saxi 742 Napisano Decembar 28, 2008 Drug član, 1738 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.magnetix.hr/reevu.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano Decembar 28, 2008 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Ko god da je ovo izmislio svaka mu cast.. Stvarno bruka, vrlo korisno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Decembar 28, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Cek, cek, a 'el to malo suzava vidno polje a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Decembar 28, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Po ovom se vidi da omogucava gledanje nazad e sad koliko odvraca paznju sa desavanja napred i koliko suzava vidno polje ostaje da vidimo kad ih neko i kod donese barem za sajam motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 212 Napisano Decembar 28, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Ovde problem može i da bude jako sunce ili farovi koji biju s' leđa i to direktno preko tih ogledala u oči Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano Decembar 28, 2008 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Ovde problem može i da bude jako sunce ili farovi koji biju s' leđa i to direktno preko tih ogledala u oči Sve ima svoje prednosti i mane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Katarina* 5 Napisano Decembar 28, 2008 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Postovani,nisu to kacige sa retrovizorom.Postoji na zadnjoj strani kacige stakleni deo,a na prednjoj,iznad obrva malo ogledalo..princip periskopa.U slucaju kise ili ili prljavog zadnjeg dela sve je džaba. Nerealna slika i dezorjentisana. Ispod zadnje plastike na kacigi unutrasnjot od plastike slabog kvalitetaa koja bledi na suncu.Tezina kacige je oko 1750gr...Cena u nabavci oko 400 i vise eura. Postoji crna,siva i bela boja. Srdjan Licno iskustvo,koristio,probao i razocarao se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 425 Napisano Decembar 30, 2008 Drug član, 1473 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Postovani,nisu to kacige sa retrovizorom.Postoji na zadnjoj strani kacige stakleni deo,a na prednjoj,iznad obrva malo ogledalo..princip periskopa.U slucaju kise ili ili prljavog zadnjeg dela sve je džaba. Nerealna slika i dezorjentisana. Ispod zadnje plastike na kacigi unutrasnjot od plastike slabog kvalitetaa koja bledi na suncu.Tezina kacige je oko 1750gr...Cena u nabavci oko 400 i vise eura. Postoji crna,siva i bela boja. Srdjan Licno iskustvo,koristio,probao i razocarao se. Dobri stari retrovizori su neprevazisjeni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Decembar 30, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Kapiram da suzava vidno polje i odvlaci paznju. Bilo bi mi malo frka da se naviknem na to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireclaw94 1 Napisano Decembar 30, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: Backa Topola Prijavi odgovor kao problematičan zanimljivo,mozda bi pomoglo u voznji,a mozda i ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Decembar 31, 2008 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan El smeta to ovima.Tj el ne odvraca paznju.Ideja nije losa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Decembar 31, 2008 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ne mogu ni da je kudim a ni hvalim,iz prostog razloga sto je niko nije od nas testirao,predpostavljam da su konstruktori vodili racuna o bitnim stvarima i o bezbednosti korisnika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
buca 46 Napisano Decembar 31, 2008 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Pancevo - Bliski Istok Motocikl: Yamaha XVS 650 classic Prijavi odgovor kao problematičan Suzava vidno polje??? ..ne razumem..pa koliko je "siroko" vidno polje na klasicnim retrovizorima? S obzirom da je socivo ili ceo sistem siroko- ugaono dovoljan je minimalan pokret glavom levo ili desno da pokrije svih 180 stepeni...mozda ovaj model nije savrseno napravljen ali je ideja fantasticna. Sve se moze usavrsiti i kvalitet plastike i sjaj farova i sunca od nazad...svidja mi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1394 Napisano Decembar 31, 2008 Ne silazi, 6320 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan ...sem cene, ali mislim da bi Proka Pronalazac mogao nesto da iskonstruise za manje pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7543 Napisano Decembar 31, 2008 Drug član, 3132 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Vidi, sad, ovo je nagadjanje.... za suzavanje vidnog polja, covek misli onog ispred, posto ti je gornji deo vizira ono nazad, tj retrovizor. Jedno mi nije jasno, da li je slika okrenuta, tj, ako okrennem glavu na DESNO, vidim IZA LEVO ili IZA DESNO? Ako slika nije okrenuta, onda je problem sto vidim DESNI retrovizor i LEVO NAZAD, znaci, kao neku dijagonalu, a ne vidim potencijalni mrtvi ugao DESNO. Verujem da bih cas posla pao ili se slupao razmisljajuci sta vidim, gde je auto, kud sam kren`o. Mada, kao ideja, nije lose. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHONED 022 7 Napisano Januar 1, 2009 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan video sam kacigu ove godine,ima je drugar.extra stvar! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 86 Napisano Januar 5, 2009 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan Jedno mi nije jasno, da li je slika okrenuta, tj, ako okrennem glavu na DESNO, vidim IZA LEVO ili IZA DESNO? Ovo je pravo pitanje! Mada je mozda tako projektovano da ne moras da okreces glavu, da je vidno pilje u nazad dovoljno siroko...Nekako mi je to logicno a izvodljivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4615 Napisano Januar 8, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan ... Jedno mi nije jasno, da li je slika okrenuta, tj, ako okrennem glavu na DESNO, vidim IZA LEVO ili IZA DESNO? ... Pa vidis IZA IZA ;D Znaci gledas u 12 vidis 6 u 2 vidis 8 u 10 vidis 4 prosto ko suljpa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 8, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ma provereno je provereno... npr. a moze se reci da postoji prostor za grunfovanje : npr onaj retrovizor iz mi nismo andjeli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7543 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 3132 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Za ghostmile Pa to i jeste nezgodno, vidim u kontri od one strane u koju sam okrenuo glavu, tako da mi se cini da bih i bez "pomoci" se ladno prosuo negde dok rascivijam sta mi je iza ledja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4615 Napisano Januar 8, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za ghostmile Pa to i jeste nezgodno, vidim u kontri od one strane u koju sam okrenuo glavu, tako da mi se cini da bih i bez "pomoci" se ladno prosuo negde dok rascivijam sta mi je iza ledja Sto yes yes. Nagonski iliti iz navike si naviknut da kad gledas u 2 vidis 4 (boicni retrovizori), a sa ovom kacigom 8. A moguc je i problem sa ludo brzom pozadinom kad okrenes glavu u bilo koju stranu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7543 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 3132 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Sad mi pade na pamet, pa ako vozim tako brzo, od sveg tog okolnog desavanja, moze i muka da mi pripadne, da bljucnem pod kacigom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...