Jump to content

Moto Zajednica

Dogovori, planovi, predlozi....

Recommended Posts

• Drug član, 4879 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251

Šta vam je bre ljudi, zašto pada moral? Vreme je OK, promenljivo je ali izgleda da neće biti bolje pa nema razloga da se nešto čeka. Putevi su super, do SV može da se dođe na razne načine.

Eto, čim pozavršavam neke sitne posliće pakujem se i krećem polako.

I mene je kao i Floyda tokom noći uhvatila neka nervoza, prevrćem se po krevetu, smeta mi nešto, nezadovoljan sam... Onda odlučim da otkačim prikolicu i da se vratim sa golim Crncem. Sad je šansa da se privremeno odvojimo kako bi se uradilo ono što treba.

A sve me raduje, svaki trenutak vožnje i sa prikolicom i bez nje.  :)

Ići ću polako i sa uživanjem: Avala, Sopot, Mladenovac, Smederevska Palanka, Velika Plana, Markovac...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 3121 postova
  • Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207

Cekaj pa ti danas kreces za SV...?

Onda, vidimo se popodne-javi se kada stignes kod Bokija!!

• Drug član, 1404 postova
  • Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500

Makice mozda ima oko 40 i neki kilometar do Borskog jezera od naseg mesta okupljanja ali je makadam,nije za tvoj motor.

Ovamo gde idemo signala nema kilometrima u krug tako da svi koji dolaze kasnije znaju da nemaju nasu pomoc tada oko nalazenja mesta kampovanja.Znaci ide se do Strmostena i samo se nastavi pravo pored Lisina,od mesta gde prestaje asfalt nastavlja se takodje pravo i na 12-om kilometru odatle,odprilike,mi smo sa desne strane.To mesto se zove Vinatovaca,a u blizini je radilista Resava,zovu ga jos i "kod krsta".Odoh da pokupujem sta treba,elem raspade mi se auspuh na kolima tako da cu mozda poci motorom,ako Sneza ne ide,a pice nam izvozi ovaj moj drugar kolima od Strmostena do gore,ukoliko ja ne podjem kolima.

• I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028

Kola ti  i ne trebaju pored onoliki sanduci.  :D Jos jednom ne preteruj sa kupovinom!

Ja i MZ Reider idemo mojim kolima posto mu je motor pokvaren.Krecemo iz Jagodine posle 10 sati.Ponesite baterijske lampe,imate kod kineza za 100 do 150 dinara male sa diodama,lepo sluze.Sto se tice kupovine sve sam pokupovao,samo hleb ujutru da kupim.Sto se tice kupovine kupio  sam ne previse ali da ima,ipak ostajemo malo duze tamo,mozda ce neko i naici od ovih sto nisu sigurni.Vidimo se sutra,cekamo se kod Svilajnacke vile.

Lijep provod želim  :)

Moja greška, izvinjavam se, trebao sam odmah da stavim linkove ovde.

Fotografije sa događaja:

http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=57309.0

King i Bivolje su dolazili i vraćali se samostalno pa evo kako su prošli u putu. Postovi odišu žargonom ali takav je doživljaj, šta da se radi.

http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=57294.0

Nesto razmisljam...Mogli bi naredno okupljanje-rostiljanje da obavimo kod " 'Ladne vode"...tacnije mesto gde se odrzava Bajk skup u Petrovcu na Mlavi!?

...cisto ideja!

• Drug član, 1306 postova
  • Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom)

Imam i ja jednu ideju (predlog).

Provozao se juce malo do" Kamenickog visa", na 10-15km od Nisa. U pitanju je brdo sa kojed se vidi ceo Nis kao na dlanu. Izletiste je prilicno uredjeno, sa vise ozidanih lozista za rotirajuce prasice, trava pokosena, a tu je i kafanaica sa dobrom hranom i picem. Takodje ima i nekih bungalova (mislim oko desetak), tako da je mesto vrlo zanimljivo. Jedino fali reka, ali valjda je mnogo visoko pa se sva voda slila nizbrdo.

Veceras cu prebaciti fotografije pa ce te videti o cemu pricam.

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Kamenicki Vis - tradicionalno izletiste nislija. Ko ima losu lamelu - bolje da ne polazi tamo (  uspon preko 10 % ). Takodje zna da bude i prilicno hladno.

Ja nemam fotke "Ladne vode" koje nisu bez bajk skupa...Mihac je ovih dana na putovanju (BBasta...) pa kada se vrati videcu da l' ima on neku fotku i jos koju informaciju!!

Mislim, da ima pijace vode, struje, Mlava je tu ali ne znam da li ima bungalova...

U blizini je i Topla voda banjsko kupanje ili "zdrelo"!!

Nisam uslikao bungalove  oni su pedesetak metera od ovog parkinga (nisam se jos raspitao oko eventualnog izdavanja ali sam uzeo kontakt tel.)

Mesto je lepo, ima hladovine, (ko zeli) i kafanice, onako... fino.  Jeste uspon do tamo ali nije nesavladiv, oko 5km sa krivinama. Nas dvoje smo izasli bez preteranog maltretiranja Ts-a i to sa onolikom zadnjom gumom (i 20 zuba na prednjem lancaniku), tako da mislim da ne bi trebalo bilo kome da predstavlja problem.

Nocu ume da bude hladno, pogotovu ako dune neki vetar, ali uz dobru domacu, ni to nije nesavladivo.

Ovih dana cu ici do jos jednog mesta u okolini Aleksinca, (Lipovac). Tamo je isto mnogo lepo a i put je asfaltiran pre mesec dana, ocekujte novi foto izvestaj.

• Zainteresovan, 819 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250

Koliko sam upoznat "Ladna Voda" nema bungalove ali mesto je dobro.

Takodje ne bi bilo lose ni LJubicevo kod Pozarevca, imamo isti most kao u Svilajncu ;D,

Pratim sve ovo sa velikim interesovanjem i baš mi je žao što nemam šta pametno da kažem. Da treba voda treba, to je standard. Ždrelo je super zbog kupanja u temalnoj vodi, lepota je...

Sa druge strane lepo bi bilo da se spustimo u južnije krajeve, nismo do sada tamo išli a i da se nabije koji kilometar više, da se ne vozamo oko kuće...

Kakav god izbor padne meni će biti OK samo treba voditi računa da nas posle lokacije čeka ugovaranje datuma što traje i tu nastaju komplikacije: jedan može drugi nemože...

Vreme je sjajno za duže vožnje jer je paklena vrućina i jedino na motoru valja. Juče sam prošao 200 km i bilo mi je malo, dobio sam temperaturni šok kada sam sišao sa motora, stigla me sva planetarna vrućina pa mi je trebalo sat vremena da dođem sebi.

Ne treba čekati Oktobar za ovu stvar.

Na Kamenickom visu nema reke niti iceg slicnog, sto se tice druge lokacija, tu ima i vode i hladovine, samo cu se rapitati da li je moguce eventualno prenociti u planinarskom domu (sada je tu letnja skola za decu).

Javlja je jos jedna lokacija u opticaju, Banja Topilo, e tu ima i vode i smestaja i stvarno je idealno za ovakve stvari. U narednim danima cu obici ova mesta i javiti se sa svezim fotografijama.

Bas mi je stalo da se jednom okupimo ovde malo juznije. Da vama predstavim lepote naseg kraja, a ljudima i motoristima odavde, predstavim MZ DRUZINU , redak izvor ljudskih kvaliteta, i vrlina... oaza covecnosti i solidanrosti, bez sujete i predrasuda.

Jesam propustio prosla dva okupljanja ali nemojte mi to uzeti za zlo, zaista sam imao jaku volju da doljem ali visa sila se isprecila.U Ovcar Banji mi je bilo super, i nije dug put tako naporan kada uzivate u njemu,  koji sat duze na putu, bio mala cena za prijatno druzenje.

• I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028

Ja sam uvek za dobru turu!! Datumiranje je strašno loša stvar.E zato najbolje danas za sutra!! Neka neko odredi orijentacioni datum i  to je to. Nema ono ja nemogu tada mogu onda i tome slično. Ideš ili Ne ideš kraj!!

• MZ Rider, 4141 postova
  • Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a

Ja sam uvek za dobru turu!! Datumiranje je strašno loša stvar.E zato najbolje danas za sutra!! Neka neko odredi orijentacioni datum i  to je to. Nema ono ja nemogu tada mogu onda i tome slično. Ideš ili Ne ideš kraj!!

xexexxee bravo Mihac ti uvek ides...  ;D ;D ;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja