Brka 2 Napisano Avgust 16, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Jos ranije na forumu MM-a je neko postavio sajt sa sematskim prikazima unutrasnjosti motora ali posto taj forum vise ne postoji zanima me da li neko zna i moze da postavi taj sajt u ovoj temi posto mi je preko potreban? Unapred zahvalan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Avgust 16, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Momci nasao sam jedan sajt http://www.bikebandit.com/partsbandit/OEM-Parts.asp ali ako znate za jos neki slobodno postavite, bice od koristi sigurno. Ako znate postavite i neki sajt na kom pise nesto vise o tehnici motora (npr. na koliko se stezu glave motora, na koliko se steluju ventili itd. posto me to trenutno zanima). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
choke 0 Napisano Avgust 18, 2006 U prolazu, 12 postova Lokacija: Ogulin-Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Evo još jedan-www.mcmart.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Avgust 18, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Sve je ovo Ljudi super, ali da li moramo svi da vozimo japance? Ja trazim kao lud po netu i samo, bre, Honda, Kavasaki, Suzuki i Yamaha. Ima li neki sajt i za nas sirocice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssaallee 8 Napisano Avgust 18, 2006 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bulldog 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da vozite japance, ne bi vam bili potrebni ovakvi i slicni sajtovi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Avgust 21, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam skinuo manual za svoj, mogu da ti dam, a podaci za stezajne glave i sl. ne znam gde možeš da pronaðeš. Ipak je to viša matematika... A što se tièe japanera oni su user-frendly, pokriveni su delovima, a i brate, ne kvare se. Pa i kad nešto zvekne lako se naðe manual i kvar popravi.... Zato ih ljudi i vole i voze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Avgust 21, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam skinuo manual za svoj' date=' mogu da ti dam.[/quote'] Vazi. Daj mi i adresu gde si skinuo da skinem ja i manual za svoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...