Jump to content

Moto Zajednica

reli kroz Hrvatsku

Recommended Posts

• U prolazu, 23 postova
  • Motocikl: z750

Rekao bih napocetku teme da ima dosta toga da se pise o dvnestodnevnom putovanju.Prelepo iskustvo, jako dobro raspolozeni ljudi za komunikaciju i mnogo km.dobrog i cistog asfalta i kulture u saobracaju sto Srbiji zajsta hvali jbg.BALKAN.Ja i moja dva drug smo inace iz Bora i ove godine smo bili na Grobnik skoro cetri dana gde smo odgledeali ADRIA CUP gde je ucestvovao nas Milos Milovanovic u Super bajku,tokom ta cetri dana bilo je pregrst trkackog programa i treninga.Kastav je mesto gde smo spavali i koje je udaljeno tridesetak km. od Grobnika tako da smo se svakodnevno pa  i po dva put vracali u Kastv i probijali kroz strasne guzve ponavljam kultura u voznji i neverovatna tolerancija policajaca prema bajkerima ja imam licnog iskustva u tome ovde bih me strpali u zatvor i oduzeli motor ali otom potom prisacu i o tome.Nakon zavrsenih trka tacnije bijo je ponedeljak karenuli smo do duse malo kasnije oko17h. niz prelepu obalu Dalmacije gde je bio plan da odemo na Pag ,ogromno polu ostrvo na jadranu sa vecim gradom koji se zove Novaja.Na trjekt koji je vozio na Pag stigli smo oko pola deset tako da smo vec u petnaest do deset bili na putu ka Pagu.Preporuka ljudi iz Rjeke momka iz Kastava ,Darijana da se obavezno svrati na Pag i provede noc na Zrcu,tako da smo tamo bili dva dana u jednom kamp odmaralistu koji je kao mali gradic ne bas tako jeftin ali ok.a nocni zivot je prica za sebe treba videti verujte ljudi koji su bili na Ibici porede je sa Zrcom,ja nikada nism bio tamo ali Pag je ok.Ali ima jos da se gilja do kuce pa sledecih 300km. se zavrsilo u kampu u Omisu gde mo prespavali odmorili kupali itd.prosli pored vecih znacajnih gradova npr.Zadar,Split ,Sibenik,Makarska,Trogir,Vodice itd.sve je lepo uredjeno nema sta.Tog dana kda smo krenuli iz Omisa plan je bio da svratimo u srednjovekovnu bastinu Dubrovnik,ogromni mostFranjo Tudjmana spoja Dubrovnik,jedan lep istorijski grad danas jako urban pun turist i ogromnih brodova koji stalno pristizu.Polako se blizi usumrak i nas polazak ka Budvi,na granici smo se zadrzali 20-ak min.mrak je uveliko pao pa smo se smestili u jedno malo mestasce 4km.od Herceg-Novog ,Zelenika.Ujutru samo krenuli i kaficu popili u Kotoru a zatim bi nastavili ka Budvi nasli smestaj kod jednog bajkera i tu ostali puna dva dana ima i tu dosta toga opisati, putevi su rizicni ljudi jos vise tako da samo se poprilicno umorili i smorili kroz kanjon Morace gde je priroda fsacinantna a vozaci braca crnogorci nemam reci..........................neverujem da cu skoro u C.Goru barem ja.Od Budve do Bora ima  600km. tako da smo to prevalili u jednom danu sa odmorom na Zlatiboru i Kragujevcu i pun GASSSSS auto putem do Paracina,a onda jos brze do Bora nas reon za peglanje,a prtljag koji smo poneili je prica za sebe i slike govore kako smo prevalili 2900km.Sve sto vas detaljnije bude zanimalo pisite,odgovoricu jer nism stvarno sve mogao da napisem ima dost toga,mogu reci ljudi putujte gde god to je najvece bogatsvo samo pametno.......................................................ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!motori GSX-R 750,Z 750,YAMAHA R1.Darko,Zeljko,Milos,

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1073 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar

??? ??? ???Dragi moj prijatelju (nepoznati),

pa sta ovo bi ???............Citam tvoj tekst...........i, iskren da budem ........zabole me glava.

Daj, molim te neki novi red, neki razmak, neki pasus...........

Ne bi bilo na odmet i neka fotografija.

Da li si ti procitao tekst koji si napisao ? pravopisnih gresaka ima "milion"..........nisam ni ja neki superpismen sa pedeset diploma literarnog tipa ali prijatelju...........ovo je bilo previse.

Nemoj mi zameriti na iskrenosti, zelim ti puno lepih voznji i da nam preneses sva tvoja iskustva i putovanja, ali molim te "nabiberi tekst kako valja".

Pozdrav iz Afrike.

• Svakom po zasluzi, 12444 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

...a i slike druže da postaviš, pošto si ih već pomenuo ;)

Samo jedna ispravka u geografiji: sve južno od Save je Balkan, mislim na Balkansko poluostrvo...

• Drug član, 1193 postova

...a i slike druže da postaviš, pošto si ih već pomenuo ;)

Samo jedna ispravka u geografiji: sve južno od Save je Balkan, mislim na Balkansko poluostrvo...

nemoj sad...to su  sitnice

Dao sam sebi slobodu (nadam se da mi neces zametiti "z7"), da uoblicim tekst. Na ovaj nacin mislim da malo pomognem nasem mladom drugaru iz Bora i da nas u svojim sledecim putopisima obraduje sa nekoliko fotografija

Rekao bih na pocetku teme da ima dosta toga da se pise o dvanestodnevnom putovanju.

Prelepo iskustvo, jako dobro raspolozeni ljudi za komunikaciju i mnogo km, dobrog i cistog asfalta i kulture u saobracaju sto Srbiji zajsta nedostaje.... jbg.BALKAN.

Moja dva druga i ja smo inace iz Bora i ove godine smo bili na Grobniku skoro cetiri dana gde smo odgledali ADRIA CUP. Ucestvovao je i nas takmicar Milos Milovanovic u Superbajku, tokom cetiri dana bilo je pregrst trkackog programa i treninga.

Kastav je mesto gde smo spavali i koje je udaljeno tridesetak km od Grobnika tako da smo se svakodnevno i po dva put vracali u Kastav i probijali kroz strasne guzve, ponavljam kultura u voznji i neverovatna tolerancija policajaca prema bajkerima. Ja imam licnog iskustva u tome, ovde bi me strpali u zatvor i oduzeli motor-  prisacu i o tome.

Nakon zavrsenih trka, u ponedeljak krenuli smo malo kasnije oko17:00 niz prelepu obalu Dalmacije gde je bio plan da odemo na Pag, ogromno poluostrvo na Jadranu sa vecim gradom koji se zove Novaja. Na trajekt koji je vozio za Pag stigli smo oko pola deset, tako da smo vec u petnaest do deset bili na putu ka Pagu. Preporuka ljudi iz Rjeke (momka iz Kastava Darijana) da se obavezno svrati na Pag i provede noc na Zrcu, tako da smo tamo bili dva dana u jednom kamp odmaralistu koji je kao mali gradic, ne bas tako jeftin ali OK.

Nocni zivot je prica za sebe. Treba videti - verujte da ljudi koji su bili na Ibici porede je sa Zrcom. Ja nikada nisam bio na Ibici i Pag je sasvim OK.

Ali ima jos da se gilja do kuce.......... pa sledecih 300km voznje koje se zavrsilo u kampu u Omisu. Tu smo prespavali, odmorili se, kupali se itd........

Put nas dalje vodi pored gradova Zadar,Split, Sibenik, Makarska, Trogir, Vodice ........sve je lepo uredjeno nema sta.

Tog dana kada smo krenuli iz Omisa plan je bio da svratimo u srednjovekovni Dubrovnik, ogromni most "Franjo Tudjman" spaja Dubrovnik. Jedan lep istorijski grad danas jako urban, pun turista i ogromnih brodova koji stalno pristizu. Polako se blizi usumrak i nastavak puta ka Budvi. Na granici smo se zadrzali 20-ak min.,  mrak je uveliko pao pa smo se smestili u jedno malo mestasce 4 km od Herceg-Novog - Zelenika.

Ujutru smo krenuli i kaficu popili u Kotoru a zatim nastavili ka Budvi, nasli smestaj kod jednog bajkera i tu ostali puna dva dana. Ima i tu dosta toga za opisati - putevi su rizicni, ljudi jos vise,  tako da samo se poprilicno umorili i smorili kroz kanjon Morace gde je priroda fsacinantna a vozaci - braca crnogorci nemam reci..........................neverujem da cu skoro ici u C.Goru.

Od Budve do Bora ima  600 km tako da smo to prevalili u jednom danu sa odmorom na Zlatiboru i Kragujevcu i pun GASSSSS auto putem do Paracina, zatim jos brze do Bora - nas reon za peglanje. Prtljag koji smo poneili je prica za sebe, slike govore kako smo prevalili 2900km. Svi detalji koji vas budu zanimali - pisite.............odgovoricu jer nisam stvarno sve mogao da napisem, ima dosta toga,mogu reci  "ljudi putujte gde god, to je najvece bogatsvo samo pametnoooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "

Motori -  Suzuki GSX-R 750, Kawasaki Z 750, YAMAHA R1, vozaci Darko, Zeljko i Milos.

• Skilled Rider, 1613 postova
  • Motocikl: Pijađo Ćao

??? ??? ???Dragi moj prijatelju (nepoznati),

pa sta ovo bi ???............Citam tvoj tekst...........i, iskren da budem ........zabole me glava.

Daj, molim te neki novi red, neki razmak, neki pasus...........

Ne bi bilo na odmet i neka fotografija.

Da li si ti procitao tekst koji si napisao ? pravopisnih gresaka ima "milion"..........nisam ni ja neki superpismen sa pedeset diploma literarnog tipa ali prijatelju...........ovo je bilo previse.

Nemoj mi zameriti na iskrenosti, zelim ti puno lepih voznji i da nam preneses sva tvoja iskustva i putovanja, ali molim te "nabiberi tekst kako valja".

Pozdrav iz Afrike.

...i u Africi znaju to...    :D    :D

post-639-12879012940032_thumb.jpg

...i u Africi znaju to...    :D    :D

Prijatelju "TomoB", pomalo znaju..........pomalo..... ;)

• Zainteresovan, 576 postova
  • Motocikl: MS 1000DS, Apeninac

Rekao bih napocetku teme da ima dosta toga da se pise o dvnestodnevnom putovanju.Prelepo iskustvo, jako dobro raspolozeni ljudi za komunikaciju i mnogo km.dobrog i cistog asfalta i kulture u saobracaju sto Srbiji zajsta hvali jbg.BALKAN.Ja i moja dva drug smo inace iz Bora i ove godine smo bili na Grobnik skoro cetri dana gde smo odgledeali ADRIA CUP gde je ucestvovao nas Milos Milovanovic u Super bajku,tokom ta cetri dana bilo je pregrst trkackog programa i treninga.Kastav je mesto gde smo spavali i koje je udaljeno tridesetak km. od Grobnika tako da smo se svakodnevno pa  i po dva put vracali u Kastv i probijali kroz strasne guzve ponavljam kultura u voznji i neverovatna tolerancija policajaca prema bajkerima ja imam licnog iskustva u tome ovde bih me strpali u zatvor i oduzeli motor ali otom potom prisacu i o tome.Nakon zavrsenih trka tacnije bijo je ponedeljak karenuli smo do duse malo kasnije oko17h. niz prelepu obalu Dalmacije gde je bio plan da odemo na Pag ,ogromno polu ostrvo na jadranu sa vecim gradom koji se zove Novaja.Na trjekt koji je vozio na Pag stigli smo oko pola deset tako da smo vec u petnaest do deset bili na putu ka Pagu.Preporuka ljudi iz Rjeke momka iz Kastava ,Darijana da se obavezno svrati na Pag i provede noc na Zrcu,tako da smo tamo bili dva dana u jednom kamp odmaralistu koji je kao mali gradic ne bas tako jeftin ali ok.a nocni zivot je prica za sebe treba videti verujte ljudi koji su bili na Ibici porede je sa Zrcom,ja nikada nism bio tamo ali Pag je ok.Ali ima jos da se gilja do kuce pa sledecih 300km. se zavrsilo u kampu u Omisu gde mo prespavali odmorili kupali itd.prosli pored vecih znacajnih gradova npr.Zadar,Split ,Sibenik,Makarska,Trogir,Vodice itd.sve je lepo uredjeno nema sta.Tog dana kda smo krenuli iz Omisa plan je bio da svratimo u srednjovekovnu bastinu Dubrovnik,ogromni mostFranjo Tudjmana spoja Dubrovnik,jedan lep istorijski grad danas jako urban pun turist i ogromnih brodova koji stalno pristizu.Polako se blizi usumrak i nas polazak ka Budvi,na granici smo se zadrzali 20-ak min.mrak je uveliko pao pa smo se smestili u jedno malo mestasce 4km.od Herceg-Novog ,Zelenika.Ujutru samo krenuli i kaficu popili u Kotoru a zatim bi nastavili ka Budvi nasli smestaj kod jednog bajkera i tu ostali puna dva dana ima i tu dosta toga opisati, putevi su rizicni ljudi jos vise tako da samo se poprilicno umorili i smorili kroz kanjon Morace gde je priroda fsacinantna a vozaci braca crnogorci nemam reci..........................neverujem da cu skoro u C.Goru barem ja.Od Budve do Bora ima  600km. tako da smo to prevalili u jednom danu sa odmorom na Zlatiboru i Kragujevcu i pun GASSSSS auto putem do Paracina,a onda jos brze do Bora nas reon za peglanje,a prtljag koji smo poneili je prica za sebe i slike govore kako smo prevalili 2900km.Sve sto vas detaljnije bude zanimalo pisite,odgovoricu jer nism stvarno sve mogao da napisem ima dost toga,mogu reci ljudi putujte gde god to je najvece bogatsvo samo pametno.......................................................ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!motori GSX-R 750,Z 750,YAMAHA R1.Darko,Zeljko,Milos,

Da,ima dosta kulture u saobracaju,jedino sto je letos jedan sa Vectrom splitskih tablica hteo da me izgura sa puta,zbog mojih tablica!

• nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova
  • Motocikl: 4x4

Zavisi od vozaca, takav problem mozes imati i u Beogradu i u tvojoj Sremskoj Mitrovici...

Upravo tako. Zavisi od vozaca i uopste posebnih ljudi, ako ih mozemo nazvati tako. Pretprosli vikend mi je dosla neka sestra iz Makedonije, ohridske table, dosli su sa dva automobila, izbusene su im sve gume ( 8 komada) u centru grada. Pandur im uzeo 300 eura u Vranju za prekoracenje brzine do 30 km/h. Tako da ih je vikend kostao blizu 1000 eura. I sta onda da im ja pricam kako je u Srbiji i u Bg dobro i bezbedno.

• Zainteresovan, 576 postova
  • Motocikl: MS 1000DS, Apeninac

Zavisi od vozaca, takav problem mozes imati i u Beogradu i u tvojoj Sremskoj Mitrovici...

Ne od vozaca,nego od COVEKA!!!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja