Zille-nbg 1117 Napisano Novembar 20, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan moze i u nis, ima i tamo sta da se radi, ne brinite!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Novembar 20, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Daklem...Odradio svoje za danas... Zapro se...(i ispod miške!)...Iščačko NEŠTO malim prstićem iz leveg uveta :o... Promeno čarape... Jeo,pio...I sad odo da izobrćem nekolko krugića... ...Oko terenčeta ispred zgrade. ;D Magla,jebeš ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Novembar 20, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ooooo kakav covek!!! pa sacekaj, majku mu, krecem i ja za 15min, pa da obrnemo koji krug zajedno, i onako mi svetla ne valjaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Novembar 20, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan ...Pa ja da ti budem Svetlo na kraju tunela? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Novembar 20, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke na polozenom ispitu. Ruska ne daj se bice bolje next put,jbg shit se desava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Novembar 20, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ljudovi, ja se vratih, jbg, taman kad sam krenuo kuci, magla nestaje, pa je sada idealno za voznju... naravno, sve po ps, sa reflektujucim prslukom i osmehom na licu, ubio sam jos nekih 60km po nasem lepom maglovitom gradu... i nesam bio jedini, kolega ima koliko hoces, svi se voze, i brisu vizire Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackcat 8 Napisano Novembar 20, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: somewere from nowere Motocikl: atv 100cc,dvotakni zloca Prijavi odgovor kao problematičan ;D i ja sam briskala predveche,znam kako im je...ko guske u magli,hihiihihihhi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 20, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde neka neko proba www.wildmangulice.org da li mu se učitava ... Meni je u lokalu, pa ono.... ne znam da li se vidi "iz sveta" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Novembar 20, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde neka neko proba www.wildmangulice.org da li mu se učitava ... Meni je u lokalu, pa ono.... ne znam da li se vidi "iz sveta" Radi,radi!...Iz NBGD-a...Nema da brineš! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 20, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Radi,radi!...Iz NBGD-a...Nema da brineš! Hehe ... DOBRO JE! Prelazim onda na forum... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 20, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pu, BEMTI kad nema EDIT!!!! Hteo sam reći, prelazim da radim forum..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackcat 8 Napisano Novembar 20, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: somewere from nowere Motocikl: atv 100cc,dvotakni zloca Prijavi odgovor kao problematičan vidi se...i ako je magla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Novembar 20, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan mene mi neke nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Novembar 20, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan mene mi neke nesto A bre Asparaguse!!!...Ne bre na televizor!...Na KROMPJUTER bre! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Novembar 20, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Pa sto ne kazes.Ja izmenjao sve kanale na kablovskoj i nista.Idem da rasteram balavurdiju i da zaplenim komp ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Novembar 20, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan mene mi neke nesto A bre Asparaguse!!!...Ne bre na televizor!...Na KROMPJUTER bre! Pa sto ne kazes.Ja izmenjao sve kanale na kablovskoj i nista.Idem da rasteram balavurdiju i da zaplenim komp ;D Kralju,care i legendo! ;D Masivni pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackcat 8 Napisano Novembar 20, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: somewere from nowere Motocikl: atv 100cc,dvotakni zloca Prijavi odgovor kao problematičan hihihihihi...sto mi smeshno to!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano Novembar 20, 2009 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan Radi sajt i extra je, bice svinjokolja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Novembar 20, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Sreća je u Nama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackcat 8 Napisano Novembar 20, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: somewere from nowere Motocikl: atv 100cc,dvotakni zloca Prijavi odgovor kao problematičan hm... ;D da,blajbi...sam da me josh i primite... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Novembar 20, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan hm... ;D da,blajbi...sam da me josh i primite... Kad neko iskaze ovoliku zelju,pa mislim...kako ne primiti u mangulaju,jel tako"Blajbi"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackcat 8 Napisano Novembar 20, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: somewere from nowere Motocikl: atv 100cc,dvotakni zloca Prijavi odgovor kao problematičan juuu,aspare...pa ti gvirish? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 20, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan RAADI forum!!! samo još malo strpljenja.... pa ćete moći i da se prijavljujete... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Novembar 20, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan hm... ;D da,blajbi...sam da me josh i primite... Kad neko iskaze ovoliku zelju,pa mislim...kako ne primiti u mangulaju,jel tako"Blajbi"? Što se mene tiče,PRIMLJETA!...Samo još Maršal da odobri. DŽOOOOOOOOKKKKSSSSSEEEEEE!!!...Kude si bre,po ovu magluštinu??? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackcat 8 Napisano Novembar 20, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: somewere from nowere Motocikl: atv 100cc,dvotakni zloca Prijavi odgovor kao problematičan ma sad...ako me hocete,ochete...a ako ne,valjda ima ko hoce,ccccc :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...