Nikola_S 9 Napisano Jun 26, 2022 U prolazu, 4 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Kawasaki ZZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Potreban mi je regler za ZZR 600, 95. god. Ako neko ima, nek se javi. Takodje, treba mi informacija da li neko zna da li odgovara regler od nekog drugog modela? Hvala unaored. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Jun 26, 2022 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Na sva tvoja pitanja odgovor ima @zika56 Pozdrav 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22074 Napisano Jun 26, 2022 Integrisan, 9516 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Podrzavam predlog. Zika je korektan, lepo i sa voljom objasni sta treba uraditi, kako povezati i prekontrolisati. Preporuka i sa moje strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...