DuleTs 259 Napisano juče u 13:49 Svrati ponekad, 209 postova Motocikl: Dl 650/22; NT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Predavanje kao obaveza su ukinuta, ostaje samo da se polaže ispred Agencije za bezbednost saobraćaja. Upravo izađem na njihov sajt, juče nije bilo objavljenih termina za mart, danas svi termini popunjeni. Nije mi jasno da li su tolike navale ili je malo termina? U svakom slučaju frustrirajuće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 3145 Napisano pre 12 sati Drug član, 1240 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Jedno stručno pitanje. Sad mi ističe za koji dan ako već i nije C i CE kategorija. A i B mi važe do 2027.Da li mogu čekati 2027 da tad produžim dozvolu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAPARACO 188 Napisano pre 4 sati Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Možeš,naravno,samo do tad ne smeš da upravljaš vozilima koja zahtevaju C ili E kategoriju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 3145 Napisano pre 1 sat Drug član, 1240 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Ništa, uradio sam danas lekarski za sve pa ću sve da produžim da ne razmišljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...