uketic 59 Napisano Februar 21, 2010 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Danas pala vožnjica,od pedesetak km juče me prekinula kiša pa sam morao danas da nadoknadim kiwiju je prijao zimski san mašina samo prede ,jedino me malo vetar mučio ali kupio pantalone bolder cordura made in pakistan zlata vrede ;D a koštaju 6000din nove. Od sutra na posao motorom možda ;D i kod mene danas pali prvi kilometri na novoj makini, tj.52 km tacno. Ubi vetar al morao sam od opreme vunene duge gace, suskava trenerka pa farmerke, grejaci za kolena. Tako da nije bilo strasno. Nego reci de si uzeo te lone i kakve su? baci neku sliku Pozdrav! E pantalone sam kupio u radnji kompp na tošinom bunaru bilo neko sniženje 20% neznam da li važi još uvek zimski uložak koji se skida, cordura,protektori na kolenima i kukovima fenomenalne vozio sam oko 100kmh aosećaj je3 kao da sedim u sobi, znači neprobija vetar i hladnoća upšte stvarno odlične za preporuku evo linka baš su ove moje na slici http://www.kompp.co.rs/?pg=oprema&kat=pantalone&model=129 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan1979 22 Napisano Februar 21, 2010 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Banovci Motocikl: Suzuki Freewind 650 Prijavi odgovor kao problematičan hvala Uketicu vidimo se na putu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Februar 27, 2010 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan jesu univerzalini automati kod kineza ? skuteri 50cc 150cc ? i dal se vataju i na recimo kawasaki model ? kineski su 20-tak eura a original preko 100e molio bi moderatora da ovo prebaci u opsta pitanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Februar 28, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Aiiiii bre fatamorgana, pa drugari sad ce sezona samo sto nije. Bilo bi lepo da se malo aktiviramo, voznjice i to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano Februar 28, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta je ovo niko nista ne pise svi se danas vozaju a ja moram da radim uaaaaa :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 59 Napisano Februar 28, 2010 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas nemoram da radim ,ali moram da se vozim ;D evo upravo dosao sa voznje,bili ja i drugar do Rume ja taman izduvao masinu autoputem samo prede rrrrrrrrrrrrrrruuurrrrrrrruuuuuuuuuuuuu ihaaaaaaa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan1979 22 Napisano Februar 28, 2010 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Banovci Motocikl: Suzuki Freewind 650 Prijavi odgovor kao problematičan ja krenem danas da se provozam malo....obucem se ko eskim, sednem na makinu,,,, kresnem,,,, nista,,,, opet,,, opet nista,,, vergla al nece da upali. :-\ :-\ svecice masneee, crne :-\ ,,, ocistim , opet nece,,,,opet skinem svecice , opet crne,,, i tako jedno 4 puta i na kraju upalim nekako :o provozah se lepo, al makina nece da vuce, ebene svecice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 59 Napisano Februar 28, 2010 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Prebogata ti je smesa verovatno,stelovanje karba i bice ok verovatno ti i mnogo trosi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan1979 22 Napisano Februar 28, 2010 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Banovci Motocikl: Suzuki Freewind 650 Prijavi odgovor kao problematičan Prebogata ti je smesa verovatno,stelovanje karba i bice ok verovatno ti i mnogo trosi cuj mnogo trosi ;D ;D 5l na 50 km :o :o :o :o a tek sto ideeee :o dodje do 6000 obrtaja i tu se zaglavi :-\ prvom prilikom ga teram u servis da ga nasteluju, ima da leti ko zmaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 59 Napisano Februar 28, 2010 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Sto posto mu je prebogata smeša,evo moj drugar imao slične probleme i naštelovao majstor(dobar)karb i sad je sve u naboljem redu isto su mu bile crne svećice i salbo je vukao,koštalo ga 2000din. samo ga ušteluj dobro i ima da fercera, oni su novi neuštelovani čest slučaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Mart 7, 2010 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan dal je moguce da niko zadnja dva dana ni rec da napise... izgleda da su svi udarili u voznje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shepshi 1 Napisano Mart 7, 2010 In memoriam, 73 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno ja se maltene ne skidam sa motora zadnje 3 nedelje ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dalibor92 1 Napisano Mart 7, 2010 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, lepo vreme ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Mart 10, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan mrzim sneg , a motori mrze mene jer nisu pokriveni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1280 Napisano Mart 10, 2010 prisutan, 1140 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Danas pala vožnjica,od pedesetak km juče me prekinula kiša pa sam morao danas da nadoknadim kiwiju je prijao zimski san mašina samo prede ,jedino me malo vetar mučio ali kupio pantalone bolder cordura made in pakistan zlata vrede ;D a koštaju 6000din nove. Od sutra na posao motorom možda ;D i kod mene danas pali prvi kilometri na novoj makini, tj.52 km tacno. Ubi vetar al morao sam od opreme vunene duge gace, suskava trenerka pa farmerke, grejaci za kolena. Tako da nije bilo strasno. Nego reci de si uzeo te lone i kakve su? baci neku sliku Pozdrav! E pantalone sam kupio u radnji kompp na tošinom bunaru bilo neko sniženje 20% neznam da li važi još uvek zimski uložak koji se skida, cordura,protektori na kolenima i kukovima fenomenalne vozio sam oko 100kmh aosećaj je3 kao da sedim u sobi, znači neprobija vetar i hladnoća upšte stvarno odlične za preporuku evo linka baš su ove moje na slici http://www.kompp.co.rs/?pg=oprema&kat=pantalone&model=129 ja sam te bolder hlače kupio prosle godine na sajmu,i fakat su ok!! ne probijaju vjetar,manju kisicu...,uložak ,protrektori... provozah se ii ja malo kad sam gume stavio prije ovog zadnjeg kijameta ,da me želja mine... bilo hladno,ne za noge,zbog hlača ali mi je jakna malo kritična!! ali valjda ce i ovome doći kraj!! zimi mislim!!1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Rakic - NELE 0 Napisano April 12, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: Pecinci_Srem Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam kineski skuter u zameni....neznam sta snjim da radim ;D......ako nekog intresuje nekami se javi....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano April 12, 2010 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Ili vozi, ili stavljaj u oglase. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Rakic - NELE 0 Napisano April 12, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: Pecinci_Srem Prijavi odgovor kao problematičan zaomi da vozim ;D......sve nule na satu... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano April 12, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam kineski skuter u zameni....neznam sta snjim da radim ;D......ako nekog intresuje nekami se javi....... Ma kome treba to kinesko djubre! Salim se bato, resices ti to vec. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Rakic - NELE 0 Napisano April 12, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: Pecinci_Srem Prijavi odgovor kao problematičan Znam i ja da netreba nikom...ali i ja moram naci nekog da prodam.....drugog izbora nema.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Rakic - NELE 0 Napisano April 12, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: Pecinci_Srem Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam kineza u zameni ;D.......kad pocinju skupovi...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano April 12, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Znam i ja da netreba nikom...ali i ja moram naci nekog da prodam.....drugog izbora nema.... ;D Daj ga meni bato, odradicu ti u perionici? ;D P.S. Bato je l` znas nekog da prodaje Golf 2? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Rakic - NELE 0 Napisano April 12, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: Pecinci_Srem Prijavi odgovor kao problematičan kome treba bato......znam barem dvojicu koji prodaju Golfa......a za motor izvadi sedamsto evra i nemoras nista da radis.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shepshi 1 Napisano April 12, 2010 In memoriam, 73 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam kineza u zameni ;D.......kad pocinju skupovi...... Kojeg,kako šta...ajde malo opširnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Rakic - NELE 0 Napisano April 12, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: Pecinci_Srem Prijavi odgovor kao problematičan quigqi 200 supermoto ide 100tku sa mojih 120 kila i to kad mi duva vetar u ledja ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...