Arakis 6061 Napisano Februar 15, 2011 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo je sličan od VW vozila, samo verovatno navoj nije isti tako da bi na strugu morao da napraviš adapter. Traži da odgovara temperaturnim specifikacijama - temperaturi na kojoj se uključuje / isključuje i rešio si problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Februar 15, 2011 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Odes u radnju sa delovima za japanska kola i kupis isti takav. Drugar je kupio dosta jeftinije sa potpuno istim karakteristikama i navojem. Od neke Honde . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joca_GS 185 Napisano Februar 15, 2011 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Uradjen servis: -zamenjeno: ulje Motul 15/50, svecice NGK DPR8EA-9, filter ulja HF 303 -gume: Dunlop TRAILMAX (90/90/21, 130/80/17) -farba (Honda sun gold, Alpine white + nalepnice i lak) -Crash bar ( Aca pn, ovom prilikom zelim da se zahvalim jos jednom Aci na vrhunski odradjenom poslu, napominjem da sam crash bar narucio na "nevidjeno" i iskreno odusevio sam se kvalitetom izrade -PREPORUKA!) -Plocice za diskove (AP racing) -Zadnji tocak (zamenjen, pukle 4 zice... ako nekome mozda treba zadnji tocak za TA srebrni sa diskom, neka se javi na pp) slike cu izbaciti do subote.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sejn 17 Napisano Februar 15, 2011 Svrati ponekad, 139 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ubrzaj slike da vidimo masinu! I ja sam narucio Crash barove na nevidjeno od Ace pn i takodje se odusevio i cenom i izradom,pozdrav za Acu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Februar 15, 2011 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Slike obavezno da vidimo farbu, takodje bih zamolio za cenu toga i koji je majstor radio. Koliko te je izasao tocak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joca_GS 185 Napisano Februar 15, 2011 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pa sto se farbe tice, Honda sun gold (sa sitnim kristalima) i Alpin bela (po meni najlepsa boja), su me izasle sa popustom 8.700 , znaci ukupno kilogram baze i kilogram laka, cena je izasla 12.500 medjutim prijatelj je racunao kao obicnu metalic pa je izaslo 8.700. I da je kostalo 15.000 boja je prelepa, videcete na slikama, sto se tocka tice, tocak sam jedva nasao, srebrna felna, 130 eura, sa postarinom me izaslo skoro 140. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Februar 15, 2011 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan A kolko su kostale ruke farbara? Gde si radio nalepnice? I davaj te slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 848 Napisano Februar 15, 2011 Drug član, 877 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Ajde Joco, bacis nam crva i nestanes.... Gde uze i koliko su te stajale gume? A nalepnice, kod koga? I naravno koji majstor? Meni Valjevo nije daleko, a trebam slicnu intervenciju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joca_GS 185 Napisano Februar 16, 2011 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ovako ljudi, slike ce biti u subotu, posto motor jos uvek nije kod mene... tacnije u petak cu nabaciti slike... Pa evo ovako: Zadnji tocak (srebrna felna sa diskom)- 140 eura Farba -8.700 , rad 350 eura, bilo je nesto da se izvari poliesterom, da se pripremi i samo farbanje.... Crash bar - veoma prikladna cena, vrhunski odradjeno - prijatelj sa Foruma ACA PN Nosaci bocnih kofera - 50 eura (Ostoja iz Valjeva) Gume- DUNLOP TRAILMAX - 90/90/21- 7.800 din, 130/80/17- 9.700 din uzeo preko servisa "Lesanovic" iz Beograda Ulje svecice filteri... Nalepnice (Transalp i Rally touring 600v) - Dragan Vicentic iz Valjeva, covek drzi stampariju, mozda ga i znate, vozi Varadera zlatno crnog , novi model. Sacekajte slike, pa cemo onda postavljati postove... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 848 Napisano Februar 16, 2011 Drug član, 877 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Narode, jel zna neko na koliko se steluju ventili na nasim motorima tj. TA?.. Mislim da mom ne bi skodila pomenuta intervencija, a imam alat, pa velim sto da ne probam sam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6061 Napisano Februar 16, 2011 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Napisaće ti Scuba uskoro, uglavnom skineš rezervoar i sve plastike, poklopce ventila i onda ožežeš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 848 Napisano Februar 16, 2011 Drug član, 877 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Aha... Dobro, taj deo sam i naslucivao... Ali nemam predstavu, kakav zazor treba da bude... Prema cemu da se orjentisem, bojim se da ne pretegnem pa da izgore, bolje da ih ostavim "labave", nego da zeznem stvar. Jel to gdin Scuba koji prodaje stendere?.. cini mi se da sam ga u tom nekom kontekstu zapamtio... Taman mi treba jedan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joca_GS 185 Napisano Februar 17, 2011 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ako prodaje centralne, hocu i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Februar 17, 2011 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Ti pre nego sto okacis one slike da se ne javljas u temi, opet sam mislio da si okacio slike kad ono cvrc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joca_GS 185 Napisano Februar 17, 2011 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan hahahaha sutra idem da poteram motor, a i obecao sam slike u petak )))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Februar 17, 2011 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan hahahaha sutra idem da poteram motor, a i obecao sam slike u petak )))) Opet sam naseo, sad stvarno nema smisla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 18, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ... Ali nemam predstavu, kakav zazor treba da bude... Usisni – 0.15mm, Izduvni – 0.20mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 848 Napisano Februar 18, 2011 Drug član, 877 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Jager-u, sila si nebeska! Za trenutak sam mislio da niko nece da otkrije tajnu, po sistemu, kad bi svi sredjivali sami svoje motore, od cega bi majstori ziveli :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6061 Napisano Februar 18, 2011 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Vuleta, zar još nisi skinuo servisno uputstvo za svoje motorče? Tamo sve piše Ako ne nađeš na netu viči pa da ti pošaljem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 848 Napisano Februar 18, 2011 Drug član, 877 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Pa... Bojim se da nisam Ali u svoju odbranu, nisam mnogo vican kompjuterima, "downloade-ovanju" Ako nista drugo, 'al sam ga srocio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6061 Napisano Februar 18, 2011 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Evo imaš OVDE nekoliko servisnih uputstava za TA pa lepo download-uj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 848 Napisano Februar 18, 2011 Drug član, 877 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Thank's, man! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Februar 19, 2011 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan hahahaha sutra idem da poteram motor, a i obecao sam slike u petak )))) proso petak pisem neopravdani! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joca_GS 185 Napisano Februar 19, 2011 (promenjeno) Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika, specijalno za Thelord-a Promenio Februar 19, 2011 član Joca_transalp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6061 Napisano Februar 19, 2011 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...