mihajlo13 0 Napisano Jul 3, 2022 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi,u pitanju je Piaggio typhoon 50ccm i kada ga upalim lampica za ulje i gorivo se upale(odnosno svickaju) i posle nekih 30s voznje se ugase, pa da pitam je l to predstavlja neki problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15696 Napisano Jul 3, 2022 Ne silazi, 1173 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da predstavlja. Pogotovo ta lampica za ulje. Ona mora odmah da se ugasi kad startuješ motor. Za početak proveri nivo ulja u motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11094 Napisano Jul 3, 2022 Ne silazi, 2225 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Taj Piaggio je 2t?Onda lampica za ulje moze prikazivati kritican nivo u posudi za ulje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7214 Napisano Jul 3, 2022 Drug član, 3010 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakvi bre, samo gas, ljudi izmisli da zbunjuju druge .. moš misliti, crvena lampica za ulje, šta može da se desi, samo zakuje motor, ali ništa strašno, baciš kupiš drugi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlo13 0 Napisano Jul 4, 2022 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Je l moze da sija zato sto je iskljucena pumpa za ulje,pa sada pravim sam mesavinu,a ne motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7723 Napisano Jul 4, 2022 -, 1749 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Da. Sipaj ulje u cantru, pa nek stoji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11094 Napisano Jul 4, 2022 Ne silazi, 2225 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Zar nije da se lampica pali kad je nizak nivo u cantri? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2222 Napisano Jul 4, 2022 Drug član, 977 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Na 50cc hoće da blinka ako je slab ler gas, na primer meni se dešavalo. Ali ako je sve ispravno, blinka kad je pred kraj,zavisi od nagiba,pali pa gasi, dok stvarno ne ode u rezervu i onda je stvarno upali. Ne znam koliko može da se vozi kad je na minimumu, ja sam vodio računa o tome dosipao sam ulje na par rezervoara goriva. Na dvotaktnim to mora biti ispravno inače ode mašina očas posla.Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlo13 0 Napisano Jul 5, 2022 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koje ulje da sipam u njega?U pitanju je piaggio typhoon 2t i gde se nalazi mesto za sipanje ulja posto sa pocetnik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...