anton 0 Napisano Novembar 14, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan otkud Ivan?tog coveka nisam video 100 godina.a kotlic to ima i kurblu?mogao je i MARSAL da uzme sekiru bar zbog fotografisanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Novembar 14, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan otkud Ivan?tog coveka nisam video 100 godina.a kotlic to ima i kurblu?mogao je i MARSAL da uzme sekiru bar zbog fotografisanja. Na kraju od sve price ispade da ja nisam pipnuo.... A i zile....... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Novembar 14, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan mogao je i MARSAL da uzme sekiru bar zbog fotografisanja. E, jbg, sad moram da postavim i 'ostale' slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Novembar 14, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan otkud Ivan?tog coveka nisam video 100 godina.a kotlic to ima i kurblu?mogao je i MARSAL da uzme sekiru bar zbog fotografisanja. Ivan je bio posebno iznenadjenje Nego kako bez kurble, ako je malo jace potegnes ode pasulj izvan kotlica (provereno ) Ma uzeo je Marsal vise puta sekirce, kao i svi ostali. Mislim sta reci, hvala sto ste bili, hvala kuvarima sto su napravili dobru klopu, hvala svima sto su napravili dobru atmosfveru I naravno, 'ebo vas ko vas sastavio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Novembar 14, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan mi sto nismo danas bili doci ce mo kada se budu krunili kukuruzi.rucno.a Dzoksu bas lepo stoji...sekira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Novembar 15, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Antone, 064 636 1232, zovi pre nego sto udjes u pazovu, pa cemo se naci negde u centru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Novembar 15, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Jaoooj, Dzokse sad se setih da sam zaboravio da uzmem prisivnicu :-\ :-\ :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Novembar 15, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Razlog okupljanja i najbolji nacin da se isti oproba. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Novembar 15, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Dzabalebarosi i vrednice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Novembar 15, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Neki od onih ,kojih nema po 100 godina,pa nas na kvarno iznenade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Novembar 15, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Sve u svemu,nije sve u parama...Ima nesto i u zajebanciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Novembar 15, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan extra!dusha me boli sto nisam bila bolje da ne gledam slike...shmrc I na kraju za one sto su mozda stucali...Mislili da nisu bili,a i ne znadu da jesu. Masivni pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojana 5 Napisano Novembar 15, 2009 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: negde izvan planeta Prijavi odgovor kao problematičan heheheh bas je bilo super. Drago mi je da sam vas videlam konacno, posle duzeg vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackcat 8 Napisano Novembar 15, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: somewere from nowere Motocikl: atv 100cc,dvotakni zloca Prijavi odgovor kao problematičan extra!dusha me boli sto nisam bila bolje da ne gledam slike...shmrc I na kraju za one sto su mozda stucali...Mislili da nisu bili,a i ne znadu da jesu. Masivni pozdrav! to je sajber teleportacija da bi ludovali misleci na nekog... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melcor 60 Napisano Novembar 15, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Extra provod kao i uvek..... Nadam se da cju uskoro mocji i uzivo da prisustvujem, a ne samo preko slika.... E....to su MANGULICE!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Novembar 15, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Extra provod kao i uvek..... Nadam se da cju uskoro mocji i uzivo da prisustvujem, a ne samo preko slika.... E....to su MANGULICE!!!! naravno, melcore, sada nije moglo, a objasnio sam ti zasto e ovih dana su najavili lepo vreme pa bi mogli da obrnemo koji krug Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melcor 60 Napisano Novembar 15, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan I mislio sam u sredu da se vozikam po NBGD-u Icji cju do poligona pa mozemo da obrnemo neki krug aklo imash vremena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 15, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Au, provod je bio EXTRA! Šteta što nisam mogao ostati duže da kvalitetnije odradimo degustaciju piva No, neka... ima dana ... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Novembar 15, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Danas svratio Anton, popismo kafu u prostorijama, on, Wolflord, Slayer i Prebo_Gromovi. P.S. Obratite paznju na ime slike iz poslednje Blajbijeve poruke. P.P.S. Sta kazete za novi potpis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Novembar 15, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dobar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melcor 60 Napisano Novembar 15, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Tebi se jutro bash oduzilo kad ti je sad dobar dan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackcat 8 Napisano Novembar 15, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: somewere from nowere Motocikl: atv 100cc,dvotakni zloca Prijavi odgovor kao problematičan jel ovo-dzax?hihihhihhihhihihhi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Novembar 15, 2009 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih se rado vozikala ali mi je frka bez dozvole! Ali zato mi je polaganje u petak i nadam se da ce biti lepo vreme pa da se vozam ceo dan! Bicu na poligonu u 45 bloku u 7 ujutru. Posle polaganja idem dok se ne istrosi rezervoar :P:P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Novembar 15, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Danas svratio Anton, popismo kafu u prostorijama, on, Wolflord, Slayer i Prebo_Gromovi. P.S. Obratite paznju na ime slike iz poslednje Blajbijeve poruke. P.P.S. Sta kazete za novi potpis. Pa pise lepo dzaxov pasulj,ne razumem na sta mislis! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melcor 60 Napisano Novembar 15, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih se rado vozikala ali mi je frka bez dozvole! Ali zato mi je polaganje u petak i nadam se da ce biti lepo vreme pa da se vozam ceo dan! Bicu na poligonu u 45 bloku u 7 ujutru. Posle polaganja idem dok se ne istrosi rezervoar :P:P Znash da sam u istoj situaciji ali ne mogu da izdrzim.... U sredu ce biti 19 c a imam slobodan dan tesko da cju izdrzati da se ne vozim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...