colnago 35 Napisano Jul 5, 2022 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd=Rakovica Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan 25 Jun, 2022, 07:27 Ocena: +4 Nakon 3 godine posedovanja ovog motorića i pređenih 16.000 km mahom po celoj Srbiji, bez ijednog i najmanjeg kvara, 90% sa suvozačem, 13.avgusta krećemo supruga i ja na more, Krf. Do sada je bilo samo 3 servisa sa zamenom ulja i filtera, nove Metzeler Tourance gume, i jedna sajla kvačila. Poslednja testirana potrošnja, mada to nerado radim ali eto čisto da znam, sa 2 puna rezervoara,dvoje na motoru plus kofer i bisage, tura Beograd-Goč-Beograd bila je, prvi rezervoar 3,92 a drugi 3,88 l na 100 km. Bio je i uspon na vrh Goča. Kle ko Kle. Moglo bi biti više snage na manjim obrtajima i po meni ništa više. Ja čak ni sa kočenjem nisam nezadovoljan. A, da, da ne zaboravim, sedište sam već nakon prvih par meseci, i odvaljivanja dupeta do Kladova i nazad, preradio kod Srleta u Surčinu, i za tada 120 evra rešio problem za sva vremena. Opšti utisak je da je KLE NEZAJEBIV motor, lagan, upravljiv, za grad i provlačenje kao biciklica, za ture po Srbiji bez greške. Samo prede. Obzirom da izbegavamo Auto puteve, putna brzina 80-90 i uživanje. Nisam ga terao preko 140 kmh. Imam utisak da je neuništiv. Naravno, nije tako,ali za odnos cene i kvaliteta,stvarno dobar motorić za te pare. Šteta što se ne pravi odavno, ali da imam prilike, iako je tehnološki prošli vek, ne bih razmišljao, kupio bih nov. Sad za put u Grčku, 1100 km u jednom pravcu,sa spavanjem u Makedoniji ( mislim da je 500 km) u danu sasvim laganica, planiram servis kod mog druga Alje i da ga ispretresa malo, i ništa više. U bisagama dve unutrašnje rezervne , sprej za krpljenje guma, sajla sa vljčićem na kraju i par luster klema, rez. sijalica, par ključeva i imbusa i ništa više. Šta nam bog da. Kada se vratimo sa Krfa, biće jedan izveštaj,fotkice i to je to. Nakon 3 godine i beskrajnog uživanja sa ovim prelepim motorićem, moraćemo nažalost da se rastajemo. Život ide dalje, kako se produžavaju rute i rastu ambicije, odlučili smo supruga i ja da pređemo na nešto veće. A opet da može i po gradu. Odluka je pala na BMW 800 Gs. Kle će biti prodat da neko drugi uživa, šteta je da stoji. Uzdravlje pa se uskoro čujemo sa putešestvija po Grčkoj. 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kokot 559 Napisano Jul 6, 2022 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Super Tenere XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put, ja jedva cekam izvjestaj sa puta obzirom da sam ja moj put planirao za sredinu avgusta do Lefkade isto sa djevojkom. Doduse ja sam prije par dana uzeo Super Teneru 1200 tako da je mnogo udobnija nego predhodni CBF600 iako je bio napravljen za touring. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BataJova 277 Napisano Jul 6, 2022 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Honda CBF 600n Prijavi odgovor kao problematičan Ma krenes ranije i stignes uvece da ne trosis dane.. Ja planiram ili Grcku ili Bugarsku avgusta sa skuterom od 250ccm i to u jednom pravcu 600km gore dole.. Granice vam nece biti problem, bicete na svakoj u prvih 5 sigurno, tako da slobodno cepaj sve u jednom danu.. Srecan put i lep provod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
penumbra 135 Napisano Jul 6, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Goettingen-Beograd-Krusevac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja krecem sad za vikend na Krf. Spavam na Ohridu negde gde nadjem smestaj. Idem sa CRF300L. Kada se letovanje zavrsi, trajekt do Ankone pa kroz Alpe do Getingena kod devojke na par meseci. Pripreme odradjene Jos da se spakujem i paljba. Promenio Jul 6, 2022 član penumbra 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
colnago 35 Napisano Jul 14, 2022 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd=Rakovica Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan On 6.7.2022. at 15:52, penumbra je napisao: Ja krecem sad za vikend na Krf. Spavam na Ohridu negde gde nadjem smestaj. Idem sa CRF300L. Kada se letovanje zavrsi, trajekt do Ankone pa kroz Alpe do Getingena kod devojke na par meseci. Pripreme odradjene Jos da se spakujem i paljba. Druže jesi li na Krfu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nebojša S 73 Napisano Jul 15, 2022 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan On 5.7.2022. at 4:43, colnago je napisao: 25 Jun, 2022, 07:27 Ocena: +4 Nakon 3 godine posedovanja ovog motorića i pređenih 16.000 km mahom po celoj Srbiji, bez ijednog i najmanjeg kvara, 90% sa suvozačem, 13.avgusta krećemo supruga i ja na more, Krf. Do sada je bilo samo 3 servisa sa zamenom ulja i filtera, nove Metzeler Tourance gume, i jedna sajla kvačila. Poslednja testirana potrošnja, mada to nerado radim ali eto čisto da znam, sa 2 puna rezervoara,dvoje na motoru plus kofer i bisage, tura Beograd-Goč-Beograd bila je, prvi rezervoar 3,92 a drugi 3,88 l na 100 km. Bio je i uspon na vrh Goča. Kle ko Kle. Moglo bi biti više snage na manjim obrtajima i po meni ništa više. Ja čak ni sa kočenjem nisam nezadovoljan. A, da, da ne zaboravim, sedište sam već nakon prvih par meseci, i odvaljivanja dupeta do Kladova i nazad, preradio kod Srleta u Surčinu, i za tada 120 evra rešio problem za sva vremena. Opšti utisak je da je KLE NEZAJEBIV motor, lagan, upravljiv, za grad i provlačenje kao biciklica, za ture po Srbiji bez greške. Samo prede. Obzirom da izbegavamo Auto puteve, putna brzina 80-90 i uživanje. Nisam ga terao preko 140 kmh. Imam utisak da je neuništiv. Naravno, nije tako,ali za odnos cene i kvaliteta,stvarno dobar motorić za te pare. Šteta što se ne pravi odavno, ali da imam prilike, iako je tehnološki prošli vek, ne bih razmišljao, kupio bih nov. Sad za put u Grčku, 1100 km u jednom pravcu,sa spavanjem u Makedoniji ( mislim da je 500 km) u danu sasvim laganica, planiram servis kod mog druga Alje i da ga ispretresa malo, i ništa više. U bisagama dve unutrašnje rezervne , sprej za krpljenje guma, sajla sa vljčićem na kraju i par luster klema, rez. sijalica, par ključeva i imbusa i ništa više. Šta nam bog da. Kada se vratimo sa Krfa, biće jedan izveštaj,fotkice i to je to. Nakon 3 godine i beskrajnog uživanja sa ovim prelepim motorićem, moraćemo nažalost da se rastajemo. Život ide dalje, kako se produžavaju rute i rastu ambicije, odlučili smo supruga i ja da pređemo na nešto veće. A opet da može i po gradu. Odluka je pala na BMW 800 Gs. Kle će biti prodat da neko drugi uživa, šteta je da stoji. Uzdravlje pa se uskoro čujemo sa putešestvija po Grčkoj. molim te reci mi kod koga su uštelovao karburatore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
penumbra 135 Napisano Jul 15, 2022 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Goettingen-Beograd-Krusevac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan On 14.7.2022. at 6:28, colnago je napisao: Druže jesi li na Krfu? Jesam, ovde sam do 20. https://ibb.co/02qsbWG https://ibb.co/2FdZfNT https://ibb.co/M8HR414 https://ibb.co/zR0gXrW https://ibb.co/PFk8RHk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kokot 559 Napisano Jul 18, 2022 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Super Tenere XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan @penumbra Kako je prosao put, kuda si isao i kako si prosao? Jesi sve peglao autoputem preko soluna i dalje? Ja kad gledam za Lefkadu vodi me preko soluna pa preko grskog poluostrva. Ideja mi je bila da se kod Negotina u makedoniji iskljucim pa da vozim Bitolu do Kozanija u grckoj da malo odmorim od autoputa pa da se ukljucim opet na autoput za lefkadu. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3308 Napisano Jul 18, 2022 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Daj neki info za smeštaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-ns 96 Napisano Jul 23, 2022 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan Šteta što nisi presekao preko Bosne, Crne Gore i Albanije, mnogo je zanimljivije za vožnju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...