Cedo11 2460 Napisano Februar 11, 2015 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Februar 11, 2015 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sećaš se onomad čika Rajko, kad sam povezao trafiku da pali na daljinac, šta si mi rekao? "Skuteri se najlakše kradu na tu foru" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zakis 88 Napisano Februar 11, 2015 Svrati ponekad, 323 postova Motocikl: Honda Transalp xl650v Prijavi odgovor kao problematičan moj ne pali na dugme al zato uvek pali na gurku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Februar 19, 2015 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan imam problemcic... otkad sam stavio otvoren auspuh imam knedlu u voznji. Nije strasno ali se oseti. Smesa mi je 1,75 kruga. Jel zna neko, jel da odvrcem il da zavrcem ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Februar 20, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Off topic: ha ha ha .Podsetio si me na onog dedu "il da duvam il da vucem" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Februar 20, 2015 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Februar 22, 2015 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan U završnici LEDizacija i KOMPjuterizacija by Joška Krajnji efekat se slabo vidi kad se snimi...uživo je pravo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16908 Napisano Februar 22, 2015 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Leelee štaga su žičke!? Da se ovo zabrani strogo jer će ovden nekoga dutepa struja! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Februar 22, 2015 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nece. Jos treba da dodamo jednu kutijicu sa nesto malo manje zica,da bi sve to bilo bezbedno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Februar 22, 2015 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Žile, sve to već radi kod mene na mom TA pune 4 godine, istim karakteristikama kao kad je ugrađeno . Joška kad ga napravi, to je vr' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16908 Napisano Februar 22, 2015 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Ma nece. Jos treba da dodamo jednu kutijicu sa nesto malo manje zica,da bi sve to bilo bezbedno Šalim se Joška. I ja se celog života bavio elektronikom (uglavnom energetskom). Sviđa mi se sve ovo što radiš! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16908 Napisano Februar 22, 2015 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Žile, sve to već radi kod mene na mom TA pune 4 godine, istim karakteristikama kao kad je ugrađeno . Joška kad ga napravi, to je vr' Rajko poznato mi, pa nije valjda da si ozbiljno shvatio moju zajebanciju!? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Februar 22, 2015 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Ovim donje žicama upravlja ovaj gore sa još više žica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Februar 22, 2015 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Žile, nisi valjda pomislio da sam shvatio ozbiljno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16908 Napisano Februar 22, 2015 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Žile, nisi valjda pomislio da sam shvatio ozbiljno Pa šta znam!? Sustigle te godine, živiš u Beogradu, družiš se sa svakojakima, ..... . I onda oće čovek da pukne mentalno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Februar 22, 2015 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Ovim donje žicama upravlja ovaj gore sa još više žica Ne, taj dole je automat zmigavca,a onaj gornji upravlja drugom kutijom koja isto izgleda kao i automat (A ima i skoro isto toliko zica) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16908 Napisano Februar 22, 2015 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Ovim donje žicama upravlja ovaj gore sa još više žica Ne, taj dole je automat zmigavca,a onaj gornji upravlja drugom kutijom koja isto izgleda kao i automat (A ima i skoro isto toliko zica) Aha! Jel ja reko da je suviše žica i da će da bude zabune? Ma tačno sam ja znao ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Februar 22, 2015 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Ovim donje žicama upravlja ovaj gore sa još više žica Ne, taj dole je automat zmigavca,a onaj gornji upravlja drugom kutijom koja isto izgleda kao i automat (A ima i skoro isto toliko zica) Izvinjavam se na grešci, ja hteo da uprostim žice i upravljanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zakis 88 Napisano Februar 25, 2015 Svrati ponekad, 323 postova Motocikl: Honda Transalp xl650v Prijavi odgovor kao problematičan ma ovde do kraja ima da bidne viska delova svaka vam cast dejstvuje svemirski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano Februar 25, 2015 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Postovane kolege forumasi... Vec neko vreme trazim motorcic i definitivno sto sam vise trazio, citao, pitao i istrazivao sve sam vise i vise poceo da naginjem na stranu TA... I onda sam ga provozao... Tu je prestao svaki vid razmisljanja o drugom motoru... Jednostavno TA mi je obuzeo i srce i dusu... Te resih da upravo on bude moj verni saputnik... Ali.... Tu je i ono ali... Definitvno dobar motor (idealan za moje potrebe) ali drzi cenu... Duplo je skuplji od "parnjaka" tipa KLE, Pegasus, DR itd itd... A trenutno moj bog finansija ne dozvoljava da pazarim TA koji je u dobrom stanju a da nije ispod 2.000 evropskih novcanica... Te sam samo zeleo da vas obavestim da iako mi je usao u srce, iako mi je tesko, moram da se odlucim za jeftiniju varijantu i da pokusam da se skrpim do sledece sezone nebih li se nekako docepao majke i macehe TA... Odlucio sam se za ovo http://www.polovniautomobili.com/motori/5973657/honda-dominator-citaj-opis i idem u petak da ga uzmem... Naravno ovu temu cu nastaviti pomno da pratim i nadam se iskreno, da cu do sledece sezone biti pocastvovan da sa i ja upisem u vasu TA sektu... P.S. pozdrav svim dobrim ljudima u forumu i hvala na predobrim savetima (pogotovo onima koji su me odgovorili od TA koji je kostao 900e ) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Februar 25, 2015 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Dobar izbor... ko zna mozda se i duze zadrzis na dominzosu, dobra je to raga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zakis 88 Napisano Februar 28, 2015 Svrati ponekad, 323 postova Motocikl: Honda Transalp xl650v Prijavi odgovor kao problematičan hocu sam da menjam one harmonike,, volja je tu, gume su tu,,, ima li neki turorijal ili savet pre nego krenem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Februar 28, 2015 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Pa nemA sta. Podmetni gajbu od kisele pod motor, skini tocak, vile, promeni to i vrati kako je bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zakis 88 Napisano Februar 28, 2015 Svrati ponekad, 323 postova Motocikl: Honda Transalp xl650v Prijavi odgovor kao problematičan pa jel ima neka caka da zabelezim flomasterom recimo dokle je bio stari amortizer ili je sve tako jednostavno ko sto si rekao ne bi da me posle skupljaju sa kasikom sa asvalta ako nesto zeznem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Februar 28, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Nema sta da belezis. Izvadis vile iz triuglova i zamenis harmonike vratisa vile zategnes i teraj. Jednino crevo za kocnicu i sajlu treba da otkacis. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...