vex 4754 Napisano Avgust 4, 2022 (promenjeno) Drug član, 510 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Vracam se kuci veceras oko 22 zatvoren magistralni put Pozarevac- Kladovo u Stigu, udes. Obilazim okolo stizem u VG ponovo komplet zatvoren Prema Golupcu, pitam policajca sta se desilo, kaze udes sa smrtnim posledicama. Jbg I'ma moto zurka u VG, guzve I ovako. Pa zar ne moze bar 10 dana bez ovoga Promenio Avgust 5, 2022 član vex 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1722 Napisano Avgust 4, 2022 Drug član, 1066 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Vrucine, slabo ljudi spavaju. Vozi se brze sto kola sto motor, ne prave se pauze... Padne koncentracija i eto udesa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4754 Napisano Avgust 5, 2022 (promenjeno) Drug član, 510 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Update, nije kolega poginuo. Traktorista neosvetljen, sustigao ga auto I to je to. Vozac I putnici teske povrede , traktorista preminuo . Poznavao Sam nastradalog znam I povredjene. Za saobracajku u Stigu nemam info Promenio Avgust 5, 2022 član vex Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6469 Napisano Avgust 5, 2022 Enduraš, 6416 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan To mi nikako ne ide u mozak. Kod Kineza led lampe na baterije kakve hoćeš za 200-300 din ima, šta im teško da okače to na traktor, lampa staje u dzep ???? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1722 Napisano Avgust 5, 2022 Drug član, 1066 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan pre 52 minuta, aca-pn je napisao: To mi nikako ne ide u mozak. Kod Kineza led lampe na baterije kakve hoćeš za 200-300 din ima, šta im teško da okače to na traktor, lampa staje u dzep ???? Ne osvetljenost traktora je mnogo prisutnija od Beograda ka dole nego u Vojvodini. To je činjenica, mada i u Vojvodini ima neosvetljenih. Iskreno, to je čista neprosvešćenost ljudi. Bezobrazluk, glupost da sa vozilom ideš neosvetljen. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3982 Napisano Avgust 5, 2022 Astro Puki krsi sva pravila!, 966 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50, X max 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam tako pre par godina vracajuci se iz Valjeva iz provoda zamalo pokupio 2 biciklista. Vozili magistralom bez osvetljenja idioti,na nekih 20m od njih sam video one macje oci u pedalama. To im je spasilo glavu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4754 Napisano Avgust 5, 2022 Drug član, 510 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Update o prvom udesu- Stig motorista ,cujem da je iz Drmna sustigao traktor+ prikolicu sinoc oko 21.30. Cujem da je relativno Dobro , u bolnici. Ako neko I'ma info neka Javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...