sasa.ventil 18 Napisano Jul 24, 2022 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Cacak Motocikl: gsx-r 600 Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5635 Napisano Jul 24, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1742 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan E da, umalo da zaboravim, ako sretnete medu na Transfagarasanu, samo mu recite " Će Faće" i sve okPoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 950 Napisano Jul 24, 2022 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Nole! Prvi put smo na nekoj duzoj voznji zajedno i bez zamerki apsolutno. Lako se sve dogovaramo, nema komplikacija, a i odlicno si razradio ceo plan pre pocetka, nije tu imalo sta da se doda kad organizujes sve na vreme dobro. Takodje stil voznje nam je dosta slican (bahati mamlazi) i onda je pravo uzivanje voziti. Steta sto nismo stigli da se fotkamo kad smo zamenili motore, jbg kad su Nole i Sensei odmah po defaultu postali bahati mamlazi na GS-u cim su seli, jedva ih stigoh Hondom Uglavnom sva tri dana pozitivna atmosfera, mnogo zezanja na racun svih, bez ikakvih problema na putu, dobra zabava u svakom slucaju. Nadam se da cemo gaziti jos mnogo kilometara zajedno o/ 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5635 Napisano Jul 24, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1742 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Ooooo daaaaaaaPoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajja 175 Napisano Jul 24, 2022 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Bela Crkva - Banat Motocikl: MT-09 TRACER Prijavi odgovor kao problematičan On 21.7.2022. at 23:35, Nole Bg je napisao: sad mi je jasna ova slika iz Bele Crkve, eto a ja sa drugarima iz Vrsca tada u Novi Pazar na cevape i sve po redu a nazad siroko pa na Zlatibor i Cacak, svaka cast na pisanju ali i voznji 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Jul 24, 2022 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo @Nole Bg...putopis ekstra,slike top..Vrlo rado procitam svaki tvoj putopis,zaista kao da sam vozio sa vama. Super ekipa je bila ,tako da verujem, pored voznje je i za*ebancija sigurno bila kvalitetna. Vreme vas je posluzilo,ni jedan incident....to je sve sto treba ljudima na 2 tocka.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 264 Napisano Jul 24, 2022 Fat and furios, 595 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan Bravo i hvala za lijepo stivo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5635 Napisano Jul 25, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1742 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Bravo @Nole Bg...putopis ekstra,slike top..Vrlo rado procitam svaki tvoj putopis,zaista kao da sam vozio sa vama. Super ekipa je bila ,tako da verujem, pored voznje je i za*ebancija sigurno bila kvalitetna. Vreme vas je posluzilo,ni jedan incident....to je sve sto treba ljudima na 2 tocka.. Trudio sam se da prenesem svoje utiske najbolje što sam znao i mogao. Uz put da se i podele informacije sa terena koje mogu biti znacajne ua sve buduće, potencijalne putnike ovom ili sličnom rutom. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3440 Napisano Jul 25, 2022 Drug član, 294 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, gavrela je napisao: Steta sto nismo stigli da se fotkamo kad smo zamenili motore, jbg kad su Nole i Sensei odmah po defaultu postali bahati mamlazi na GS-u cim su seli, jedva ih stigoh Hondom Ovo što ste menjali motore, znaš na šta mi liči? Epska izreka "SKINI SE NEĆU TI NIŠTA" Lepu uslugu ste im učinili...Ja već vidim za kratko vreme još dva GS-a na forumu... Što je pozitivno iz svakog ugla!!! 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3440 Napisano Jul 25, 2022 Drug član, 294 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Šala mala, nema ljutnje... A i sam sam bio "žrtva" takve zavere... Samo probaj, čisto da imaš predstavu o čemu se radi... Sad znam o čemu se radi, a videće uskoro i @Nole Bg i @fitsensei 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5635 Napisano Jul 25, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1742 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Eh, želje su jedno a trenutne mogućnosti nesto drugo. Mada nikad se nezna, možda se zabode neka 6-7-ica na lotuPoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5635 Napisano Jul 29, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1742 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Gledaćemo da ubacimo neki video klip, @DarkoČa će imati tu čast da se igra sa materijalom sa kamere GoProPoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Jul 29, 2022 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Napravićemo neki klipić, može, možeПослато са SM-S901B помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8238 Napisano Avgust 1, 2022 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Браво, уживах читајући, гледајући фотке и сећајући се мојих путешествија по ТА и ТФ које прођох бициклом са обе стране и са мојом тонажом оба пута умал умро нисам, но сад је ред за скутер ал то остављам можда за неку наредну годину две. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5635 Napisano Januar 13, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 1742 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Obećali smo jedan filmić odavno ali što se kaže bolje ikad nego nikad. UživajtePoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 12 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Januar 13, 2023 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugaru što je uradio. Snimak je Послато са SM-N970F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4606 Napisano Januar 14, 2023 Drug član, 998 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Snimak je fantastičan! Retko kad imam strpljenja da pogledam cele snimke, ali ovaj je izuzetak. Zavalio sam se i uživao, opustio me je kao da sam ja vozio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8110 Napisano Januar 14, 2023 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Isto i ja, a kulminacija je bila kada je krenuo Higway Star od Deep Purple... Znači, sada bih mogao da krenem 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5610 Napisano Januar 14, 2023 Drug član, 1403 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Оног ко је @gavrela дао дозволу треба у затвор сместити. Доживотна робија. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5635 Napisano Januar 14, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 1742 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Lepo je čuti pozitivne komentare, i drago mi je da ste uzivali. Hvala drugariPoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 950 Napisano Januar 14, 2023 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 58 minutes ago, Marko05 said: Оног ко је @gavrela дао дозволу треба у затвор сместити. Доживотна робија. Meni dozvolu niko nije dao, ja sam je kupio!11 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5610 Napisano Januar 14, 2023 Drug član, 1403 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, gavrela je napisao: Meni dozvolu niko nije dao, ja sam je kupio!11 Вала трошиш је за све паре. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-bandit1200 272 Napisano Januar 14, 2023 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: N.Beograd Motocikl: VIRTUELNI Prijavi odgovor kao problematičan sjajan put i video 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5635 Napisano Januar 14, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 1742 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Meni dozvolu niko nije dao, ja sam je kupio!11, bahati mamlazPoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Januar 15, 2023 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Msm da sam na jednom Rumunskom dnevniku nakon I dana vožnje video prilog kako spikerka pominje bahatu vožnju pojačan intenzitet dvotočkaša i oprez za ostale učesnike u saobraćaju, da voze ko sumanuti pogotovo preko pune linije i prekoračenje brzine. I da su jednog sa Yamahom što je bio parkiran pitali kako objašnjava takav vid vožnje rekao:" šta me pitate, pospadaše mi delovi jureći ove koferaše"Послато са SM-N970F помоћу Тапатока 1 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...