Bokes 2982 Napisano Januar 15, 2023 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Terate vi to ko da vas djavoli jure Super putopis a snimak je šlag na tortu Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8382 Napisano Januar 15, 2023 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Neće Nole više da bude zadnji, sad je kupio, da ne kažemo, motor.. Saš vidiš kako Musa dere jarca... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano Januar 16, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Ja generalno volim da vozim pozadi, i pogotovo za snimke je lepo kad ih sve tu vidim ispred, a kad sam napred onda uglavnom snimam sam sebe i nije mi neki gušt. A ovde sam uglavnom bio napred jer sam već vozio ovo isto pre nekoliko godina za razliku od ostale troice. @ProMaster na Trejseru će biti pesma pozadi, još ima šifter ihaaaaaPoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8382 Napisano Januar 16, 2023 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Kukala im majka kad ti voliš da budeš pozadi... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4463 Napisano Februar 25, 2023 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4463 Napisano Februar 25, 2023 (promenjeno) Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan otprilike u isto vrjeme bilo sam i ja sa grupom Čaćana i Kladovčana. Inače čestitam na dobrom putopisu i svaka slika mi je poznata pa i oni medvjedi. Promenio Februar 25, 2023 član mile fazer 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivandeka 194 Napisano Februar 25, 2023 Svrati ponekad, 153 postova Prijavi odgovor kao problematičan otprilike u isto vrjeme bilo sam i ja sa grupom Čaćana i Kladovčana. Inače čestitam na dobrom putopisu i svaka slika mi je poznata pa i oni medvjedi.Mile, nisu samo Čačani-bilo je i nas Gornjomilanovčana...Послато са M2003J15SC помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivandeka 194 Napisano Februar 25, 2023 Svrati ponekad, 153 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imače, ako nekog inteteresuje sa foruma.....na drugoj slici koju je Mile objavio se vidi Tracer 09 ČA tablica...na prodaju je, ima ga na PA, vlasnik je moj kum, ko traži takav motor neka pogleda oglas, svaka reč tačna, zavređuje pažnju a cena je mislim podlažna silidnoj korekciji...kum stariji čovek sa duhom mladića, kupio XR pa Trejsi traži novog zadovoljnog vlasnika..Послато са M2003J15SC помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4463 Napisano Februar 25, 2023 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pre 41 minuta, ivandeka je napisao: Mile, nisu samo Čačani-bilo je i nas Gornjomilanovčana... Послато са M2003J15SC помоћу Тапатока Ah ovi državni pravnici, sve moraš priznati. prihvacam lapsus. Tracer 09 perfektan, potvrđujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano Februar 25, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Znači nisam pogresio kad sam posle Honde uzeo Tracera 900. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2106 Napisano Februar 25, 2023 Drug član, 788 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Одлична тура, природа, пут, Румунке ( сва срећа па ми жена није члан форума) колико видим били смо у истом периоду, само што сам ја кренуо 22.07 са групом из Деспотовца, Београда, Ниша, Лознице. Било је нас 11орица, добра екипа, позитива. Ако ми се обе године не изјалови Стелвио, Румунија је сигурна 100% 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano Februar 27, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan On 25.2.2023. at 13:42, mile fazer je napisao: otprilike u isto vrjeme bilo sam i ja sa grupom Čaćana i Kladovčana. Inače čestitam na dobrom putopisu i svaka slika mi je poznata pa i oni medvjedi. Hvala Mile. Rumunija po meni nezaobilazna u godišnjem kalendaru. TA perfektna, nikoga neće ostaviti ravnodušnim to je sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeleniZub 130 Napisano Februar 27, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Honda NC750 DCT 2021 Prijavi odgovor kao problematičan @Nole Bg Svaka cast, procitao, uzivao i mastao da i ja jedan dan odvezem sebe tamo. Ziveli! Promenio Februar 27, 2023 član ZeleniZub 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chuky 94 Napisano Mart 10, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Kladovo Motocikl: Suzuki INTRUDER C800 VOLUSIA Prijavi odgovor kao problematičan On 25. 2. 2023. at 14:17, ivandeka je napisao: Mile, nisu samo Čačani-bilo je i nas Gornjomilanovčana... Послато са M2003J15SC помоћу Тапатока I Slovenaca I jedan Makedonac... EX YU ekipa... Jedino Crnogoraca ne beše. Promenio Mart 10, 2023 član chuky Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivandeka 194 Napisano Mart 11, 2023 Svrati ponekad, 153 postova Prijavi odgovor kao problematičan I bosanaca i nivosađana Sale.......samo ne iz CG, tačno...Послато са M2003J15SC помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wildserbian 264 Napisano Maj 11, 2023 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...