petar_lord 809 Napisano Jul 16, 2022 Zainteresovan, 390 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo ,bravo ,bravo za putopis !! Iako poznata moto ruta uvek je lepo cuti iz drugog ugla..ugla vozaca i naratora koji na svoj nacin opisuje dogadjaj.. Pises jednim veoma vrcavim stilom koji sve ovo cini jos zanimljivijim dozivljajem.. Bravo i za kolegu skuterasa koji je pokazao da se moze i sa manjom kubikazom krstariti sa vecim zverima.. Bravo i sretno na drumu i jos mnogo km ti zelim .. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2871 Napisano Jul 16, 2022 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, dl minak said: Vozio sam pre par god jako slicnu turu.Takodje spavali u Senju kada smo krenuli na DOLE,stim da smo produzili do Dubrovnika i Trebinja.Jako lepo napisano i bas si mi vratio secanja na tu divnu turu.Zelim ti jos puno ovakvih,i jos duzih voznji. Hvala kolega. Zaista lepi predeli, a vi ste to jos dodatno obogatili voznjom do Trebinja. Tesko u skorije vreme, ali cemo se vratiti sigurno, sa nadam se vise dana i vise kilometara na raspolaganju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2871 Napisano Jul 16, 2022 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, petar_lord said: Bravo i za kolegu skuterasa koji je pokazao da se moze i sa manjom kubikazom krstariti sa vecim zverima.. Hvala kolega. A Sloba i njegov skuter junacki gaze kilometre. Ovo nam je treca duza tura, manje nisam ni racunao i svuda su bili sastavni deo ekipe i ravnopravni clanovi i to zasluzeno. On dobro vozi, a skuter ispunjava sve uslove za normalnu voznju. Ujedno on nam je i teretno i servisno vozilo, jer neverovatno sta sve stane u te skutere, o udobnosti i zastiti od vetra da ne pricam. Tako da nije bitno cime se ide, vec sa kim se ide. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2406 Napisano Jul 17, 2022 Andragog, 4978 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na putopisu, odlično, bravo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2871 Napisano Jul 17, 2022 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan @srbac hvala kolega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3364 Napisano Jul 21, 2022 Drug član, 287 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Extraaa, šta više reći. "Malo" ste me (sa slikama Planice) vratili u mladost. Kranjska gora i okolina - oktobar 1985. ekskurzija... Planiram i nadam se da u nekoj od narednih sezona obiđem te krajeve uključujući i Dolomite... Drago mi je zbog Vas i još jednom ste dokazali (ove reči koristim često u poslednje vreme), DA ŽELJA I SRCE pobeđuju i novčanik i kilometražu i uslove puta i vrstu motocikla... Svaka čast momci i srećno i bezbedno još puuunooo kilometara želim!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2871 Napisano Jul 21, 2022 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan @Tumbe hvala kolega. Pratio sam vaša putovanja i znam da vam je u poslednje vreme baza u Istri, tako da vam i ovi krajevi nisu daleko i toplo ih preporučujem. U kombinaciji jedno sa drugim, dobija se savršen spoj . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirce ns 46 Napisano April 4, 2023 U prolazu, 44 postova Lokacija: Bukovac- Novi Sad Motocikl: Jamaha V star 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5611 Napisano April 5, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Bravo kolega, retko koji putopis pročitam u celosti ali ovaj jesam. Interesantna destinacija, i verovatno san svakog od nas.Dolomite overiti je jedan lep korak u ovom nasem hobiju. Bas mi zao što nisi imao vremena malo dalje da se pruzis pa da voziš preko Gardene, Canazei, Bolzano pa na Stelvio. I njega da čekiras pa nek ide zivot.I kako bre bio u Senju a nisi išao do Starigrada pa zbog toga se ide dole, nemoj više to da ti se ponovi. Šalim se malo, nek si živ i zdrav i bravo još jednom.Послато са HTC One A9s помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano April 5, 2023 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2871 Napisano April 7, 2023 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan On 4/5/2023 at 9:17 PM, Nole Bg said: I kako bre bio u Senju a nisi išao do Starigrada pa zbog toga se ide dole, nemoj više to da ti se ponovi. Razumem i nije mi teško . Platio sam danak lošoj proceni i jedva se dogegah do kuće. A treba nešto ostaviti i za drugi put i na planinama i pored mora. Hvala na lepim rečima. @darko dav hvala kolega. Drago mi je da ti se svidelo, znajući šta si sve proputovao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wildserbian 273 Napisano Maj 11, 2023 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...