Majstor_kvarisa 957 Napisano Avgust 28, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan E video bi ti sta radi moj kawasaki.....................kad bi radio . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko_lazarevac 0 Napisano Avgust 29, 2006 U prolazu, 10 postova Lokacija: lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Moja kawa 636, kupio sam je u septembru 2004 godine i do sad nije bilo nikakvih kvarova,sem sto je akumulator oslabio ,bilo je hladno vreme,a ja nemam garazu,pa dok sam nasao garazu on je oslabio .Presao sam 9000km, i radi kao sat.Sto kaze covek,to kada ce on da zakuje,zavisi od toga kako se vozi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snoopuza 3 Napisano Avgust 29, 2006 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Prijedor Prijavi odgovor kao problematičan Evo, ja se malo raspitao po komšiluku. Honde, otegnuti pogonski lanci, prepunjavaju akumulator, rasklimani oklopi, izgorile lamele, mašinice u jako dobrom stanju Yamahe, otegnut lanac bregaste, kriva bregasta, rascentrirana radilica, ali zato na novim R1 nema grešaka i kvarova Suzuki.... teška prièa, ljudi su èuli da je Suza nepoderiv i sjebali su sve i jedan motoriæ. Postoji jedan apsolutno nov K6 i jedan generalno sreðen GSXR 1100, nema karakteristiènih kvarova osim poderanih lanèanika Kawa, izgorio izduv, potrošene karike, pukao španer lanca bregaste. Trebala bi opsežna studija da se skonta šta nije fabrika dobro napravila. Klasièna mitomanija i utvrðene predrasude: Kawa- rokerski motor nad motorima- najbolj izvuk - nepoderiv lanac Yamaha - e nema motora do Yamahe - najbolji ram - bez konkurencije Suzuki - nepoderiv - najbolje stubline - najbolji motor i sve na stranu GSXR1100 . Ej uljara.... Za Hayabusu nisu bas sigurni.... Honda- Honda je to- najbolji mjenjaè- tiho radi.. najbolja završna obrada. Eto nam naša znanja jebala nas nauka, niko nema blage veze. Predlažem da istjeramo stvar do kraja i da napravimo klubove mrzitelja motora, za poèetak neka najomrženiji motor bude Kawasaki jer æemo imati jako i odano èlanstvo. Dosta je prepisani Fun Clubova koji kao vole nešto, ajde da budemo produktivne bandoglavosti pa da napravimo klub mrzitelja Kawe, to je to. Banja za mozak! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Avgust 29, 2006 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno! Mozak? Ne, hvala! Krompir? Moze. :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 2227 Napisano Avgust 29, 2006 Vlasnik sajta, 5389 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba toliko emotivno shvatati sve... Svaki se motor moze unistiti, a uz redovan servis svaki ce motori i potrajati. Ne vidim sto bismo se oko toga toliko sporili... Ja licno volim Hondu, ali od svake marke bih bar par modela jako rado vozio. Valjda je to normalno. Predrasude su jako zajebana stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snoopuza 3 Napisano Avgust 29, 2006 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Prijedor Prijavi odgovor kao problematičan http://www.nacionalnaklasa.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1848&Itemid=1 Evo ga sad! Blue garbage, pa neka neko kaže da nije ðubre! Hoj hoj. Mislim da ni najzadrtiji "Kawasakista" neæe lako zaspati :cry: :cry: :cry: kad vidi ovo "smeæe"! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...