DzOkS 1172 Napisano April 5, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ocu i ja TA ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano April 5, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Od 97-me su dva diska na prednjem tocku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano April 6, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan WOW ! Al si ga nalicko ! A de ti je ispao jedan prednji disk ? Ja vidim da imas samo jedan a treba dva da ima il je to plod tvog grunfovanja zbog smanjenja inertnih masa na tocku ?? ;D Morao sam ovaj jedan da ostavim radi tehnickog pregleda inace i ne kocim, skupe plocice Meni bi bilo zao da ga teram po pesku ovako doteranog. Gledacu da ga malo isprljam pre nego sto ga uteram u Pescaru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano April 6, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ciji je ovo krs u pozadini? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano April 6, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan WOW ! Al si ga nalicko ! A de ti je ispao jedan prednji disk ? Ja vidim da imas samo jedan a treba dva da ima il je to plod tvog grunfovanja zbog smanjenja inertnih masa na tocku ?? ;D Morao sam ovaj jedan da ostavim radi tehnickog pregleda inace i ne kocim, skupe plocice Meni bi bilo zao da ga teram po pesku ovako doteranog. Gledacu da ga malo isprljam pre nego sto ga uteram u Pescaru Kad se ide u Peščaru ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano April 7, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan WOW ! Al si ga nalicko ! A de ti je ispao jedan prednji disk ? Ja vidim da imas samo jedan a treba dva da ima il je to plod tvog grunfovanja zbog smanjenja inertnih masa na tocku ?? ;D Morao sam ovaj jedan da ostavim radi tehnickog pregleda inace i ne kocim, skupe plocice Meni bi bilo zao da ga teram po pesku ovako doteranog. Gledacu da ga malo isprljam pre nego sto ga uteram u Pescaru Kad se ide u Peščaru ? Kad jos malo otopli i pesak bude do pola tocka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano April 7, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Kad jos malo otopli i pesak bude do pola tocka Toooooooooooo ;) ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6394 Napisano April 7, 2009 Enduraš, 6383 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan A jel mogu i ja u pescaru, za koji dan mi stizu adekvatne gume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano April 7, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan A jel mogu i ja u pescaru, za koji dan mi stizu adekvatne gume A meni jedna pticica rekla da ce biti zaplenjene na granici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6394 Napisano April 7, 2009 Enduraš, 6383 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Hehe sve znas, al netacno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano April 7, 2009 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan A jel mogu i ja u pescaru, za koji dan mi stizu adekvatne gume A meni jedna pticica rekla da ce biti zaplenjene na granici ...ne volim te razocarati, ali nece doci do vase granice, nasa granica je prije! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6394 Napisano April 7, 2009 Enduraš, 6383 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan QQ sta je ovo svi se urotili protiv mojih guma... Ne dam !!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 833 Napisano April 9, 2009 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav sekto! Gledam da se prikljucim pa me zanima na koji model Trandze da najvise obratim paznju? Zeleo bi da izbegnem dobos kocnice ako je ikako moguce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano April 9, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan imas model od 80 i neke do 93 , to ti je model sa kockastim farom napred, imas model PD06 od 94 do 96 i model PD10 od 97 do 99, izmedju ova dva modela je razlika sto PD10 ima 2 diska napred, a onda imas model RD10 od 2000 do 2007. Pre neki dan je fibra pazario model iz 92 godine i napred i nazad ima diskove a mislim da je sa diskovima od 89 pravljen. e sad ostaje samo da vidis kolko para mozes da izdvojis pa da juris nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano April 9, 2009 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Halo ekipa, pazario sam polovan centralni nogar, ima li zainteresiranih da skinem mjere prije no sto ga montiram gore? Ja sam trazio mjere, ali ih nisam nasao, pa ako nekom treba da poslikam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano April 9, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Halo ekipa, pazario sam polovan centralni nogar, ima li zainteresiranih da skinem mjere prije no sto ga montiram gore? Ja sam trazio mjere, ali ih nisam nasao, pa ako nekom treba da poslikam? Pa uslikaj nekom ce sigurno biti od koristi. Koliko si platio ako nije tajna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano April 9, 2009 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Halo ekipa, pazario sam polovan centralni nogar, ima li zainteresiranih da skinem mjere prije no sto ga montiram gore? Ja sam trazio mjere, ali ih nisam nasao, pa ako nekom treba da poslikam? Pa uslikaj nekom ce sigurno biti od koristi. Koliko si platio ako nije tajna? Nije. 50E ...uslikam, postam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano April 9, 2009 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Može, može, snimi dimenzije pa nacrtaj u Auto Cad-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano April 10, 2009 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Juče stigle gumice za vizir iz louis-a. 6 komada 8eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano April 10, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Arakise jel si ti ugradio one sirene? Ja nasao neke dvoglasne ali nemam gde da ih spakujem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano April 10, 2009 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kako bre nemaš gde Mustafa? ;D Ako si dobio uz njih pravougaone limčiće za montage, sve 3 okači na isti šraf gde stoji oriđinale sirena. Samo obavezno postavi negde i rele za dve nove sirene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano April 10, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kako bre nemaš gde Mustafa? ;D Ako si dobio uz njih pravougaone limčiće za montage, sve 3 okači na isti šraf gde stoji oriđinale sirena. Samo obavezno postavi negde i rele za dve nove sirene. Uspeo sam samo jednu da stavim on 2 sirene iz kompleta ali i ta nece da radi jer uvek nalegne na nesto ili na oklop ili na crevo za vodu. Izgleda da su ove moje dosta vece od tvojih? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano April 10, 2009 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Negde u početku ove teme sam postavio slike...to su neke dve crvene, verovatno čajniz. Nemoguće da su te tvoje toliko goleme? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano April 13, 2009 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A da se pohvalim, nabavio danas jedan Crypton, što sam ja gori od Lalajka ;D Sad imam i Garmin i I-Go navigaciju, pa ćemo da vidimo koja je bolja? Samo problem...kako ga lepo namontirati, najbolje i najvidljivije mesto nikako nije pored leve ručice na guvernalu, suviše je izvan vidnog polja...najbolje iznad instrumenata, zaštićen od vetra i male kišice, samo ću morati da izgrunfujem neki dobar i jak nosač Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano April 13, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da sam vec postavljao al evo ti opet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...