Marko05 5578 Napisano Jun 13, 2022 Drug član, 1396 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Купујем катадиоптере за Maxia е52 са слике. Испао ми леви, па може само он или оба, или сви делови пошто планирам да га "подмладим". Мотоленд сам управо звао, тренутно на стању немају. Могу их добити за месец дана, а могу и за пола године. Није проблем чекати, не гори, али ако ко случајно има негде да му стоји радо бих купио полован. Хвала унапред. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5578 Napisano Jun 21, 2022 Drug član, 1396 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Катадиоптери купљени. Сад је потребан део који се налази између катадиоптера и задње пластике. Ево слика. Проблем је што се нови продају комплет. Свих пет лајсни. Ако неко има случајно добро би ми дошло. У крајњем случају купићу комплет па ће остатак бити на продају. Још боље ако некоме треба нека од ових лајсни нека се јави па да поделимо. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...