feniks 2603 Napisano Februar 8 (promenjeno) Drug član, 888 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Februar 8 član feniks 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaz 155 Napisano April 17 U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB650R Prijavi odgovor kao problematičan On 2. 11. 2024. at 23:03, feniks je napisao: Još jedna "crna tačka" na Krgujevačkom putu, donji izlaz sa Art petrol pumpe. Jutros je motociklista, kretao se iz pravca Avale, udario u automobil, koji se uključivao na donjem izlazu, polukružno, prema Avali. Motocikl je leźao, na boku, u levom, prednjem, točku automobila (koji je prednjim krajem bio na polovini trake prema Ralji). Jedna kaciga se nalazila na asfaltu sa druge strane ovog vozila. Ispred auta je stajao autobus, iz pravca Ralje, sa uključena sva četiri (verovatno je čovek podleteo pod njega). Tu prolazim jako često, kasnije skrećem levo - put za pećinu. Iako je put prazan ako idem brzo, već kod krivine iz pravca Avale obaram na 40 i gledam koga ima na pumpi i da li kreće sa pumpe, isto tako iz suprotniog pravca da li ide neko, prsti na kočnici, noga na zadnjoj. Svaki put tako i nema problema. Sa 40 možeš se ukopaš skoro u mestu. Bilo je tu puno nezgoda, znam jer prolazim tuda već 20 godina. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 566 Napisano pre 18 sati Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Jedno iskustvo od pre neki dan, ovo se sve desava u par sekundi. Ukljucujem se motorom na kruzni tok kod pinka iz pravca grada, malo sam brze usao u kruzni tok jer sam video da je slobodan. Kako sam isao pravo ka VMA, tek sto sam se ukljucio prednost mi oduzimaju neki kombiji sa desne strane, u zaletu odozgo iz pravca belog dvora. To sam ocekivao donekle pa malo usporavam i psujem bahate sofere, al u tom trenutku se iz one ulicice pored maxija ukljucuje neka Skoda koju ja nisam video od tih kombija a ni on mene. Samo sam stigao da ga primetim perifernim vidom i dodam gas, promasili smo se za manje od metar mozda. Video sam da vozac dize ruke u znak izvinjenja, skontao sam da me uopste nije primetio. Iz ovoga mogu da izvucem iskustvo da se mora biti dodatno oprezan u kruznim tokovima, mozda dodatno usporiti mada nisam bio nesto brz, al sam bio brzi od toka saobracaja. Google Maps WWW.GOOGLE.COM Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps. Skoda je dosla iz ove ulicice desno od kioska. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 7794 Napisano pre 17 sati Ne silazi, 6804 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Sve što činimo, činimo i sebi i drugima. Toliko se namnožilo lošeg činjenja, da je postalo teško izbeći ga. Od prostih, pa do ozbiljnih životnih stvari. Javašluk i primitivizam su toliko zajahali da su počeli da odnose živote. Iskusva su loša, saveti ekstremni...ukratko sranje je veliko i niko ne želi da to ispravi, jer je u NAMA problem. Više se ljudi trude da se tome prilagode, nego da po trenutno važećim kanonima ispadnu "budale"...čitaj, razumni ljudi koji poštuju propise, druge...pa onda i sebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7402 Napisano pre 17 sati Ne silazi, 3308 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Nikako mi nece biti jasno kako narod ne razmislja kad vozi, izgleda je postao trend da se iz neke ulice ili raskrsnice izadje u pola trake da se vidi jel se moze izaci, prvo ne znaju da se postave da bi to bilo cisto i pregledno, u kruzne tokole sa ulece kao da ne postoje drugi, gleda te u oci i ulece ispred tebe, neki dan devojka sa prvom A klasom izlazi iz sporedne ulice, usla pola metra u traku i ja stao posto imam auta iz suprotnog i ona podize ruke u fazonu pa sta sam uradila a raskrsnica normalna, ja sa 407 koji napred ima 2 metra izlazim odatle bez problema i da ne udjem u traku. Auta se ostavljaju u samoj raskrsnici pa tako se pogled zaklanja. Svaki put gledam kad je neka sporedna ulica da neko ne izleti i da ne budem iza velikih vozila da bi me on video a i ja ispred sta se desava, s godinama i vecim iskustvom se opustimo pa na neke stvari ne obracamo paznju. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 3049 Napisano pre 4 sati Drug član, 441 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Tražio sam ali ne nađoh temu, pa bih ovde da vas priupitam. U papirima se moj motor vodi, da je 2001 godište, ali ja sam nešto utripovao da je verovatno tada uvezen, pa se to godište provlači kroz papirologiju. Na ovoj pločici ne vidim, pa bih vas priupitao, da li to može da se dešifruje uz pomoć ovog broja? Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 3381 Napisano pre 3 sati Drug član, 1074 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1300 RS Prijavi odgovor kao problematičan Piše 1999 ali ne znam koliko su pouzdani ovi besplatni dekoderi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...