Krema 207 Napisano Jul 5, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Bgd Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Na OVOM sajtu mozes ubacivati svoju statistiku sto se tice potrosnje, kao i da vidis koliko ostalima trosi motor. Inace moj za sada trosi litar i po vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Jul 5, 2012 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako smo potrosili danasnji dan ne mogu da verujem da sam konacno nasao vremena i za ovo Rasturio sam zadnju viljusku, cistio i tako to, sledi podmazivanje i sastavljanje a mozda nabavka i nekih novih delova videcemo.. jednostavno nisam vise mogao da slusham kako mi crvchi zadnja amortizacija A usput se u radionici prave i crash barovi za burazerov motor tacnije Vacr0 - v Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rne 26 Napisano Jul 8, 2012 U prolazu, 57 postova Lokacija: leskovac Motocikl: honda transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ja sa potrosnjom nemam problema . Prosecna potrosnja je od 4 / 4,5 lit.Putna brzina 90/110 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 333 Napisano Jul 8, 2012 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 4,8 do 5,2 neprelazim 120km.Voznja mesana,gradsko-otvoreno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lad 207 Napisano Jul 8, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 4 cilindra :-))) Prijavi odgovor kao problematičan 5,0-5,4 potrošnja na 100km.50% gradska vožnja,ostalo otvoreno brzine 70-130.Blizu sam zamene ulja(5000 km) potrošio oko 300ml. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Jul 8, 2012 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan 5,1 lit potrosnja, 90-110 km/h brzina nas dvoje i pun topcase. Beograd - Zlatibor i nazad..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Jul 8, 2012 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo vec kod potrosnje... 3.7 litara na 100km medjugradske voznje sa stilom voznje do 4000 obrtaja... dakle 80km/h do 90km/h + HHO Kada vozim npr na 5000 obrtaja a to je nekih 100km/h potrosnja je oko 4.8 ali onda HHO ima slabiji efekat na potrosnju jer se ne proizvodi u dovoljnim kolicinama, ali se zato oseti da je motor odzivniji na gas u svakoj brzini pri bilo kojim obrtajima A danas sam zavrshio i zadnju viljusku, nikad tako lepo nije plivala.. i koooonacno ne cvrchi vishe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krema 207 Napisano Jul 8, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Bgd Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan U mom gornjem postu sam vam stavio link na kom mozete da vidite potrosnju ostalih vlasnika ovog fenomenalnog motora (i ja sam tamo). Meni se potrosnja sa preko 7 litara spusta na malo preko 5,ali mi je prosecna (od kad sam kupio motor) preko 6 litara. Doduse i ruka na gasu mi je malo oslabila. Jos da stavim podmazivac lanca da ne moram sa tim da se petljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1932 Napisano Jul 9, 2012 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan @Krema Koji si problem imao, kada ti je potrosnja bila 7L i kako si ga resio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 132 Napisano Jul 9, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pojavio mi se jedan problemcic sa mojom Hondicom, sta se desava, kad je vozim i naglo dam gas negde oko 5000 obrtaja mi se gusi motor na sekund, dva i posle vuce normalno, medjutim kad lagano dajem gas tog problema nema!!! Sta bi moglo biti, jel mogu tu nesto sam da probam da sredim, mada ja sumnjam da su karburatori :stabre: !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Jul 9, 2012 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na 4000 mi se isto to desavalo kada su otisle one male membrane "air cut off valve". Na nizim obrtajima ima knedlu kada je prljav filter za vazduh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Jul 9, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Juče, 116km vožnje od čega 8km grada i resto Slankamen i nazad. Nas dvoje, 5000-6000 rpm, na pumpi sipao do čepa pre polaska i po povratku je stalo 4.750 litara opet do čepa. Ne znam šta da kažem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16956 Napisano Jul 9, 2012 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3636 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Juče, 116km vožnje od čega 8km grada i resto Slankamen i nazad. Nas dvoje, 5000-6000 rpm, na pumpi sipao do čepa pre polaska i po povratku je stalo 4.750 litara opet do čepa. Ne znam šta da kažem Najbolje da ništa ne kažeš (da ne navučeš neki "uroci"). Test od pre dve nedelje: Kod potpuno opterećenog motora (saputnica + puni koferi-manjerke + top case + tank torba), potrošnja na putovanju od 600km (sa dosta brda i krivina) oko 5,2 litara plina (TNG). Brzina 90-120 km/h. U gradu nešto malo veća potrošnja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stivog 75 Napisano Jul 9, 2012 U prolazu, 88 postova Lokacija: jug Motocikl: TA 94 Prijavi odgovor kao problematičan Od Vlasotinca preko Strazimirovaca do Bosilegrada, tačno 115 kilometara. Do čepa na početku puta i u Bosilegradu stalo 4,9 litra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Jul 10, 2012 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nešto oko 4 - 4.5 kombinovane vožnje. Onako ... početnički lagan na gasu ... Mahom nez nekog opterećenja, samo ja (100 kg) i topcase koji je poluprazan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krema 207 Napisano Jul 10, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Bgd Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Krema Koji si problem imao, kada ti je potrosnja bila 7L i kako si ga resio? Problem je bio u ruci i u karburatorima. Olabavio ruku i sinhronizovao karbove i sada mi je potrosnja oko 5.1 litar u proseku. Ovo je u gradskoj i medjugradskoj voznji, bez autoputa. Inace potrosnja ima tendenciju da se jos smanji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jul 10, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Drugari,stiglo vreme za zamenu lancanika i lanca,gde i sta kupiti,voleo bih da cujem vase cenjene savete? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1932 Napisano Jul 10, 2012 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari,stiglo vreme za zamenu lancanika i lanca,gde i sta kupiti,voleo bih da cujem vase cenjene savete? Hvala Za tvoju informaciju, ako porucis iz Luisa, dobijas komplet, lanac i lancanike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Jul 10, 2012 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio set u Guevari pre tri godine. DID lanac i JT lancanici. Ja zadovoljan, uzgred prosao sam jeftinije nego da sam uzeo u Louis-u. Iz Louis-a vredi uzeti ako je na popustu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Jul 10, 2012 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Moram da se pohvalim .. konacno sam odradio i vizir 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Jul 10, 2012 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan super izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jul 10, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio set u Guevari pre tri godine. DID lanac i JT lancanici. Ja zadovoljan, uzgred prosao sam jeftinije nego da sam uzeo u Louis-u. Iz Louis-a vredi uzeti ako je na popustu. Zna li neko cenu u Guevari? Pustio sam poruku ovde na forumu ali neznam kad ce mi odgovoriti pa ako neko slucajno zna cenu ? U louisu DID 130e a Regina 110e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lad 207 Napisano Jul 11, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 4 cilindra :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Ako može pomoć savet,prednji diskovi su mi debline 3-3.1mm dali je neophodna zamena pod hitno,ili moze još malo?Unapred hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krema 207 Napisano Jul 11, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Bgd Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako može pomoć savet,prednji diskovi su mi debline 3-3.1mm dali je neophodna zamena pod hitno,ili moze još malo?Unapred hvala. Ja mislim da na samim diskovima pise koja je minimalna debljina. Pogledacu sutra sta pise kod mene na diskovima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stivog 75 Napisano Jul 11, 2012 U prolazu, 88 postova Lokacija: jug Motocikl: TA 94 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je minimalna debljina 4 mm, tako bi trebalo da piše i na samim diskovima. Ja kad sam kupio motor, prednji disk mi je bio na 2,6 mm i tako sam ga vozio. Tek kad sam stavio novi disk video sam kolika je razlika u kočenju. Tako da uvek može još malo ali ga bolje zameni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...