mitri 1847 Napisano Decembar 22, 2008 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Hm , ako pogledamo aktuelni kurs britanske funte : 1 GBP = 1.066 EUR i ponudu motora na ostrvu : http://www.motorcyclenews.com/MCN/bikesforsale cene mi izgledaju dosta povoljnije nego na primer u Nemackoj ... E sad , da li bi i uvoz bio povoljniji iz Engleske ? Troskovi transporta ? Povracaj PDV-a ? ... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 22, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Moj priojatelj je dotero, cini mi se da rece da je dovoz oko 400 jevrica ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Decembar 22, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Samo me interesuje cena prevoza. Koliko sam se raspitivao Nemacka, Austrija, Svajcarska,Italija je oko 200-300E, Francuska cak 500E. Bas me zanima Britanija?????????????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Decembar 22, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Ako je 400 to je super!!! Ako imas neku informaciju tel. nekoga ko to radi javljaj!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Decembar 22, 2008 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Ebiga , volan na desnoj strani . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Decembar 22, 2008 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ebiga , volan na desnoj strani . JAO dok sam kucao to ISTO ti posla pre mene!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Decembar 22, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan O kakvom volanu na desnoj strani pricate?! :D I mene interesuje cena dovoza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5937 Napisano Decembar 22, 2008 Svakom po zasluzi, 12419 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ebiga , volan na desnoj strani . I ja sam čuo. ako me ne lažu, da su sve komande na upravljaču naopako postavljene, gas i kočnica levo, kvačilo desno...menjač za desnu nogu....ili me slagali mangupi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Decembar 22, 2008 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Za jedno sam siguran a to je definicija snopa farova za voznju po levoj traci. Za ostalo nisam sigurani i ne verujem . Sto se dovoza tice , najisplativiji je skupni prevoz robe sleperom koji inace postoji GB-Srbija . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Decembar 23, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Za jedno sam siguran a to je definicija snopa farova za voznju po levoj traci. Za ostalo nisam sigurani i ne verujem . Sto se dovoza tice , najisplativiji je skupni prevoz robe sleperom koji inace postoji GB-Srbija . A da li mozes malo da pojasniis ko radi taj prevoz sleperom i kako to funkcionise? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Decembar 23, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Evo par linkova za firme koje rade međunarodnu špediciju pa ih zainteresovani mogu i kontaktirati www.cargo-partner.com http://www.ikspeditor.co.yu/ http://www.milsped.com/ www.eurocargo.co.yu http://www.lkw-walter.com/sr/informacija_o_preduzecu.aspx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Decembar 23, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Ebiga , volan na desnoj strani . Uze mi rec iz usta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Decembar 23, 2008 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Za desni volan nije problem,oko 1000e je zamena table,komandi,poluga menjaca... ;D Naravno kod mene u servisu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 23, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pustio sam SMS drugaru, kad se javi obavesticu vas ( mozda je i sad u engleskoj ) . Yamaha koju je doterao - bila je potpuno normalna sto se komandi tice - e sad kako mu je bio podesen snop svetla u faru - zaista nisam obratio paznju ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 23, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Upravo mi je odgovorio. Stize sutra iz Engleske, pa ce mi sve objasniti, a onda ce te i vi imati ovde informaciju ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dingdong 15 Napisano Decembar 23, 2008 U prolazu, 83 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xt600e Prijavi odgovor kao problematičan Evo par linkova za firme koje rade međunarodnu špediciju pa ih zainteresovani mogu i kontaktirati www.cargo-partner.com http://www.ikspeditor.co.yu/ http://www.milsped.com/ www.eurocargo.co.yu http://www.lkw-walter.com/sr/informacija_o_preduzecu.aspx e moj peki tako reklamiraš drugove špeditere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6074 Napisano Decembar 23, 2008 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem da nasedate na price da je sve okrenuto ?? ?? . Samo far baca na kontru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5937 Napisano Decembar 23, 2008 Svakom po zasluzi, 12419 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6074 Napisano Decembar 23, 2008 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan A, jel sam se ja to malo navukao? /sad fali smajli koji se sam poliva kofom go...na/ :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5937 Napisano Decembar 23, 2008 Svakom po zasluzi, 12419 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja malo zezam drugare, nisi valjda ozbiljno shvatio druže Nema razlike u evropskim i ostrvskim modelima motocikala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6074 Napisano Decembar 23, 2008 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ozbiljno sam pomislio da neko to ne zna, ali da ti tako mislis... bas sam se iznenadio "da zivis u zabludi" :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5937 Napisano Decembar 23, 2008 Svakom po zasluzi, 12419 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ih...ne znam 'de đavo spava, a ostalo... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6074 Napisano Decembar 23, 2008 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan To ti kaze, mada ti to za doticnog rogonju ne verujem da ne znas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tockovi 1 Napisano Decembar 23, 2008 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Javite mi se na PP da vam pošaljem broj drugara koji radi nabavku motora iz Engleske. Sistem je sledeći: - Nađeš motor u oglasima koji ti se sviđa - On ima čoveka (Engleza) bajkera tamo koji ode i pogleda motor koji te interesuje - Javi ti sve što je video. Kako izgleda, da li ima nekih primedbi na motor. Eventualno napravi još par boljih fotki za detalje koji te interesuju. - Ako ti odgovara ostaviš 10% kapare. On javlja čoveku da ga uzima. - Čovek ga kupuje, sređuje papire i šalje ovamo. - Kada stigne, ti proveriš da li je sve kako ste se dogovorili, plaćaš ostatak i preuzimaš motor. - Ostalo je na tebi (carina i registracija). Mada se možete dogovoriti i za carinu ali je bolje da se odmah odradi na tvoje ime. To je ukratko. Koga interesuju ostali detalji - na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Decembar 23, 2008 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Jel ide neko mozda u januaru za Englesku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...