zhex 158 Napisano Avgust 14, 2022 Svrati ponekad, 236 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Vespa GS 160, Vespa GTS 300 HPE Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Danas mi se upalila check engine lampica u vožnji, ugasi se kada je na leru, pali se preko 3500 obrtaja. Po savetima sa interneta, proverim punjenje i ustanovim da mi je regler pokojni... Diže napon do preko 17 V... Pošto mi ne gine zamena, gledao sam i ustanovio da ima dva tipa reglera i da se razlikuju po broju žica. Koliko sam video sa slika, oba tipa imaju po tri žute žice, pretpostavljam od namotaja. Razlika je u crvenim i zelenim žicama. Jedan tip (mislim stariji) ima po dve zelene i dve crvene, a noviji tip ima jednu zelenu i jednu crvenu. Pošto ih nisam video uživo, da li su im konektori isti i da li oba tipa mogu da se ugrade kod mene (GTS 250i.e. iz 2008. godine)? Takođe, molim za savet, ako ima različitih proizvođača, varijanti, šta preporučujete? Hvala unapred na pomoći! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Avgust 14, 2022 Zainteresovan, 394 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Procunjaj malo po forumu. Znam da postoji neko ko pravi reglere, tvoj problem nije izolovan. Ti regleri su se pokazali kao jako kvalitetni.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanr 158 Napisano Avgust 14, 2022 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Vespa LML T-5 i GTS 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Mozda da se obratis Joski iz Temerina, on ti je najbliži Ili Žika Ili novo 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zhex 158 Napisano Avgust 20, 2022 Svrati ponekad, 236 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Vespa GS 160, Vespa GTS 300 HPE Prijavi odgovor kao problematičan Problem rešen, hvala @zika56 i @bobanr. Samo što su ga Žabari zavukli, pola dana treba za zamenu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanr 158 Napisano Avgust 20, 2022 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Vespa LML T-5 i GTS 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Bitno da je problem resen i da je Vespa ponovo na drumu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...