Gliga 4410 Napisano Novembar 13, 2009 Advanced Member, 1966 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Isao sam letos cesto u ovakva offovanja samo sto nikada ranije nije bilo blata. Po suvom bi ova voznja trajala mozda 45 minuta (bez potoka) a sada mi je trebalo 2-3 sata. Navukao sam se na vodu, to mi je sledeca zanimacija 2 puta mi se izvrtao na stranu, jednom se zadnji tocak zakopao u dno potoka (vidi se na slici), bezbroj puta sam ga na snagu zadrzao na tockovima. Ne smem da pomislim kako bih se proveo sa nekim tezim motorom. U svakom slucaju odavno mi neka voznja nije ovoliko prijala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 13, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuu, Gliga, SVAKA TI SE DALA!!!!! Sledeći put da javiš za ovakvu akciju, pa da probamo kako bi "teži motor" to izdržao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Novembar 13, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Dobra fora da nadjesh pomagace da dizu afriku iz blata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 13, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Eeee, Marko, izdajice! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Novembar 13, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Da li znate cime se tokom zime greju Cigani,a pocinje na slovo "z"? ZDRVA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Novembar 13, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Gligo, stvarno eXtra eXtra off. Bas si se lepo ublatnjavio Sad si napunio baterije, kao i Marko ! A evo sta se jos danas desavalo : Negde na NBGD, Wild Mangulice spontaneous tugederous (SVUD NAS IMA, jebo nas ko nas sastavi ;D ) : (na slikama - IgorXT, Zoltan, Melcor, Ruzica, Zille-nbg, lord_oblivion, malo niksicko, mala cockta) Novi off-rouder u najavi (jos nije ni ulje promenila a vec merka enduro ;D ) : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Novembar 13, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Mnogi iskoristise danas ovo lepo vreme, zajebah se cini mi se sto nisam ostao u BG malo duze. :-\ Gliga, kada sledeci put budes imao ovakav off u planu, javljaj dan ranije obavezno, da i ja podmazem lanac i lancanike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4410 Napisano Novembar 13, 2009 Advanced Member, 1966 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Gliga, kada sledeci put budes imao ovakav off u planu, javljaj dan ranije obavezno, da i ja podmazem lanac i lancanike. Iskreno ni ja nisam planirao ovoliko da zaglavim al me nesto krenulo Sto se mene tice mozemo vec sutra u reprizu oranja. Ako ne sutra onda iza nedelje koji dan(u nedelju ispit koji kao sto vidite temeljno pripremam) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Novembar 13, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Gliga, kada sledeci put budes imao ovakav off u planu, javljaj dan ranije obavezno, da i ja podmazem lanac i lancanike. Iskreno ni ja nisam planirao ovoliko da zaglavim al me nesto krenulo Sto se mene tice mozemo vec sutra u reprizu oranja. Ako ne sutra onda iza nedelje koji dan(u nedelju ispit koji kao sto vidite temeljno pripremam) Predpostavljam Geologija?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Novembar 13, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Gliga, kada sledeci put budes imao ovakav off u planu, javljaj dan ranije obavezno, da i ja podmazem lanac i lancanike. Iskreno ni ja nisam planirao ovoliko da zaglavim al me nesto krenulo Sto se mene tice mozemo vec sutra u reprizu oranja. Ako ne sutra onda iza nedelje koji dan(u nedelju ispit koji kao sto vidite temeljno pripremam) Sutra ne mozemo, ali od nedelje bilo koji dan, videcemo prognoza sta kaze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Novembar 13, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Marko sledeci put kada to probas bicu ozbiljno ljut ako se ne najavis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4410 Napisano Novembar 13, 2009 Advanced Member, 1966 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Predpostavljam Geologija?! He he, nije. To davno polozih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Novembar 14, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan "bro jutro oraci,kopaci i oni sto to niste.Poranih da naostrim alatku za Zilleta i drva ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Novembar 14, 2009 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro! Ja samo da podsetim da stavite pasulj da se krcka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Novembar 14, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Bbbbrrrr dobjo jutro,javljam se sa drugog kompa posto je moj zakacio virus.Vidimo se uskoro mangulicari jedni! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Novembar 14, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Novembar 14, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Novembar 14, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro! Vruca kafica na stolu... mmmm Zile, jesi li ustao? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Novembar 14, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Dobro `utro! Razgibavanje i sto bi reko` moj prijatelj Dzoks ajmo 10 za majku Srbiju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Novembar 14, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Uf, kad sam vido sliku, kad se nisam prevrnuo! AjMO BANDOOOOOOOOOO!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_AlexA_ 26 Napisano Novembar 14, 2009 MK Čoper Srbija, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Regal Raptor Spyder ... ccm Prijavi odgovor kao problematičan Lep provod i vožnju vam želim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Novembar 14, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Cek bre ja sam tek ustao Ruska pasulj ce cika Zoltan da stavi da se krcka Ja ne pipam nista da ne pokvarim , idem da pometem dvoriste i pomuzem kozu za one koji piju kafu sa mlekom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Novembar 14, 2009 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Cek bre ja sam tek ustao Ruska pasulj ce cika Zoltan da stavi da se krcka Ja ne pipam nista da ne pokvarim , idem da pometem dvoriste i pomuzem kozu za one koji piju kafu sa mlekom Znaci da ja preskocim mleko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Novembar 14, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Milojko ne mo da muzes jarca nece niko sa slagom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melcor 60 Napisano Novembar 14, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan JUTRO! Zelim vam lepu sechu bar 6 m drva - minimum Ja cju danas malo da soliram po Avali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...