predrag479 0 Napisano Octobar 29, 2013 U prolazu, 7 postova Lokacija: novi sad Motocikl: mz-quad,zoljica Prijavi odgovor kao problematičan nisam baš u n.s. malo van novog sada ali nije problem da se vidi.što se tiče problema zeza me malo španovanje lanca.stavio sam neki pokretni španer ali mi se lanac otpušta kad se optereti (kad se sedne) a u stvari trebao bi da se zateže. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Octobar 30, 2013 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro jel tajna gde si ? Dosao bih do tebe sa prijateljem koji pravi vec treci cross karting , a slicne su koncepcije sa tvojim cetvorotockasem . Prijatelj ima vec zavidno iskustvo i verujem da bi imali sta medjusobno izmeniti od mosljenja . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
predrag479 0 Napisano Octobar 30, 2013 U prolazu, 7 postova Lokacija: novi sad Motocikl: mz-quad,zoljica Prijavi odgovor kao problematičan Nije tajna,taman posla. Čipsi- maglić 30 km od ns. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
predrag479 0 Napisano Novembar 22, 2013 U prolazu, 7 postova Lokacija: novi sad Motocikl: mz-quad,zoljica Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi jel ste živi? Malo sam provozao mašinu dok je još vreme bilo lepo,da je testiram.Ide bre auu a nisam ni sve brzine izmenjao.Treba menjati prenos da to bude sporije i još neke sitnice,inače zadovoljan sam.Cela zima za čačkanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Novembar 22, 2013 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan imaš 15 zuba zupčanik za napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
predrag479 0 Napisano Novembar 24, 2013 U prolazu, 7 postova Lokacija: novi sad Motocikl: mz-quad,zoljica Prijavi odgovor kao problematičan Staviću taj od 15 zuba,samo neznam da li će biti dovoljno.Za nazad teško da ću naći veći nego ovaj što imam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 24, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Potraži po radnjama za poljoprivredne mašine, na kombajnu je bilo velikih lančanika, samo da odgovaraju za lanac . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...