BRACO 3312 Napisano Septembar 4, 2022 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ne, nemam ni ideju gdje tražiti ili možda napraviti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Septembar 4, 2022 (promenjeno) Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://m.ba.xlongseals.com/uploads/202016218/small/solid-rubber-ball49318251366.jpg Čvrsta gumena lopta M.BA.XLONGSEALS.COM Mi smo profesionalni proizvođači i dobavljači kuglica od čvrste gume u Kini, specijalizirani za pružanje... Zeznuo se, ja pomislio ovo u BiH negde Promenio Septembar 4, 2022 član Biker Q Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1777 Napisano Septembar 4, 2022 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ne, nemam ni ideju gdje tražiti ili možda napraviti Gumene kuglice | Pagum PAGUM.RS | Proizvodnja predmeta od gume Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3312 Napisano Septembar 5, 2022 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan @vidakn Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1777 Napisano Septembar 7, 2022 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan E jbg...Kucaj "gumene kuglice" na Google-u, ima još tih firmi koje prave te stvari, ja sam tako našao ove što sam ti linkovao, možda nađeš nešto.Video sam da se to dosta koristi u ribolovu i da ih ima u različitim promerima.E sad, u tvom slučaju je možda potrebno potrefiti i tvrdoću gume koja se iskazuje u šorima i postoje uređaji kojima se to meri http://www.tehnoalat.rs/sites/default/files/logo_konacan%5B1%5D_0.png Ispitivanje tvrdoće gume – šorometri | TEHNOALAT D.O.O. WWW.TEHNOALAT.RS Mobilni uređaji za ispitivanje tvrdoće gume - šorometri Prenosivi durometri – šorometri, za ispitivanje tvrdoće gume, plastike, kože i svih ostalih mekih materijala, “INNOVATEST” – Holandija. - po Shore A i Shore D metodi - izrađeni po standardima DIN 53505, ASTM D224D i ISO 868 - u kutiji sa INNOVATEST ili UKAS (United Kingdom Accreditation Service) sertifikatom ITSHA1 Za Shore A merenje tvrdoće. Jednostavan za upotrebu i očitavanje. Za moblina i stabilna merenja (stalak po porudžbini). Sa kontrolnim blokom (etalonom). Probojna igla sa tupim konusom, ugla 35º. Ne znam o kom se pritisku radi i da li je tvrdoća gume bitna uopšte u tvom slučaju.Uglavnom sve te firme koje se bave ozbiljno tim poslom trebalo bi da imaju ove uređaje za merenje tvrdoće gume.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3312 Napisano Septembar 7, 2022 (promenjeno) Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ima dobrih ljudi svuda Promenio Septembar 7, 2022 član BRACO 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3312 Napisano Septembar 7, 2022 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Legenda kaže da je nekad bio i policajac koji je pomogao kamiondžiji da zamijeni gumu.. Definitivno iz ove tvz. ptičije perspektive vizuelno najjači utisak mi je ostavla crveno bijela multistrada, + sa nekim izduvom je uspio da protrese i kamion Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 553 Napisano Septembar 9, 2022 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan On 29.8.2022. at 20:48, BRACO je napisao: @Andrej_HotstepperBr.181 i 184 pa tu u 184 ima kuglica Truck-Europe, 930.114 , 47 FUEL SYSTEM, 195 ADBLUE CONTAINER AND LINES - Catcar.info WWW.CATCAR.INFO Proverio sam kod ovih mojih (Mercedes-Benz Centar Komercijalnih Vozila) šta imaju na stanju: A0001420019, ima jedan komad u carinskom skladištu, VP cena 2.726,17 din A0001420319, rok isporuke 5-7 dana, VP cena 35.298,54 din A0001420519, ima 1 komad u carinskom skladištu, VP cena 44.626,86 din Ako ti nešto od toga znači javi pa da ti dam kontakt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Septembar 10, 2022 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan One za ribolov su sa rupom a ne znam ovi sto se igraju rata sta koriste za one replike pusaka, mada mislim da su te njihove kuglice 6 mm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Septembar 12, 2022 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan U ovom trenutku ne proverena informacija,tj ne znam dal je jos aktuelno. Bila je neka zena u Beogradu koja je nasledila radnju od muza, pravili su prouzvode od gume. Meni je pravila neke specificne nosace motora, pod specificne mislim ultra skupe,za glisere i jahte. Proces je bio sledeci, donesem joj stari nosac,ona izmeri tvrdocu gume , kaze cenu i za par dana na moj nosac nalepi novi gumeni deo koji izlije. Kako izlije nemam pojma, da je radilo posao jeste. Da je krace trajalo od originala jeste, da nije bas estetski bilo vrhunsko resenje nije, da je bilo 7 puta jeftinije - jeste. Ona je radila u garazama u Vjekoslava Kovaca,kod Olimpa, dal i dalje radi i dal moze lopticu da napravi - ne znam. Ako je neko blizu moze da proveri dal moze gospodja da pomogne nasem kolegi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Septembar 12, 2022 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan @BRACOAko nadjes kuglicu, il ceo deo u UK mogu da dovucem do Beograda za male pare,imam neke transportere koji svake dve nedelje dolaze i dovoze robu koju narucim na njihovu adresu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5973 Napisano Septembar 12, 2022 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan @Andrej_Hotstepper, sta mislis da li bi Kozić mogao da napravi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7776 Napisano Septembar 12, 2022 (promenjeno) Drug član, 809 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Student je napisao: U ovom trenutku ne proverena informacija,tj ne znam dal je jos aktuelno. Bila je neka zena u Beogradu koja je nasledila radnju od muza, pravili su prouzvode od gume. Meni je pravila neke specificne nosace motora, pod specificne mislim ultra skupe,za glisere i jahte. Proces je bio sledeci, donesem joj stari nosac,ona izmeri tvrdocu gume , kaze cenu i za par dana na moj nosac nalepi novi gumeni deo koji izlije. Kako izlije nemam pojma, da je radilo posao jeste. Da je krace trajalo od originala jeste, da nije bas estetski bilo vrhunsko resenje nije, da je bilo 7 puta jeftinije - jeste. Ona je radila u garazama u Vjekoslava Kovaca,kod Olimpa, dal i dalje radi i dal moze lopticu da napravi - ne znam. Ako je neko blizu moze da proveri dal moze gospodja da pomogne nasem kolegi. Žena je faca. Pravi nosače motora, pogotovo kad trebaju ojačani. Silen blokove, ramena na kolima. Radila mi onomad na jednoj trkalici, koju sam pravio, nosače motora. Sva tri, prodao sam auto sa njima. Kontakt: 011/2405028 064/0793767 Promenio Septembar 12, 2022 član the_doctor 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7185 Napisano Septembar 12, 2022 Drug član, 2997 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, abarth_maniac said: @Andrej_Hotstepper, sta mislis da li bi Kozić mogao da napravi? Umeo bi 100%, samo je pitanje cene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3312 Napisano Septembar 13, 2022 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Poslao upit i prenio vaša pozitivna mišljenja Milici i dobio zahvaljenje za vas i za mene odgovor da će sutra provjeriti da li imaju. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Septembar 14, 2022 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Napeto je krajnje. Javi ishod, i dalje stoji ne vezano za kuglicu, ako sta od delova nadjes jeftinije u Engleskoj, javi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3312 Napisano Septembar 14, 2022 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Negativan odgovor, pregledalala je i nema ali je rekla da je pozovom da mi da savjete oko uradi sam.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17014 Napisano Septembar 14, 2022 Integrisan, 8303 postova Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje da ti pokaže kako 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7693 Napisano Septembar 14, 2022 -, 1747 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Kakve kuglice se koriste za Airsoft, jel mogu te? Nisu metalne sigurno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6716 Napisano Septembar 15, 2022 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 607 Napisano Septembar 15, 2022 drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, ser said: Kakve kuglice se koriste za Airsoft, jel mogu te? Nisu metalne sigurno... Plastične 6mm. Ne znam samo koliko su dobre za to jer pucaju i krune se pri udarcu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7693 Napisano Septembar 15, 2022 -, 1747 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Ima i one gumene kuglice za pecanje koje se prave u razlicitim dimenzijama (ima i od 5mm). Ona supljina kroz koju prolazi najlon bi mogla da se napuni necim (super lepak ili neki drugi npr). Mozda to moze da se zbudzi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3312 Napisano Septembar 15, 2022 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Čuo sam se sa Milicom, ona je za besplatnu pomoc oko izrade ali bih ja morao izraditi alat..pa ću vidjeti koliko je to izvodljivo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3312 Napisano Septembar 15, 2022 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Nevjerovatno zvuči ali vremenom sam izrovio dosta normalnih ljudi na dosta mjesta...ništa čovjeku neda snagu i optimizam nego kad u moru kretena naleti na nekog normalnog. Ja sam odlučio da se borim kontra oružjem. Da pomažem i pustam. Od jastuka na prikolici(to je kao opruga amortizera na motoru) kog sam poklonio nekom liku iz Banje Koviljače, kopčanja dijagnostike za 0 para raznim nepoznatim likovima, ustupanje mjesta u koloni i sl. To ih zbunjuje i razoružava.. Naravno da poneki indijanac misli da je pobijedio obilazeći naveče kolonu pa ulazeći na kontra prilaz ali je ostao zbunjen narednog jutra kada su "normalne" osobe iz špedicije ostalima uradile papire prije nego njemu. Gledam te normalne špediterke i kontam, ko ga jebe, jesmo manjina ali dali smo im gol. Moj zaključak: Mislim da ima dosta ljudi koji žele da vrate moral i normalu više nego da uzmu tih pet deset ili dvadeset eura. A i prirodno je da se sve vrti u krug pa tako se nadam da ćemo dočekati opet neko normalno vrijeme gdje će lopov opet da se crveni a ne kao juče došao da me pita da glasam za njega(u bosni su izbori). 26 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3312 Napisano Septembar 16, 2022 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko od urednika možda čita ovu temu, ako bi mogli da je stave na otključano za neregistrovane članove kao što su nam žene da im pošaljemo link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...