djole_kg 30 Napisano Jul 29, 2022 U prolazu, 28 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Piaggio MP3, Peugeot Vivacity 3 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege, hteo bih da farbam i krpim svoj skuter (piaggio mp3, pa me zanima preporuka za nekoga ko to radi na teritoriji Kragujevca). Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10374 Napisano Jul 30, 2022 Drug član, 3393 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Između Topole i Aranđelovca u mestu Banja znam tipa,krpi,farba,ekstra radi...Od auta čudo napravi,kači radove na Instagram...Ako ne nađeš...?Malo je podalje ali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole_kg 30 Napisano Jul 30, 2022 U prolazu, 28 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Piaggio MP3, Peugeot Vivacity 3 Prijavi odgovor kao problematičan Moze, posaljite mi neki kontakt. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10374 Napisano Jul 30, 2022 (promenjeno) Drug član, 3393 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan 0656544376 Veljko Nalazi se preko puta bazena Bajkal. Promenio Jul 30, 2022 član shoyyka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...