Jump to content

Moto Zajednica

Novi Motor mog komsije Poljaka

Recommended Posts

• Drug član, 1140 postova
  • Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675

u subotu me moj komsija Arut zamolio da odem sa njim i pogledam jedan motor koji se njemu jako svidja.  U pianju je Kawasaki ZR7 2000 godiste.  Posto zivimo jedan do drugoga i posto je stvarno dobar decko odem ja sa njim i imam sta da vidim.  Kawasaki kao iz radnje, presao 19K milja od prvog vlasnika.  Inace prvi vlasnik priprema kola za trke i bezprekorno je odrzavao motor.  Svaki servis koji je uradio on je zapisao u knjizicu sa datumom, sta je uradio, koje je ulje sipao, koliki je razmak izmedju veltila i bregaste pre i posle stelovanja, cak i kada je koju sijalicu zamenio, neverovantan covek, idealni vlasnik.  Posto je napolju padala kisa a temperatua je bila oko 1C nisam provozao motor ali nisam ni imao razloga.  Rekao sam komsiji da ako ga on neuzme uzecu ga ja.

Posto su se dogovorili o ceni, inace prava sitnica, $2250 dolara dogovor je pao da dodjemo u utorak da reuzmemo motor.  Medjutim nelezi vraze, zamolio me komsija ako mozemo da odemo u Ponedeljak po motor.  Uzeli smo motor i ja sam ga po -3C vozio 70km do kuce.  Motor je fenomenal, radi kao sat, vuce bez problema, u 5 brzini na 6000rpm ide 85mph ili ~137km/h.  Sve u svemu super motoriska. 

Evo i par slicica kako motor izgleda.

post-66-12879014701851_thumb.jpg

post-66-12879014702355_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 82 postova

da nisi ti malo pobrkao loncice...ti si doterao neki drugi motor pa ti je malo ladnoca isprala mozak...mislim....MA OVO JE BRE NOV MOTOR...mislim kako sta...koja fora...nnnn...eee...nemoguce...mislim...ostao sam u chudjenju...

Ovaj motor je nov kostao 5600 i kusur dolara, tako da cena od 2250 nije za cudjenje.  kada bi ovaj motor oterali kod prodavca da zamenite za novi oni bi vam dali samo 1600 dolara za njega a maloprdajna cea je oko 2300 dolara.  Ovaj motor od dodatne opreme ima malu i lepu soferku koja se po potrebi skida vrlo lako, ima two Brothers izduvni top i ono najbitnije ima Corbinovo sediste sa naslonom za suvozaca koje kosta oko 590 dolara tako da je zato placen 2250 da nije imao to sediste cena bi bila oko 2000 dolara.

@Lalajko

Sto se standarda tice ovde je puno ljudi ostalo bez posla i jos ce mnogo vise ljudi izgubiti radno mesto pa ce biti mnogo "igracaka" na prodaju za male pare.  Neznam koliko ste svesni ali kriza ce biti jezivo velika ovde u Americi, Engleskoj, Canadi, Kini i ostatku EU.  Plasma televizori koji su se prodavali pre Bozica za 1000 dolara sada se prodaju za 750 jer imaju prevelik inventar a kupovina je bila katastrofalna. 

• Drug član, 3087 postova

Па да се скупимо и нешто организовано пазаримо од Амера док су овако "пропали"?

А ја 'тео да пазарим "Кинеза"...

• Svrati ponekad, 375 postova

@Lalajko

Sto se standarda tice ovde je puno ljudi ostalo bez posla i jos ce mnogo vise ljudi izgubiti radno mesto pa ce biti mnogo "igracaka" na prodaju za male pare.  Neznam koliko ste svesni ali kriza ce biti jezivo velika ovde u Americi, Engleskoj, Canadi, Kini i ostatku EU.  Plasma televizori koji su se prodavali pre Bozica za 1000 dolara sada se prodaju za 750 jer imaju prevelik inventar a kupovina je bila katastrofalna.

pa daj da vas pomognemo kad je takva kriza ;)

ps.sala mala...

Sta reci, Amerika!!!! Ovde za te pare 10god. stariji motor!!! ;)

Pa i ja sam platio mog BMW koji je 1983 godiste 2000 dolara:

eo fotka ako niste videli.

post-66-12879014713401_thumb.jpg

post-66-12879014713827_thumb.jpg

post-66-12879014714355_thumb.jpg

• Ne silazi, 5562 postova
  • Motocikl: XT1200Z Super Tenere

Ovaj BMW sam video jos kad si ga pazario. Samo mogu da kazem da bih i ja postupio isto tako, znaci nemam reci! :)

A sto se ove Kawe tice, probao sam ga i to je jako lep i upotrebljiv motor, lepo ide lagan, udoban, kocnice bi mogle biti bolje ali...sve u svemu, dobra kupovina!

• Svrati ponekad, 385 postova

Standard????

Koliko sam ja upoznat to u nasoj zemlji ne postoji vec duuuuuuug niz godina,niti ce ikad

biti povracen.Koliko sam uspeo da shvatim Ameri bas nesto i ne vole Japance pa su samim tim

i jeftiniji.E blago meni ja sad treba da putujem za Ameriku,a burazer mi skrtica,ako ne dobijem

slog tamo onda nikad necu.E Amerika,Amerika zemlja VELIKA....... ;D ;D ;D ;D ;D

Nek mu je uzdravlje taj "polovni" motor... ;D ;D

Absolutno nije tacno da Ameri nevole Japance!  Japanci su daleko najprodavaniji motori, Toyota je najprodavaniji auto a sledi je Honda. Oni su jeftiniji nego u evropi zbog manjeg poreza, nedostatka carine, i zbog kolicine koja se proda, iz zbog nedostatka monopola.  Ovde su svi prodavci nezavisni tj nisu pod kontrolom proizvdjaca pa nema fiksiranja cena, na primer dva ista, identicna motora neznaci da su placeni isto pa makar kupljeni cak i u istom danu.  Ako ti se nesvidja cena odes 10 milja kod drugog prodavca i pazaris bike.  Daleko je bilo vreme kada su Ameri podrugljivo gledali na Japance.  U ruralnim delovima toga jos ima ali tako je svid po brdima i gorama.

Standard????

Koliko sam ja upoznat to u nasoj zemlji ne postoji vec duuuuuuug niz godina,niti ce ikad

biti povracen.Koliko sam uspeo da shvatim Ameri bas nesto i ne vole Japance pa su samim tim

i jeftiniji.E blago meni ja sad treba da putujem za Ameriku,a burazer mi skrtica,ako ne dobijem

slog tamo onda nikad necu.E Amerika,Amerika zemlja VELIKA....... ;D ;D ;D ;D ;D

Nek mu je uzdravlje taj "polovni" motor... ;D ;D

• Drug član, 1162 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750

prelp otor stvarno izgleda kao nov kod nas u novom sadu ima takav na prodaju takodje malo presao ocuvan kao nov cena 3300e i nista jeftinije

• Zainteresovan, 699 postova
  • Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94

Sto se standarda tice ovde je puno ljudi ostalo bez posla i jos ce mnogo vise ljudi izgubiti radno mesto pa ce biti mnogo "igracaka" na prodaju za male pare. 

Bas mi je nesto milo ;D

Sto se standarda tice ovde je puno ljudi ostalo bez posla i jos ce mnogo vise ljudi izgubiti radno mesto pa ce biti mnogo "igracaka" na prodaju za male pare. 

Bas mi je nesto milo ;D

Jer se radujes tudjoj nevolji ili se radujes sto ce biti puno "igracaka" an prodaju?

• Drug član, 3053 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

@motoras

Toliko bi ovaj izasao ovde. Prevoz od Amerike do Srbije, sigurno da ne bi bio jeftin. Na to, dodaj carinu i porez i eto cene sto taj trazi, +- koja stotka.

A da smo tamo, pa da se voziiiiimooo...

• Svakom po zasluzi, 12441 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Ma niko se ne raduje tuđoj nevolji, to nije hrišćanski.

Ali da je ceo svet roptao samo da bi amerima bilo dobro i to stoji i kad-tad je moralo da pukne...

Nego nećemo o tome, motor je baš lep, skoro sam pazario jedan enduro, ali ovakav tip motora mi se uvek sviđao ;)

Jer se radujes tudjoj nevolji ili se radujes sto ce biti puno "igracaka" an prodaju?

Sta ti mislis?

Nadam se da ta nevolja nece pogoditi ovaj narod koji je odavno u nevolji, a te "igrackice" opet nece biti jeftine za ovaj narod ovde.

Dakle ne radujem se zbog nicega iz tvoje poruke ;D

Napisah da mi je milo ;D ja znam zbog cega, a neka svako tumaci moju poruku kako hoce

Motor kojeg je kupio tvoj komsija Poljak, pa lep je, ali mi se vise svidja tvoj BMW :)

• Drug član, 1359 postova

Koliko ja vidim opet ce da najebe sirotinja zbog krize u americi . Bogati nece kupovati nove motore , samim tim nece prodavati i stare . Mala ponuda polovnjaka dize cenu . Nego brate nadji ti tamo kako te motore mozes da saljes ovamo , da ova nasa sirotinja moze da kupi neki . A mogao bi da vidis gde ima tamo jeftine tehnike i opreme pa dopunimo neki kontenjer sa motorima . Mislim da bi mogli da i mi imamo neke koristi od toga .

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja