dule0911 261 Napisano Jul 4, 2022 U prolazu, 73 postova Lokacija: Thun, CH Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima, zovem se Dusan, dolazim iz Lestana kraj Beograda. Ljubitelj svega na tockovima generalno, posebno kola i bicikli. Zbog krljavih zglobova sam prinudjen da drasticno smanjim/odustanem od ljubavi prema biciklizmu i pored raznih tipova ramova i pokusaja da vozim, ne ide. Ljubav za dva tocka cu pokusati da preusmerim na motor, za sad mi je interesatno iako sustinski nista jos vozio nisam. Trenutno zavrsavam obuku u auto skoli za A kategoriju, kola vozim vec 16 godina... Dakle mator konj, trazim udoban i pouzdan motor za pocetnika, pa se prikljucih da procitam razna iskustva i sta mi je najpametnije kupiti. Za sad prednjaci Suzuki Freewind XF650 jer bih nesto jeftino da u narednih par meseci vidim jel mi se svidja ovaj sport ili ne, za dalje cu vec lako avanzovati Deluje mi dovoljno jak, mozda cak i prejak za pocetnika, estetski mi je ok, mehanicki - pojma nemam, 0 iskustva, pa cu pitati za savete. Inace ljubitelj Fordova, pogotovo starijih, u garazi Fiesta mk2 XR2 iz 1986, jos jedna obicna prepakovana u XR2 iz 1989.. Sto automatski znaci da mi je izbor vozila upitan 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 356 Napisano Jul 4, 2022 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao. Sećam te se sa ford foruma..Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drelens 377 Napisano Jul 4, 2022 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSR 600, APN 4 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao kolega. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10743 Napisano Jul 5, 2022 Ne silazi, 2403 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4909 Napisano Jul 5, 2022 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao. Podeli slike tih fiesti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule0911 261 Napisano Jul 6, 2022 (promenjeno) U prolazu, 73 postova Lokacija: Thun, CH Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na dobrodoslici. Evo par slika mojih vozila, bez relativno dosadnih modernijih daily taljiga Promenio Jul 6, 2022 član dule0911 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4623 Napisano Jul 6, 2022 Drug član, 1186 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano Jul 6, 2022 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...