RankoBg87 6836 Napisano juče u 16:41 Drug član, 3090 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Za ovo bi debelo kaznio, dva mesta desno i jedno levo od mene i on stane na vrata i jos na put pa autobus mora u drugu traku. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 12368 Napisano juče u 16:48 4_tocka_i_karoserija, 2364 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, RankoBg87 je napisao: Za ovo bi debelo kaznio Za to bi prvo trebalo da postoji funkcionalna saobraćajna policija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockica55 408 Napisano juče u 17:20 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Drag Star XVS250 Prijavi odgovor kao problematičan Samo kad bi radili svoj posao . kroz moju ulicu od parkiranih kola ne moze da se prodje . trotoar je uzak a parkiranje naravno zabranjeno . Sto opet nikog ne sprecava da tu ponekad i kampuje. pritom je ulica sa 3 autobuske linije . Ispada da sam ja lud sto sam placao parking dok nisam napravio mesto za drugi auto . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6836 Napisano juče u 19:10 Drug član, 3090 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan U gradu gde stajem u pekaru, ima trotoar i vece skretanje u ulicu, samo preko noci ostave auta, pitam u pekari ko se ovo parkira, kaže ne znaju, tako se parkiraju pa im nekad napišu kazne i onda ih nema pa se opet vrate, ne mogu vam reci koliko se tu pravi gužva zbog tih parkiranih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockica55 408 Napisano juče u 19:16 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Drag Star XVS250 Prijavi odgovor kao problematičan Ludilo bas , u zivotu ne bi zvao pauka ili komunalce , jos nisam Lisicic . msm nije trotoar ni moj ni njihov ali brate malo obzira samo . a vrh su mi oni sto parkiraju uz samu kucu da bi zastitili auto , pa zemljace sutra ce i tvoje dete da ide do skole da vozi bajs , kuda ce da prodje ? Pokusali smo da iskukamo stubice ali mrka kapa , tj odgovor sekretarijata je toliko konfuzan ko da su 3 osobe pisale pa svako dodavao sta zeli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...