Djordjino 254 Napisano Octobar 22, 2013 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj Transalp je nekad vozio kolega sa foruma JocaVaradero,najbolje njega da pitas sve o motoru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zex75 9 Napisano Octobar 23, 2013 U prolazu, 14 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: KAWASAKI Z 750 S Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice migavaca ja sam kod mene stavio od gsx r 600 srad. Ostalo mom drugaru pa mi je dao, samo sam prepravio konektore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Octobar 23, 2013 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Po ovim slikama i tekstu tesko da ces naci bolje za te pare. Ako je sve tako kako pise i sama masina da je dobra po meni jako dobra kupovina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Octobar 23, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Transalp skup u Argentini... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 986 Napisano Octobar 23, 2013 Very Funny Rider, 1128 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan U jbt..! Koliko ih je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Octobar 23, 2013 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Bas ih ima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Octobar 23, 2013 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neki dobar Transalp na prodaju za oko 2000e Sta mislite o ovome ? evo jedan http://oglasnik.bjbikers.com/ads/transalp-23/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1061 Napisano Octobar 24, 2013 Drug član, 1081 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih da mracim, ali ovaj stoji bas dugo u oglasima, sto mi nije ok pokazatelj, ali opet ne mora nista da znaci. Cena je slicna ceo period za koji je u oglasima. Mozda stoji dugo zato što je iz Pirota, pa ljude mrzi da idu ( mene licno je mrzelo kupio motor u BG, video sam i taj u oglasima), ko zna... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 986 Napisano Octobar 25, 2013 Very Funny Rider, 1128 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja overih...sva sreca na blagom Off-u. Pad na zemlju tj. vise je bila kao glina u kombinaciji sa morkom travom..Meni nista...motoru isto..Sebin crash bar je odradio posao. Plastike spashene! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Octobar 25, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Super si prošao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Octobar 25, 2013 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cek, to je od jednog pada? Napisi kojom brzinom si vozio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 986 Napisano Octobar 25, 2013 Very Funny Rider, 1128 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Cek, to je od jednog pada? Napisi kojom brzinom si vozio? Huh nemam pojma...20-25 (bio sam u kocenju motorom)...otprilike..Da od jednog pada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17323 Napisano Octobar 25, 2013 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3691 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Juče po podne ja malo žešće podložio mašinu po nekom poljskom putu i posle parkirao motor. Uveče krenem do prodavnice kad ono na svakoj neravnini dobijem morsku bolest. Po povratku kući ispod mesta gde je stajao motor vidim baru od ulja, a kad pritisnem i naglo pustim sedište sve lepo i veselo još duuugo poskakuje. Dakle amortizer potpuno "propišao"! Postoji li za ovu "boljku " neki "sam svoj majstor" lek (zamena semeringa, punjenje, ....), ili je neophdna zamena amortizera? A problem mi je što sam planirao da u nedelju ujutru "trknem" do Soluna (da iskoristim ovo lepo vreme) i da se uveče vratim. Ukupno blizu 1.000km (idem preko Bugarske jer mi tu ne treba zeleni karton). Kako stvari stoje ja i moja gospođa moraćemo da se "ljuljuškamo" ceo dan bez amortizeta, a po povratku sređivanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Octobar 25, 2013 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jednom sam vozio motor sa neispravnim amortizerom i ne bi vise ponavljao to iskustvo. Jako je opasno, pazi se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano Octobar 26, 2013 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Koji antifriz sipate u TA? Doslo vreme da ga menjam, pa sad vidim da neki stavljaju G11, a drugi G12. Ne bih da pogresim, pa da napravim neku stetu bez veze. Koji da preporucujete? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Octobar 27, 2013 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Koji antifriz sipate u TA? Doslo vreme da ga menjam, pa sad vidim da neki stavljaju G11, a drugi G12. Ne bih da pogresim, pa da napravim neku stetu bez veze. Koji da preporucujete? Sipao Tutelu G12, i vozim je vec 2 godine bez problema. Mnogi proizvodjaci prodaju moto antifrize po paprenim cenama a u sustini je ista stvar kao i za automobile. Znam neke koji su sipali i korsantin 40 i radio je posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zex75 9 Napisano Octobar 28, 2013 U prolazu, 14 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: KAWASAKI Z 750 S Prijavi odgovor kao problematičan Moze G11 i G12, koji kod hoces. ja sam koristio i jedan i drugi, oba iz auto programa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Octobar 29, 2013 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih da mracim, ali ovaj stoji bas dugo u oglasima, sto mi nije ok pokazatelj, ali opet ne mora nista da znaci. Cena je slicna ceo period za koji je u oglasima. Mozda stoji dugo zato što je iz Pirota, pa ljude mrzi da idu ( mene licno je mrzelo kupio motor u BG, video sam i taj u oglasima), ko zna... [/q slucajno vidim komentarise se moj dorat pa evo da i ja kazem nesto za tu vasu televiziju trandza nije jos nasla novog vlasnika jer nisam ni bio uporan u prodaji a moguce i zato sto sam malo dalje od BGDa za svo ovo vreme koje je motor na oglasu dolazio jedan OZBILJAN kupac i nudio mi 1500e i to kao neznam dali cu da se uklopim izaci ce mnogo skup i nece moci da ga proda jbm li ga ja bolje da organizujem neku nagradnu igriu i da poklonim pobedniku nego da prodajem za neku sicu ili menjam za dva dzaka kukuruza ilijbm li ga sta vec .CENU SAM DAO MAX. KOREKTNU A AMO IMA JEFTINIJE TRANDZE BILO GDE U SRBIJI TOG GOISTA ONDA NEK JE ALAL TIM POVODOM EVO JEDNE AKCIJE NA AKCIJU DO 15.11.2013. JOS 100 E NIZA CENA ZA FORUMASE I DA ZATVORIMO SEZONU ZNACI TA 99GOD.1800FIX, PA NEK IDE ZIVOT UZDRAVLJE 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano Novembar 3, 2013 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam,ljudi, onda cu i ja neki G12 za kola, koji vec nadjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 334 Napisano Novembar 5, 2013 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra registracijaKoliko treba para,zna li neko ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Novembar 5, 2013 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mene izasla ove god 12.000 RSD, e sada, da li se u medjuvremenu nesto menjalo, ne znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
artic cat 2 Napisano Novembar 5, 2013 U prolazu, 63 postova Lokacija: Kolasin Montenegro Motocikl: africa twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Mene izasla ove god 12.000 RSD, e sada, da li se u medjuvremenu nesto menjalo, ne znam Ne mogu da vjerujem koliko povoljnije registrujete motore nego kod nas u CG.Moja Afrika 90g.registracija je 253eura i 20eura zeleni karton =273.Tako ako mislite da je vama skupo sjetite se nas hahaha.Pozdrav iz Crne Gore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1195 Napisano Novembar 5, 2013 Zainteresovan, 919 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Mene izasla ove god 12.000 RSD, e sada, da li se u medjuvremenu nesto menjalo, ne znam Ne mogu da vjerujem koliko povoljnije registrujete motore nego kod nas u CG.Moja Afrika 90g.registracija je 253eura i 20eura zeleni karton =273.Tako ako mislite da je vama skupo sjetite se nas hahaha.Pozdrav iz Crne Gore. Ne mogu da verujem da ovde nije najskuplje, znaci ima i gore Isto me kosta registracija za auto i za motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 334 Napisano Novembar 6, 2013 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 11600din.kosta zadovoljstvo imati registrovan motorcek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Novembar 7, 2013 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan Mene izasla ove god 12.000 RSD, e sada, da li se u medjuvremenu nesto menjalo, ne znam Ne mogu da vjerujem koliko povoljnije registrujete motore nego kod nas u CG.Moja Afrika 90g.registracija je 253eura i 20eura zeleni karton =273.Tako ako mislite da je vama skupo sjetite se nas hahaha.Pozdrav iz Crne Gore. Ne mogu da verujem da ovde nije najskuplje, znaci ima i gore Isto me kosta registracija za auto i za motor ima gore iz crne gore da neverujes skoro 300e za reg, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...