StevanM1 0 Napisano Jun 28, 2022 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Exactly Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, ne radi mi km sat i ne pokazuje brzinu. Skinuo sam ovo i ne izgleda mi baš kao da tako treba biti. Sad zanima me kako se zove ovaj deo? I gde bih mogao da ga nabavim? Skinuto je sa sprint exactly-ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6671 Napisano Jun 28, 2022 Ne silazi, 6551 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Taj deo se zove....kupi drugi sat. 1 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StevanM1 0 Napisano Jun 28, 2022 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Exactly Prijavi odgovor kao problematičan @pronto Hehhehe, da shvatio sam u medjuvremenu. Jel znas mozda gde ima da se kupi? Nikako da nadjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StevanM1 0 Napisano Jun 28, 2022 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Exactly Prijavi odgovor kao problematičan Sobzirom da kad trazim, izbaci mi ceo km sat, sa plastikom. Nigde ne mogu da nadjem samo ovaj deo. Ili mora ceo km sat da se menja?> Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9847 Napisano Jun 28, 2022 (promenjeno) Drug član, 1478 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Umrsila ti se spiralna opruga koja stvara otpor okretanju diska sa magnetom. Verujem da to može da sredi neki precizni mehaničar ili sajdžija. Imaš u Ruzveltovoj servis kilometar satova, taksimetara itd. Preko puta Zire... Promenio Jun 28, 2022 član bajker71 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StevanM1 0 Napisano Jun 28, 2022 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Exactly Prijavi odgovor kao problematičan @Bajker71 Hvala puno na odgovoru. Znaci dostaKonacno neka konkretna informacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6074 Napisano Jun 28, 2022 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Servis Grada, Ruzveltova ulica. Siniša, vlasnik je motorista i prodaje polovnu opremu u lokalu. Ako on ne može da ti pomogne, bar će te uputiti gde ćeš rešiti problem. To je taj preko puta Zire što kaže bajker71. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StevanM1 0 Napisano Jun 29, 2022 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Exactly Prijavi odgovor kao problematičan @misa-peiHvaaaala lepo! uskoro ću otići, i nadam se da ću uspeti da rešim problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...