u moj motor ide polusinteticko. hvala unapred To jeste polu sintetika iako pise sintetic. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Februar 8, 2011 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Druze, skoro sam i ja imao zescu dilemu oko ulja tj. koje sipati u tek kupljen motor, a bez ranijeg iskustva... Davio sam i morio ljude po forumu, a i privatno, pa je "knjiga pala na tri slova"-(bardahl, belray, motul). Tom prilikom mi je u vise navrata skrenuta paznja da iako je bardahl tek od skoro tj. od proslog sajma motora zvanicno i dobio zastupnika i uvoznika za Srbiju, postoji fals, kopija, kako god to formulisali! Probaj da "iz-google-as" malo o tom ulju, njihov zvanicni sajt i najprodavanija ulja za ovaj deo evrope, videces da se rezultati uopste ne poklapaju sa onim sto se kod nas nudi, u smislu pakovanja, oznaka, gradacije isl. Kod nas je Kompp.co zvanicni uvoznik, pa ti proveri te sto ti prodaju ulje na kojem pise jedno, a oni strucnjaci tvrde drugo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Februar 8, 2011 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Bobo, sad sam bas poslusao SVOJ savet i zainteresovao se za ovu temu! Rastrcao se po netu i moram da povucem receno! Konkretno ulje za koje si pitao jeste polusintetika, nemoj da te buni natpis na ambalazi... Boki je u pravu! A sto se tice o dela o tome da postoji fals, pri tome ostajem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Februar 9, 2011 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Sintetic je polusintetika, a full sintetic je sintetika ( kažu stari ljudi ). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba Vet 72 Napisano Februar 9, 2011 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan hvala gospodo na odgovorima u vezi ulja. danas sam narucio rk lanac i lancanike iz biker house po ceni od 130e,sto mi se cini da je ok. za rk lance sam cuo odavno,ali neznam kakvi su jer ovde svi forsiraju did.ko ima iskustva sa njima neka napise nesto. hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1932 Napisano Februar 10, 2011 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan hvala gospodo na odgovorima u vezi ulja. danas sam narucio rk lanac i lancanike iz biker house po ceni od 130e,sto mi se cini da je ok. za rk lance sam cuo odavno,ali neznam kakvi su jer ovde svi forsiraju did.ko ima iskustva sa njima neka napise nesto. hvala Takva je cena i za DID u Luisu. Isto idu lanac i lancanici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba Vet 72 Napisano Februar 10, 2011 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan da li to znaci da sam skupo platio nesto sto je nekvalitetno??? ima li razlike izmedju did i rk , sto se tice kvaliteta ili je did autoritet koji bajkeri postuju? ne razumem se zato molim za objasnjenje razlike u kvalitetu i odnosa cena. hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sejn 17 Napisano Februar 11, 2011 Svrati ponekad, 139 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nabavio sam francuski Total sport 4T 10-40 polu sintetiku,pa da probamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1932 Napisano Februar 11, 2011 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Nabavio sam francuski Total sport 4T 10-40 polu sintetiku,pa da probamo. Gde si to nabavio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gile74 0 Napisano Februar 12, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Indjija Motocikl: cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo. Od skoro sam vlasnik transalpa 89 god i nisam iskusan bajker pa imam mnogo pitanja za vas iskusne. Jedno od pitanja je dali je neko ikad menjao gumene amortizere na kormanu , dali se uopšte menjaju i koliko korman treba da osciluje ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5857 Napisano Februar 12, 2011 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Guvernal uvek malo vibrira i to je zasluga V motora na Transalpu. Zato postoje ti ublaživači vibracija na nosačima guvernala. Možda da ih malo dotegneš odozdo samo nemoj previše, da ne pukne nosač ili da toliko ukrutiš guvernal da se sve vibracije direktno prenose na ruke. Namesti one male tegiće na krajevima guvernala, pomažu da se vibracije još malo smire. Uostalom, jesi li Enduro boy ili nisi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gile74 0 Napisano Februar 12, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Indjija Motocikl: cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam da dotežem matice ali je pre mene to neko vec radio pa je oštetio matice, hocu da zamenim matice pa kad vec sve rasturam da menjam i gumene amortizere. Nesmetaju meni vibracije nego su me neki drugari poplašili kako tolike oscilacije kormana nisu normalne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5857 Napisano Februar 12, 2011 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Enduro motori moraju da imaju gumene amortizere guvernala a naročito TA, Africa sa V motorima. Ne znam kolike su kod tebe te "velike oscilacije", ne piše ti u profilu odakle si, ako si iz Bgd svrati u Laboratoriju i momci će ti odmah reći da li je to sve u redu ili nije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gile74 0 Napisano Februar 12, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Indjija Motocikl: cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Iz Indjije sam kad me nanese put u BG navraticu do laboratorije da se upoznam sa društvom. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sejn 17 Napisano Februar 12, 2011 Svrati ponekad, 139 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nabavio sam francuski Total sport 4T 10-40 polu sintetiku,pa da probamo. Gde si to nabavio? Ima ga u N.Sadu po 860 din. Neznam jel smem pisati ime radnje na forumu zbog reklame.Ako te interesuje nazovi me 062/274-556. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Februar 15, 2011 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi oprostite ako sam naporan, i sebe sam samog vise smorio... Naime jos mi nije stigao termoprekidac koji sam narucio od jednog lika.. da li moze neko da mi kaze neku jeftinu alternativu, pa cak i ako ukljucuje neko budzenje, imam alat nista nije problem... Ovo je postalo vise neverovatno.. molim vas za pomoc... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...