Зорге 695 Napisano Maj 30, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Па да видимо шта екипа одавде каже? Људи, дајте неке идеје за представљање овдашњих возача кинеских мотоцикала на страном форуму којима су управо они, "Кинези", тема. Мислим да има свашта занимљивог да се прочита о овдашњој екипи. Како ћемо? Да се почне од првих увезених "Кинеза", "гремлинским нападима" на кинеске мотоцикле, отварање теме за "Кинезе" на овом форуму, сусретима, кастомизацији...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Maj 30, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Zorge ako bilo kako mogu pomoci tu sam....pratio sam svih 200 i kusur strana prve teme o vlasnicima kineza... Ideja je vrlo konstruktivna i mozda bi se tu moglo izroditi nesto vise...(npr put u inostranstvo kineskim motorima bas u kinu.... vec vidim naslov u novinama "Povratak u postojbinu" i prvi pasus, Desetak odvaznih vozaca motocikala iz Srbije krenulo je sa svojim ljubimcima.....) ala mastam dobro...a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Maj 30, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Па баш си се раске....! ;D Ма имао сам у виду сажет, а истовремено што садржајнији приказ "кинезовоза" овде: почетак, непознанице, почетно неповерење, накупљање искуства, окупљање прво овако, па онда и уживо, "грунфовање", стање на тржишту и слично. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Maj 30, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pa bilo bi to bas dobro! Mislim da je njihov forum bas posecen. Ja sam nesto citao na njemu o Jialing JH600. Tako cemo se mi Shaolini malo procuti i na stranu ;D. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 4, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Za sada imamo narucenih 15 majica. Ko nije rekao koliko komada i koja velicina neka to uradi... I linije su otvorene jos 7 (sedam ) dana! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Jun 4, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Za sada imamo narucenih 15 majica. Ko nije rekao koliko komada i koja velicina neka to uradi... I linije su otvorene jos 7 (sedam ) dana! Dzoksonije, Sam ti slao poruku na messenger,al me ne jbsh. 5% ??? Da l' se ja nalazim u tih 15 narucioca!... Ako ne ,pisi meni jednu L velicine,pa ce se raskusuramo ;D Nije red da se pojavim bez Mangulicu na ledja ;D Pozdravljam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 4, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan naravno da jesi sada! ;D slabo ti ja gledam te mail-ove ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Jun 5, 2009 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan @ DzOKS evo da nastavimo ovde sa pricom o mangulice majicama, za mene moze 2 L velicine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 5, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se vratimo majicama majice ce izgledati identicno ovako MUSKE napred pozadi ZENSKA (ovo je jedina uradjena u velicini M ) napred pozadi to je to! Majice ce biti porucene otprilike pred kraj sledece nedelje, posto ja imam nekog velikog posla do cetvrtka naredne nedelje pa cu do tada ostaviti slobodno da mi se javite na PP i ispravite spisak od dole koji cu navesti ili da vas ubacim na spisak koji cu azurirati redovno ;D Cena majice ne bi trebala da bude veca od 350din kao sto sam vec rekao sve zavisi od kolicine koju porucimo (sto veci broj to jeftinije) Sto se tice prisivki njih cu regulisati do Kovina 100% a cena ce biti otprilike 10e koliko sam upucen (opet u velikoj meri zavisi od kolicine a ima tu mali i poznanstva ...ovo... ono...) Sto se tice placanja, regulisacemo ovako 1. Licno dam u ruke majicu i uzmem kes 2. Uplatite mi novac na tekuci i ja vam posaljem postekspresom (naravno vi snosite PP troskove) Ili dodjete po njih licno pa da popijemo po nesto (sto bi bilo i najbolja varijanta ;D ) Mislim da sam sve razjasnio.... Evo spiska i ako ima pitanja..... 1.Zoltan majica- 1XL 2 ( velicina ? -zenske)+ Prisivak 2.Djole Grunf majica- ??- prisivak 3.Blackbite majica 1 XL 4.Slayer ?? 5.Wolford majice 2komXL i 1 (zenska) 6.markodjurovic majice 3XL 7.bogda majica 1XXL 8.wllada majica 1 + 1 (zenska) nemam velicina + prisivak 9.anton majica 3kom XL + prisivak 10.zoran032 majice 2kom L 11. Blajbinger majice 1kom nemam velicinu ukupno majica 21 komad do sada! ukupno prisivki 5 komada (plus jos nesto sto nije sa foruma) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 5, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da je izradjena jedna serija i nalepnica Mangulica pa....nisu za motor vise su ovako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Jun 5, 2009 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan Dzoks meni dva komada velicina L majichica naravno! uplacujem post ekspresom samo mi na pp pusti podatke . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Jun 5, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dzoks meni dva komada velicina L majichica naravno! uplacujem post ekspresom samo mi na pp pusti podatke . Na spavanje sutra rano na bubanj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 5, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan jel neko ide za kanjizu danas? da se vidimo tamo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 6, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Azuriranje podataka: Do sada: 1.Zoltan majica- 1 kom XL 2 ( velicina ? -zenske)-Prisivke 1 2.Djole Grunf majica- 2kom L- prisivka 3.Blackbite majica 1 XL 4.Slayer 1kom L 5.Wolford majice 2 kom XL i 1 (zenska) 6.markodjurovic majice 3 kom XL 7.bogda majica 1 XXL 8.wllada majica 1 XXL + 1 (zenska) L + prisivak 9.anton majica 3 kom XL + prisivak 10.zoran032 majice 2 kom L 11. Blajbinger majice 1 kom nemam velicinu 12. Boqy 2kom L ukupno majica 24 komada do sada! ukupno prisivki 5 komada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Jun 6, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Azuriranje podataka: Do sada: 1.Zoltan majica- 1 kom XL 2 ( velicina ? -zenske)-Prisivke 1 2.Djole Grunf majica- 2kom L- prisivka 3.Blackbite majica 1 XL 4.Slayer 1kom L 5.Wolford majice 2 kom XL i 1 (zenska) 6.markodjurovic majice 3 kom XL 7.bogda majica 1 XXL 8.wllada majica 1 XXL + 1 (zenska) L + prisivak 9.anton majica 3 kom XL + prisivak 10.zoran032 majice 2 kom L 11. Blajbinger majice 1 kom nemam velicinu 12. Boqy 2kom L 13.Jamana 1xXL muska i 1xL zenka ukupno majica 26 komada do sada! ukupno prisivki 5 komada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Jun 8, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Azuriranje podataka: Do sada: 1.Zoltan majica- 1 kom XL 2 ( velicina ? -zenske)-Prisivke 1 2.Djole Grunf majica- 2kom L- prisivka 3.Blackbite majica 1 XL 4.Slayer 1kom L 5.Wolford majice 2 kom XL i 1 (zenska) 6.markodjurovic majice 3 kom XL 7.bogda majica 1 XXL 8.wllada majica 1 XXL + 1 (zenska) L + prisivak 9.anton majica 3 kom XL + prisivak 10.zoran032 majice 2 kom L 11. Blajbinger majice 1 kom nemam velicinu 12. Boqy 2kom L 13.Jamana 1xXL muska i 1xL zenka 14. Deki59 1 kom.muska XL + 1 kom. zenska M + 1 kom. prisivak ukupno majica 28 komada do sada! ukupno prisivki 6 komada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Jun 9, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Azuriranje podataka: Do sada: 1.Zoltan majica- 1 kom XL 2 ( velicina ? -zenske)-Prisivke 1 2.Djole Grunf majica- 2kom L- prisivka 3.Blackbite majica 1 XL 4.Slayer 1kom L 5.Wolford majice 2 kom XL i 1 (zenska) 6.markodjurovic majice 3 kom XL 7.bogda majica 1 XXL 8.wllada majica 1 XXL + 1 (zenska) L + prisivak 9.anton majica 3 kom XL + prisivak 10.zoran032 majice 2 kom L 11. Blajbinger majice 1 kom nemam velicinu 12. Boqy 2kom L 13.Jamana 1xXL muska i 1xL zenka 14. Deki59 1 kom.muska XL + 1 kom. zenska M + 1 kom. prisivak ukupno majica 28 komada do sada! ukupno prisivki 6 komada Azuriranje podataka: Do sada: 1.Zoltan majica- 1 kom XL 2 ( velicina ? -zenske)-Prisivke 1 2.Djole Grunf majica- 2kom L- prisivka 3.Blackbite majica 1 XL 4.Slayer 1kom L 5.Wolford majice 2 kom XL i 1 (zenska) 6.markodjurovic majice 3 kom XL 7.bogda majica 1 XXL 8.wllada majica 1 XXL + 1 (zenska) L + prisivak 9.anton majica 3 kom XL + prisivak 10.zoran032 majice 2 kom L 11. Blajbinger majice 1 kom L 12. Boqy 2kom L 13.Jamana 1xXL muska i 1xL zenka 14. Deki59 1 kom.muska XL + 1 kom. zenska M + 1 kom. prisivak ukupno majica 28 komada do sada! ukupno prisivki 6 komada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Jun 10, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li neko od kosookih u subotu u Kulu?Ja idem u subotu ujutru iz Bgd-a ako neko hoce nek se javi.Blajbinger,Zoltan jeste li zainteresovani posto vidim da ste svaki vikend "negde bili"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 11, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Azuriranje podataka: Do sada: 1.Zoltan majica- 1 kom XL 2 ( velicina ? -zenske)-Prisivke 1 2.Djole Grunf majica- 2kom L- prisivka 3.Blackbite majica 1 XL 4.Slayer 1kom L 5.Wolford majice 2 kom XL i 1 (zenska) 6.markodjurovic majice 3 kom XL 7.bogda majica 1 XXL 8.wllada majica 1 XXL + 1 (zenska) L + prisivak 9.anton majica 3 kom XL + prisivak 10.zoran032 majice 2 kom L 11. Blajbinger majice 1 kom nemam velicinu 12. Boqy 2kom L 13.Jamana 1xXL muska i 1xL zenka 14. Deki59 1 kom.muska XL + 1 kom. zenska M + 1 kom. prisivak ukupno majica 28 komada do sada! + 2 kom off forum sto znaci 30 kom ukupno prisivki 6 komada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Jun 11, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Azuriranje podataka: Do sada: 1.Zoltan majica- 1 kom XL 2 ( velicina ? -zenske)-Prisivke 1 2.Djole Grunf majica- 2kom L- prisivka 3.Blackbite majica 1 XL 4.Slayer 1kom L 5.Wolford majice 2 kom XL i 1 (zenska) 6.markodjurovic majice 3 kom XL 7.bogda majica 1 XXL 8.wllada majica 1 XXL + 1 (zenska) L + prisivak 9.anton majica 3 kom XL + prisivak 10.zoran032 majice 2 kom L 11. Blajbinger majice 1 kom nemam velicinu 12. Boqy 2kom L 13.Jamana 1xXL muska i 1xL zenka 14. Deki59 1 kom.muska XL + 1 kom. zenska M + 1 kom. prisivak ukupno majica 28 komada do sada! ukupno prisivki 6 komada Azuriranje podataka: Do sada: 1.Zoltan majica- 1 kom XL 2 ( velicina ? -zenske)-Prisivke 1 2.Djole Grunf majica- 2kom L- prisivka 3.Blackbite majica 1 XL 4.Slayer 1kom L 5.Wolford majice 2 kom XL i 1 (zenska) 6.markodjurovic majice 3 kom XL 7.bogda majica 1 XXL 8.wllada majica 1 XXL + 1 (zenska) L + prisivak 9.anton majica 3 kom XL + prisivak 10.zoran032 majice 2 kom L 11. Blajbinger majice 1 kom L 12. Boqy 2kom L 13.Jamana 1xXL muska i 1xL zenka 14. Deki59 1 kom.muska XL + 1 kom. zenska M + 1 kom. prisivak ukupno majica 28 komada do sada! ukupno prisivki 6 komada Evo i moje velicine: neka bude L Hvala i pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Jun 11, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li neko od kosookih u subotu u Kulu?Ja idem u subotu ujutru iz Bgd-a ako neko hoce nek se javi.Blajbinger,Zoltan jeste li zainteresovani posto vidim da ste svaki vikend "negde bili"? Hvala na pozivu,ali tesko ovog vikenda,bar sto se mene tice. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Jun 11, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Radim, Necu zavrsiti pre 12h, inace bih rado! ;D p.s. a sta ima u Kuli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Jun 11, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Moto-skup na jezeru u Kuli.Neki drugi put pozz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 11, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Molim jos Zoltana i Wolforda da mi jave brojeve za zenske majice pa da ih porucujemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 63 Napisano Jun 11, 2009 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan @ aspar, nadam se da se vidimo u Kuli pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...