DzOkS 1172 Napisano Mart 6, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan jel neko otvorio temu za Shaolin-mangulice skup?! pa ti si zaduzen za mangulice,vjetnamske prasice,i ostali praseci svet.svidja mi se onaj grb.pravi nalepnice pa da lepimo po motorima. Mangulice rula, videcu za nalepnice , ali ako neko nije otvorio temu, trebali bi da je otvorimo, ovako se preplicemo sa drugim pitanjima o kinezima i ne mogu da pratim suvise mi je komplikovano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noveski 150 0 Napisano Mart 6, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: glogonj, povremeno karaburma Prijavi odgovor kao problematičan gde ste braco kinezi poljubim vas u oko jel ima sta novo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Mart 6, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo uhvatio me pljusak sad dok sam se vracao sa faksa,i mogu vam reci da su gume koje sam kupio pun pogodak cak i za kisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Mart 7, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Evo uhvatio me pljusak sad dok sam se vracao sa faksa,i mogu vam reci da su gume koje sam kupio pun pogodak cak i za kisu. Ja sam bio malo zabrinut kada sam video kako nebo izgleda, ali na svu srecu zavrsise se vezbe pre kise. U sredu je malo pocela da me hvata kad sam krenuo kuci, pa je bila voznja punim gasom gde god je bilo moguce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Mart 7, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na kom si faksu BlackBite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Mart 7, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako zavrsim bobbera eto i mene Zloca87 DZoks markodjurovic BlackBite aspar drumskalisica aky Oblak Djole Grunf Arakis Head Forrest Gump Skols Ivan8 Srdjan Gl Viktor Gl R.I.P. Anton Jamana Dragonfly Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Mart 7, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajde neka neko zabode zastavu na Google Erthu gde se odrzava skup A mozemo i da kacimo slike tamo. Da se zna sta se tamo i gde desava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Mart 7, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan SHAOLIN -MANGULICA SKUP GLOGONJ 2009-TEMA http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=32073.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Mart 7, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Na kom si faksu BlackBite? Na VETS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Mart 7, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan 'Оћеш да будеш хајван-хећим? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Mart 7, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Na kom si faksu BlackBite? Na VETS Onda znas Srgu iz NP,i Vukasina iz Stare P.? Sa VETS sam isao 2005 na Visijadu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Mart 7, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Na kom si faksu BlackBite? Na VETS Onda znas Srgu iz NP,i Vukasina iz Stare P.? Sa VETS sam isao 2005 na Visijadu Srgu znam, za Vukasina nisam siguran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Mart 7, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Srgu znam, za Vukasina nisam siguran. Vukasin Ilijin..cale mu pre drzao Papilon Isli smo zajedno u Gimnaziju u StP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Mart 7, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Srgu znam, za Vukasina nisam siguran. Vukasin Ilijin..cale mu pre drzao Papilon Isli smo zajedno u Gimnaziju u StP. I dalje mi se nista ne javlja ;D Mozda i znam decka, ali ne znam da je to on. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Mart 7, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na kom si faksu BlackBite? Na VETS Kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Mart 7, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan U jbt pa ovde sve sami inzenjeri I ja sam zavrsio VETS al 2003. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Mart 8, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Na kom si faksu BlackBite? Na VETS Kolega Znam, znam, vidjam ja tvoju masinu ispred s' vremena na vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Mart 8, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan A ti si onaj sto blene u moju zverku? ??? :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Mart 8, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan U jbt pa ovde sve sami inzenjeri I ja sam zavrsio VETS al 2003. Pa daj onda neko idejno resenje za pravljenje motora....da imamo i mi "domace , a jako" , mozda ce nova Zastava da prihvati..... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Mart 8, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan A ti si onaj sto blene u moju zverku? ??? :o ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Mart 8, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Salim se bre. Pa sto ne pridjes da se upoznamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Mart 8, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Salim se bre. Pa sto ne pridjes da se upoznamo Pa jedino da se upoznam sa tvojim motorom, nisam te nikad zatekao u pravom momentu jbg. Svakako ako te primetim, javljam se obawezno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Mart 9, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan "...Двоје су се тако смували..." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Mart 9, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan I meni ovo lici na Evropsko razmisljanjeeeee nje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Mart 9, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...