Мали Ћаћа 9973 Napisano Avgust 18, 2006 Drug član, 4475 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj put samo Tom,Sandra i ja se uputili u Subotu popodne.Odma poslin posla me Tom pokupija otisa san kuci da pokupin svoje stvari i da se otusitan i drito auto put.Na granici smo se proveli super tj. za pet minuta smo prsli granicu.Dosli na stazu oko 21:00h.Usaput samo vecerali neku pasta sustu i trave kao bajagi slata!!!!! Razapeli satore i onda se pridruzili Micku i Johnu sa njihovin lipsin polovima na casu vina.Ja san popija jos jednu i otisa da gledan Drag racing koji je lokalni klub organizira te veceri.Pa na spavanje. Kad smo se ujutro probudili istovarili motor obavili registraciju motor i opreme,pa na prvi trening. Kad san motor uplaija radija je oko 3,500 okretaja.Odma mi je prostrujalo kroz glavu radi super mora da ce prolupat. Obisa san prvu krug na treningu motor vuce ki blesav kao odjednon na izlazu iz druge krivine pocne nesto da lupa i motor gubi snagu.Nista ja se odvojin i izadjen sa staze ali nista nemogu viditi.Odgledan trening ,a koja muzika za usi pa ovo je bolje nego kad vozis trku.Sada vidin koliko smu nam motori ustvari brzi i da to nije zajebancija ili za podcjenivanje ki sta neki mislu. Dodju sa pikapon da me odslepaju u boks i tamo pocnemo da istrazujemo par nas da vidimo sta je problem.Skinija san belt drive i odma vidija da je blok puka tj. lezaj na radilici je izbija komad bloka koji ga drzi u bloku motora.I tada san zna da je pukla radilica,ali sa velikin pitanjem sta je jos osteceno.I veceras san otvotija motor i ima sta viditi: klip je tuka u glavu motora , ispusna blegasta oba briga su poravnana jer je uteg od radilice lupa po njima, klipnjaca je ostecena,a radilica u dva komada. Tako da je sezona za mene zavrsena,a ako mi dobri ljudi daju neki motora da vozima bice dobro ,a ako ne opet je dobro Evo pas slika.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 374 Napisano Avgust 18, 2006 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Nidžo, izgleda da je dosta za ovu sezonu! :cry: Sad možeš kao mi da se posvetiš samo pivu i gledanju trka. :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Avgust 18, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan E, moj Lauda... :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9973 Napisano Avgust 18, 2006 Drug član, 4475 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan E sada mogu da se posvetin pivu,jegermasteru,djin toniku i domacoj hrani.Ma zbog trka sva mi roba velika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Avgust 18, 2006 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan A bas sranje... Jebiga, skup je to sport... :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9973 Napisano Avgust 18, 2006 Drug član, 4475 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan A bas sranje... Jebiga' date=' skup je to sport... :?[/quote'] moji spoznori (Visa I Master Card) ne misle tako jer in placan kamatu :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Avgust 19, 2006 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan E sada mogu da se posvetin pivu' date='jegermasteru,djin toniku i domacoj hrani.[/quote'] Pa nije ni to tako lose... Bice bolje sledece sezone! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...