Jump to content

Moto Zajednica

Honda XL600 V -Transalp

Recommended Posts

• Drug član, 872 postova
  • Motocikl: ...

Jel si Ih držao nekad duže vreme upaljene, rekoše mi da na Transalpu moraju isključivo led maglenke pošto u suprotnom izvuče akumulator.

Ja sam cuo nesto slicno, a posto oko struje znam taman toliko da stavim prst u steker i montiram sebi jez frizuru, vec godinu dana mi stoje maglenke 12V 55W H3 i skupljaju prasinu. Zna li ko hocu li napraviti kakav lom montazom istih na TA

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 957 postova
  • Motocikl: Varadero PGM-Fi

Postavljanjem ovih nosaca kofera na motor pimetio sam da koferima da bi se postavili malo smetaju migavci,kako ste vi to resili,jeste li izmestali migavce ili sta vec?Nosaci su marke Hepco Becker.

• Very Funny Rider, 1125 postova
  • Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07

Postavljanjem ovih nosaca kofera na motor pimetio sam da koferima da bi se postavili malo smetaju migavci,kako ste vi to resili,jeste li izmestali migavce ili sta vec?Nosaci su marke Hepco Becker.

migavc.jpg

Ja sam ovde stavio moje...ali sam ja tu imao sraf a ti nemas...verovatno razlika u modelima :(

U svakom slucaju tu mi stoje migavci i njihova vidljivost je odlicna...probusi rupu..tutni sraf sa maticom i resio si problem 1zdravo.gif

• Svrati ponekad, 214 postova
  • Motocikl: Honda XL1000VA

Ja bih voleo da ti pomognem ali dosta se razlikuju 600 i 650 po položaju migavaca, meni je Seba pravio poseban nosač za migavce koji ide bukvalno ispod nosača top-case-a. A vidim da je na modelima 600 samo stavljao šipke i pomerao ih malo unazad.

• Svrati ponekad, 214 postova
  • Motocikl: Honda XL1000VA

Jel si Ih držao nekad duže vreme upaljene, rekoše mi da na Transalpu moraju isključivo led maglenke pošto u suprotnom izvuče akumulator.

Ja sam cuo nesto slicno, a posto oko struje znam taman toliko da stavim prst u steker i montiram sebi jez frizuru, vec godinu dana mi stoje maglenke 12V 55W H3 i skupljaju prasinu. Zna li ko hocu li napraviti kakav lom montazom istih na TA

I ja se ložim da stavim maglenke na svog TA, ono što me odvratilo od te ideje je da bih moraao da stavljam led sijalice u farove, što nije mala stavka 40e (prosek) za maglenke + 20tak e za sijalice po komadu, mislim neke da služe svrsi a ne samo da tinjaju ukrasa radi.

• Zainteresovan, 957 postova
  • Motocikl: Varadero PGM-Fi

Nemam,ja sam trazio pretragom po imenu koje mi je Google preveo,tj nebelscheinwerfer(maglenke na nemackom) i naleteo na ove koje su mi se stvarno dopale.

Ja odlucio da napravim maglenke od istih za fiat punto 2 :) Sociva su manje nego kod ostalih auta pa kontam bice lakse za preradu i generalno uklapanje.

• Drug član, 1855 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150

Ja odlucio da napravim maglenke od istih za fiat punto 2 :) Sociva su manje nego kod ostalih auta pa kontam bice lakse za preradu i generalno uklapanje.

Koliko bi te to kostalo? Obrati se Rajku(Arakisu), mislim da ima fenomenalne LED-ove, za tu namenu.

Koliko bi te to kostalo? Obrati se Rajku(Arakisu), mislim da ima fenomenalne LED-ove, za tu namenu.

Dobijam ih za dzabe iz Slovenije...pa sigruno bih stavio LED-ove jer mnogo manje struje trose od standardnih sijalica..hvala na info :) obraticu se cika rajku za iste. Postavicu temu cim radovi pocnu.

• Друг члан, 636 postova
  • Motocikl: Honda Transalp

Zasluzeni odmor posle dugog puta.......

Opet parkiras na kamenu...ako se kamen izvrene, noga uvrne? :zvizduk:

Auuuu....nepodsecaj me taman sam zaboravio1lud.gif

:zdravo:

Lepo izgleda motorche!

• Svrati ponekad, 139 postova

Zasluzeni odmor posle dugog puta.......

Opet parkiras na kamenu...ako se kamen izvrene, noga uvrne? :zvizduk:

Auuuu....nepodsecaj me taman sam zaboravio1lud.gif

:zdravo:

Lepo izgleda motorche!

Motorce je cudo0takoje.gif to na mesec moze1lol.gif

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja