kokot 559 Napisano Jul 23, 2022 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Super Tenere XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan Postovanje, na zalost sad sam prosao autoputem i vidim da je bio udes motocikliste. Jedina stvar koju sam vidio jeste da je cisto bijela kaciga na zemlji i tovare neki unisten motor na slepku. Neko vise informacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5665 Napisano Jul 23, 2022 Drug član, 2519 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj odma u fatal accidents. Dosta ih je 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4157 Napisano Jul 23, 2022 Drug član, 937 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Inače, u prošlih mesec dana sam lično naišao na tri ne fatalna udesa motora na potezu Autokomanda - Gazela prema NBG. Ne znam šta su uzroci ali delovalo je da je do provlačenja između traka u vožnji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 304 Napisano Jul 24, 2022 Svrati ponekad, 312 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Bile su 2 kacige,motor je neki naked i srebrni Rav4 ispred... Kad sam naisao nije bilo motociklista a ja sam se spustao ka Sajmu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...