Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 21, 2022 (promenjeno) Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vidjeh sad zanimljiv clanak na portalu Info Bijeljina o bijeljincu koji je policajac na sluzbi u Loznici i vidim da vozi sluzbeni V-Strom 1000 ili je u pitanju 650, pa me interesuje od kada su Stromovi uvedeni u saobracajnu policiju RS. Mladi Bijeljinac u policijskoj uniformi patrolira na motociklu u Loznici i osvaja medalje (FOTO) WWW.INFOBIJELJINA.COM Bijeljinac Vanja Mićić ostvario je dječački san da obuče plavu uniformu, te je danas saobraćajni policajac na motociklu u Loznici, ali i višestruki... Promenio Avgust 21, 2022 član Branko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Avgust 21, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Prošlog oktobra sam pričao sa Atilom (diler Suzukija, Horgoš), kaže da je bio u Loznici da odradi isporuku motora, zbaoravio sam koliko komada je rekao da je prodao.Nekoliko puta sma se vozio u tom reonu, nisam nijednog video.Ovo na slici je 650 (far ovaj "buljavi", na 1050 je četvrtast, takođe redovna vila, na 1050 je USD)Sent from my M2002J9G using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 21, 2022 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @nafetSMa ja vise ne pratim te modele u zadnjih 10 godina, pa nisam toliko u toku, prem da sam kasnije vidio da je u pitanju Strom 650ccm. Dobro je da se neko sjetio da vise ne uzima Italijane. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3603 Napisano Avgust 22, 2022 Malinar u pokusaju, 1716 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Realno, voze moto guzzi stelvio, aplriliu shiver i manu. Pola pocrkalo posle 2 godine. Ovako su makar dobili neku pouzdanost za polovinu cene gore navedenih. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3603 Napisano Avgust 22, 2022 Malinar u pokusaju, 1716 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Dodao bih i svaka čast za stare bmw rt modele, ima baš par preistorijskih sa ko zna koliko km, a i dalje rade i voze se. Ranije su nemci zaista bili kvalitetni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...