sasa ns 1 3067 Napisano Jul 25, 2022 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan postoji više vsta šelni a mene zanimaju neke manjih dimenzija koje pašu na auto moto industriju.Šta i koje vrste za razne namene ,kvalitet i gde mogu da se pazare .Mene konkretno zanima novi sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6798 Napisano Jul 26, 2022 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Kod Würtha...može i internet prodavnica. Za neke pozicije savršeno radi i "obična" plastična vezica...naravno da je kvalitetnije izlivena. To nalazim prilično dobro kod Wobyja...izbegavati one iz kineskih radnji. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matke92 695 Napisano Jul 26, 2022 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RS 125; Derbi GP1 250; Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan I mene zanima pošto večitu muku mučim sa onim opruga šelnama malim za creva od goriva i vakuma. Evo slike na šta mislim: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 8092 Napisano Jul 27, 2022 (promenjeno) Drug član, 842 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @matke92 Tih šelni ima kod ovih što prodaju delove za autogas. Kada bih kupio set za ugradnju za sva mala creva bi one došle. Mogle su da se kupe i odvojeno naravno. Ovi mi prvi padaju na pamet: Auto gas oprema, Auto gas ugradnja, Beograd, Srbija. plinski uredjaji, rezervoari , sekvent setovi, multiventili, dodatna oprema, kapalice, aditivi za motore WWW.UNIONKARIC.RS Autogas beograd, auto gas beograd, ugradnja seqvent auto gasa, AutoGas - Auto Gas Servis... Promenio Jul 27, 2022 član the_doctor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...