Jump to content

Moto Zajednica

kawa iliti `zeleno djubre`

Recommended Posts

• U prolazu, 10 postova

Moja kawa 636, kupio sam je u septembru 2004 godine i do sad nije bilo nikakvih kvarova,sem sto je akumulator oslabio ,bilo je hladno vreme,a ja nemam garazu,pa dok sam nasao garazu on je oslabio .Presao sam 9000km, i radi kao sat.Sto kaze covek,to kada ce on da zakuje,zavisi od toga kako se vozi.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 205 postova

Evo, ja se malo raspitao po komšiluku.

Honde, otegnuti pogonski lanci, prepunjavaju akumulator, rasklimani oklopi, izgorile lamele, mašinice u jako dobrom stanju

Yamahe, otegnut lanac bregaste, kriva bregasta, rascentrirana radilica, ali zato na novim R1 nema grešaka i kvarova

Suzuki.... teška prièa, ljudi su èuli da je Suza nepoderiv i sjebali su sve i jedan motoriæ. Postoji jedan apsolutno nov K6 i jedan generalno sreðen GSXR 1100, nema karakteristiènih kvarova osim poderanih lanèanika

Kawa, izgorio izduv, potrošene karike, pukao španer lanca bregaste.

Trebala bi opsežna studija da se skonta šta nije fabrika dobro napravila.

Klasièna mitomanija i utvrðene predrasude:

Kawa- rokerski motor nad motorima- najbolj izvuk - nepoderiv lanac

Yamaha - e nema motora do Yamahe - najbolji ram - bez konkurencije

Suzuki - nepoderiv - najbolje stubline - najbolji motor i sve na stranu GSXR1100 . Ej uljara.... Za Hayabusu nisu bas sigurni....

Honda- Honda je to- najbolji mjenjaè- tiho radi.. najbolja završna obrada.

Eto nam naša znanja jebala nas nauka, niko nema blage veze.

Predlažem da istjeramo stvar do kraja i da napravimo klubove mrzitelja motora, za poèetak neka najomrženiji motor bude Kawasaki jer æemo imati jako i odano èlanstvo. Dosta je prepisani Fun Clubova koji kao vole nešto, ajde da budemo produktivne bandoglavosti pa da napravimo klub mrzitelja Kawe, to je to. Banja za mozak!

• Podržavam 1

• Vlasnik sajta, 5389 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Ne treba toliko emotivno shvatati sve... Svaki se motor moze unistiti, a uz redovan servis svaki ce motori i potrajati. Ne vidim sto bismo se oko toga toliko sporili...

Ja licno volim Hondu, ali od svake marke bih bar par modela jako rado vozio. Valjda je to normalno. Predrasude su jako zajebana stvar.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja