Jump to content

Moto Zajednica

Fazer 600 - Misljenja?

Recommended Posts

• U prolazu, 4 postova

U skorije vreme bi trebao da kupim neku ljutu masinu. Ono sto mi je zapalo za oko je Fazer 600. Zelim da cujem vase misljenje o tom motoru, vasa iskustva, sve sto znate? Naravno interesuje me i cena (polovnjak), od 2000-tog.

Unapred hvala

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 837 postova

Za taj motor sam cuo sve najbolje.

Cak je cale hteo da mi kupi takvog novog ali nisam ja hteo tako nesto novo.

Raspitivali smo se kod dosta njih i kazu da je motor dovoljno jak i brz, udoban, pouzdan, lagan za krivine...

• Drug član, 1249 postova
  • Motocikl: nekakvo motokros sokocalo

mashina iz r6 100 ks unutra a cuje se ko vespica od 50 ccm znash kako se pitomo vozi boooooli glava al kad vidish kazaljku nije ti svejedno otkud znam po meni mnogo lijepo uradjen i povozan motor lak za odrzavanje i pravi vuk u jagnjecoj kozi

• Zainteresovan, 681 postova
  • Motocikl: BMW S1000XR

kao negativnu stranu cu dodati, ako se to moze gledat kao negativna strana, pretvrdo kvacilo... to sam vec vidio na par fazera i izmedju ostalog cuo ljude kako se zale da im se umara ruka dosta, pogotovo u voznju gradom kad ga skoro cijelo vrijeme provlacis kroz guzvu pa drzis u prvu brzinu..

al mnogo lijep i pouzdan motor. e da, stvarno se ne cuje koliko ni Siamoto 50cc :D

• Zainteresovan, 795 postova

ono sto znam od ljudi koji ga voze je da je jako udoban,ako hoces da ga teras ostro onda mora da je preko 7000obrtaja jer ispod slabo vuce i ima knedlicu od 5-7000...uz to kazu i da je menjac jako los,da lupa skoro pri svakoj promeni brzine...

• U potrzi za performansama..., 3388 postova
  • Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE

Suvozac je na tom motoru osudjen na robiju! Za vozaca je sve uradjeno maximalno komforno i funkcionalno, a suvozac pati samo tako. Citao sam dosta textova na temu doticnog i jedine mane su mu dakle smjestaj suvozaca, malo bucniji mjenjac i tvrdo kvacilo. Ali sve su to po meni sitnice...

• Drug član, 2247 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 800xc

Ja sam za malog fazera cuo da je njesra, i da ispod 5000 obrtaja nece da ide, a i logicno je kad ima elektronsku kontrolu ubrizgavanja, dok je 1000 druga prica...

• Svrati ponekad, 296 postova

Batinicu sjebo si se,koliko sam te ja razumeo (ako si mi isprawno rekao juche) raspitujesh se za FZR 600,a FZR i Fazer nisu isti motori. Izwini ako greshim :oops:

• Svrati ponekad, 205 postova

Ej šefe, da li si se raspitao za cijene Yamahinom predstavništvu? Ako ti odgovara polovan motor pogledaj na www.1000PS ili www.motoscout24.de jer tu možeš naæi bar orijentaciju motor-džep. Ukoliko preboliš Fazera ili ti nije zapelo da je baš taj motor, pogledaj cijene Kawasakija ER6 F jer se može kupiti nov za nekih 5600Evra na kredit od pet godina uz vrlo malu kamatu. E sad, naravno ako je samo izbor Fazer, nemaš mnogo brige, odeš i kupiš ga bez ikakve dileme. :wink:

• Svrati ponekad, 159 postova

Vozam Fazera FZS6 2005 vec nekih 6 meseci i evo utisaka...

- menjac je dosta bucan, ali vrlo pouzdan (po forumima se ljudi zale na buku, ali niko na crkavanje)

- pri malim RPMs jako slabo vuce, ali preko 7k... otpadnes ako se ne drzis dobro :)... sve u svemu napravljen je za grad ne za trkanje

- vrlo je tih (ovo je meni plus, ko voli buku neka stavi akrapovica... to zvuk menja drasticno hehe)

- sediste nije bas najudobnije (duze od 3h na motoru nije prijatno)

• Ne silazi, 5470 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

Kod mene je ona koja je radjena cini mi se do 2001,jedino sto mu ja uzimam za zlo je sto nije malo uvise sjedicte,pa da i ja mogu da se spakujem kako treba,a za masinu nemam nijednu kritiku,ono jeste mjenjac klapne,ali radi,i kod mene se cuje momacki,doduse ne njemu je WOLF-ov izduv!?

E bas kad sam ovdje da priupitam,ta sljedeca generacija znaci od 2001 da li ima imalo vise sjediste,da li neko zna koliko je visina tacno??

• Zainteresovan, 981 postova
E bas kad sam ovdje da priupitam' date='ta sljedeca generacija znaci od 2001 da li ima imalo vise sjediste,da li neko zna koliko je visina tacno??[/quote']

Yamaha FZS 600 2002: Seat height: 790 mm (31.1 inches)

• U prolazu, 1 post

Kasnim dosta sa temom, ali svejedno....Moj brat je skoro kupio FZ600N, to je fazer samo bez prednje maskice, 2004. Malo je reci da sam motorom odusevljen, nisam vozio mnogo motora, ali ovo je ubedljivo najpovoznije prevozno sredstvo kojim sam upravljao, tako je krotak, da mi se cini da dete moze da ga vozi, pridruzujem se konstataciji da na manjim RPM ne pokazuje zversku snagu koju oslobadja posle 8 9 hiljada, sve u svemu, po meni najbolji odnos stila i voznih karakteistika.

Pun pogodak.

Pozdrav.

Panov.

• U prolazu, 13 postova
U skorije vreme bi trebao da kupim neku ljutu masinu. Ono sto mi je zapalo za oko je Fazer 600. Zelim da cujem vase misljenje o tom motoru' date=' vasa iskustva, sve sto znate? Naravno interesuje me i cena (polovnjak), od 2000-tog.

Unapred hvala[/quote']

o cijenama polovnih nemam pojma kako se kreæu kod vas.....

opæenito, Fazer 600, kao i bilo koji u toj klasi, za mene je slab motor....

ako si veæ odluèio kupiti veæ fazera, uzmi bolje 1000, iz njega æeš dobiti bar malo više..... :D

opæenito.... preporuèila bih ti suzuki..... ipak, nema fix-a do GSX-a !!!!! :wink:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja