lencuga 14501 Napisano Decembar 27, 2008 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan da li mogu da se mesaju zeleni i narandzasti G12? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3289 Napisano Decembar 27, 2008 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ne mogu, mada nisam siguran. A zasto bi ih mesao? Makar antifriz nije puno skup. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Decembar 27, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pomesaj malo u flasi pa ako se ne desava nista (stvaranje nekih grumuljica i sl.) onda valjda moze!!! mada ja nikad nisam mesao!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14501 Napisano Decembar 27, 2008 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan trebalo mi je da dospem za jutros do bdg i nazad, jer fali malo, nism planirao da palim motor do sezone a posto se magarac nije probudio na vreme sad vise nema veze. hvala na savetima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...