Jovan CBR 22 Napisano Jul 28, 2022 U prolazu, 20 postova Lokacija: Ruma, Srbija Motocikl: Honda CBR 1000F Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima! Na CBR 1000F1 sc21, je montirana nova pumpa za gorivo, jedanput pri kontaktu odradi par puta i stane, ali tokom vožnje počne da cakće sve vreme. I svaki sledeći put neće da stane.Pritisak? Struja? nešto treće? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21980 Napisano Jul 28, 2022 Integrisan, 9491 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pumpa je pulsna, hodam i kucam pa cu biti kratak.100000km sam presao sa sc21 bez pumpe, predlazem i tebi isto.Slavinu i filter na crevo... Sent from my EML-L09 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21980 Napisano Jul 28, 2022 Integrisan, 9491 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pumpa je niskog pritiska i kada u loncicima bude 0.3bara ona staje... Kako gas dodajes ona ubrzava svoj rad. Sent from my EML-L09 using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rex 432 Napisano Jul 28, 2022 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: beograd, Motocikl: pantelija Prijavi odgovor kao problematičan struja.meni na panteliji kad sam ga kupio palila se kad dam kontakt i posle se ugasi.kasnije u vožnji se upali pa radi kolko treba pa ugasi. nakon majstora električara sad stalno radi ne smeta mi a nemam želje da mi opet čačkaju po struji na motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan CBR 22 Napisano Jul 28, 2022 U prolazu, 20 postova Lokacija: Ruma, Srbija Motocikl: Honda CBR 1000F Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi, videću da li ću je rešiti ili skinuti, čujemo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21980 Napisano Jul 28, 2022 Integrisan, 9491 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Imas po forumu (mogu i ja da iskopam) tamo 2009 sam na sc21 ugradio i stik bobine od cbr1000rr, to je vec osetno poboljsanje (mirniji rad i lakse startovanje, ne ocekivati cuda ) . Sto se napajanja goriva tice, karburatori odozdole imaju dva prihvata za gorivo, svaki sam zasebno napajao sa po jednim el. ventilom (mali je protok kroz samo jedan. Das kontakt, ventili otvore i prirodnim padom pune loncice. Gas je primala do kraja, ceo rezervoar izvuce bez pumpe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan CBR 22 Napisano Jul 30, 2022 U prolazu, 20 postova Lokacija: Ruma, Srbija Motocikl: Honda CBR 1000F Prijavi odgovor kao problematičan Pumpa je izbačena, motor vuče odlično lepo radi. Hvala svima na odgovorima i doktoru za sc21 @N.F.S.Pozdrav svima! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8150 Napisano Jul 30, 2022 Ne silazi, 2135 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Moram da te ispravim,N.F.S. nije doktor samo za to,ima on toga ihaaaaa. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21980 Napisano Jul 30, 2022 Integrisan, 9491 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na lepim recima Kada pumpu raskacis taman ti ostanu dva creva (dovod i odvod ka karburatorima) u koja umetnes filter goriva! Ako je rezervoar rdjav, stavis prvo filter za dizel pa ispod njega za benzin (ja sam koristio metalni fradov). Zaustavljanje goriva sam resio sa dva elektro ventila, ona koja se ugradjuju za gas/benzin u automobile. Jedan nije imao dovoljan protok, a karburatori taman imaju dva dovoda (izmedju prvog i drugog i izmedju treceg i cetvrtog karburatora, svaki napajas sa po jednim ventilom a iznad njih dovod/racva 8mm. Vezes da otvaraju na kontakt (preko nekog osiguraca), cim ugasis masinu zatvaraju gorivo. Izvinjavam se sto dva puta napisah za el. ventile, zaboravih za odgovor iznad 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Jul 30, 2022 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da se nadovezem na kolegu Nenada. Ja sam ugradjivao kao sistem orotiv kradje, istu varijantu, ali da pusti kad se ukljuci poziciono svetlo. Tako da ako neko upali motor bez pozicije, ugasi se posle par sekundi. A pozicija vuce vrlo malo struje, tako da i ako se ukljuci pre startovanja, nije problem, ne nosi veliki deo struje sa aku. A i bez nje ce upaliti na gorivo koje je u loncicima, pa ukljucis poziciju posle 3-4 sec nakon startovanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...